TONG REN

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

T O N G R E N  Ο μ ά δ ε ς  Θ ε ρ α π ε ί α ς

Π ύ ρ ι ν ο ς   Κ ό σ μ ο ς

18:30 – 20:30

Π έ μ π τ η   30 Α π ρ ι λ ί ο υ  2015

 

Σας καλούμε να έρθετε να

λάβετε δωρεάν θεραπεία

στο θέμα υγείας που σας

απασχολεί.

 

Οι Tong Ren practitioners,  δρομολογούμε μηνιαίες συναντήσεις οι οποίες θα ανακοινώνονται εγκαίρως,  για προσφορά δωρεάν ομαδικών θεραπειών.

 

Το συγκεκριμένο τμήμα αφορά συναντήσεις των Tong Ren practitioners με σκοπό την ανιδιοτελή  προσφορά σε ανθρώπους που έχουν θέματα υγείας αλλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην εφαρμογή της θεραπείας τους. Οι θεραπευόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τελείως συμβολικά ακόμα και  το πιο ελάχιστο ποσό που επιθυμούν. Το ποσό που θα συγκεντρώνεται θα προσφέρεται σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία  προσφέρουν κοινωνικό έργο, όπως οι γιατροί χωρίς σύνορα, οι γιατροί της καρδιάς, κιβωτός του κόσμου κτλ.

Ο λόγος δημιουργίας αυτής της ομάδας είναι η ενωμένη, ταυτόχρονα συντονισμένη θεραπεία που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα δημιουργώντας μια ενεργειακή δίνη πολύ ισχυρή ώστε να δράσει στο σώμα του ασθενή ξεμπλοκάροντας τα σημεία αυτά που δημιούργησαν το πρόβλημα εξ αρχής.
Αφού ο ασθενής κατονομάσει τη νόσο,  όλοι οι practitioners μαζί , συντονισμένα, με την καθοδήγηση αυτού που συντονίζει την ομάδα, θα  ακολουθούμε το πρωτόκολλο της θεραπείας. Ο συντονιστής θα ξεκινά ονομάζοντας το κάθε σημείο που αφορά το πρωτόκολλο θεραπείας και στοχευμένα όλοι οι practitioners θα ξεμπλοκάρουν το σημείο.

Αυτό καταστεί  τη θεραπεία πανίσχυρη καθώς όλοι οι practitioners θα κατευθύνουν το συνειδητό τους νου απόλυτα εστιασμένα στο σημείο που αφορά το ξεμπλοκάρισμα και έχει προκαλέσει τις δυσλειτουργίες  στο φυσικό σώμα και στον ψυχισμό του ασθενή.

Οι συναντήσεις αυτές πέρα του αυτονόητου οφέλους που προσφέρουν στο επίπεδο της υγείας του ασθενή, κάνουν καλό και στη δική μας ψυχή υπενθυμίζοντάς μας ότι το πρωταρχικό κίνητρο στην προσφορά της θεραπείας είναι η συμπόνια.

Η ανθρωπιά και η ενοποιημένη βοήθεια θα πρέπει να αποτελούν τα κίνητρα μας καθώς  και τα απαραίτητα στοιχεία   της προσωπικής μας διαδρομής που σκοπό έχει σε όλους τους ανθρώπους  που υποφέρουν, να τους υπενθυμίσει ώστε   να μη χάνουν την ελπίδα τους, να πιστέψουν στις δυνατότητες που το ίδιο τους το σώμα από τη φύση του κατέχει και να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση που είναι  η αρμονία σε όλα τα επίπεδα του είναι  του.

Στην Αμερική όταν συγκεντρώνονται αντίστοιχες ομαδικές θεραπείες , έρχονται άνθρωποι από όλη την χώρα και οι αντίστοιχες συναντήσεις ονομάζονται Guinea Pig classes. Μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κάνει ειδικό αφιέρωμα στις συγκεκριμένες ομαδικές θεραπείες οι οποίες εφαρμόζονται και σε μεγάλα νοσοκομεία όπως το Rehabilitation Hospital, IOT Hospital στη Φλωρεντία κ.α.
Το Tong Ren σε καμιά περίπτωση δε βασίζεται στη δύναμη της θέλησης ούτε στη δύναμη της αυθυποβολής. Όταν ένας Tong Ren practitioner εφαρμόζει θεραπεία στο κουκλάκι στα σημεία που αντιστοιχούν στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου τότε επιτρέπει  να συνδεθεί με τη θεραπευτική ενέργεια του συλλογικού ασυνειδήτου.

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους θεραπευτικές προσεγγίσεις, μπορεί να λάβει θεραπεία.
Είναι εύκολο να καταλάβουμε τη μηχανική λειτουργία ενός οργάνου. Χειρουργείο, μαλάξεις και φυσικοθεραπεία είναι συνηθισμένοι τρόποι. Αυτοί οι τρόποι έρχονται σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά τη χημική λειτουργία η οποία μάλιστα αποτελεί και ένα αντικείμενο αυξημένης επιχειρηματικότητας από πλευρά βιομηχανιών. Η ισορροπία της χημικής λειτουργίας περιλαμβάνει χρήση βοτάνων, φαρμάκων , ή συγκεκριμένη διατροφή. Στην πραγματικότητα σε όλη την ιστορία της δυτικο-ανατολικής προσέγγισης οι άνθρωποι προσέγγιζαν τη θεραπεία μέσα από τη χημική λειτουργία. Καμία προσοχή δε δίνονταν στη βιοηλεκτρική ισορροπία .

Η ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να οδηγήσουν σε ασθένεια. Για να θεραπεύσουμε την αρρώστια χρειάζεται να ανοίξουμε το μπλοκάρισμα το οποία οδηγεί στην ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού.

Το περιβάλλον (θερμοκρασία, βαρύτητα, ατμοσφαιρική πίεση και καιρικές συνθήκες), μπορεί να επηρεάσουν τους εγκεφαλικούς παλμούς. Με βάση την κινέζικη προσέγγιση αυτή η πλευρά της υγείας σχετίζεται άμεσα με την αρμονία του ανθρώπου με τη φύση. Στο Tong Ren πιστεύουμε ότι η θεραπεία μας μπορεί να δημιουργήσει αυτή την ενέργεια η οποία θα επηρεάσει τους εγκεφαλικούς παλμούς. Επίσης η ενέργεια μπορεί να ανοίξει το μπλοκάρισμα το οποίο οδηγεί στην ανισορροπία. Όταν ισορροπούμε τους παλμούς του εγκεφάλου ή τον βιοηλεκτρισμό του σώματος τότε η αρρώστια μπορεί να θεραπευτεί .

Αυτή η υποσυνείδητη σύνδεση  επιτρέπει ώστε το ασθενές όργανο να επιστρέψει στα υγιή του βιοηλεκτρικά σήματα αλλά και να αφεθεί στη θεραπευτική ενέργεια του μεγαλύτερου συλλογικού ασυνειδήτου. Μην ξεχνάμε ότι ένα από τα αρχέτυπα του συλλογικού ασυνειδήτου είναι η αρμονία. Χωρίς τα εμπόδια λοιπόν η εναρμόνιση επιτυγχάνεται, η ομοιόσταση επιστρέφει. Αυτή η μέθοδος προσφέρει θεραπεία χωρίς φυσική επαφή και λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά ακόμα και σε απόσταση. Η υγεία συνήθως αποκαθίσταται όταν ο συνειδητός νους δεν παρεμποδίζει.

Παρακαλούμε όσοι έχετε κάποια πάθηση, οποιασδήποτε μορφής και επιθυμείτε να λάβετε θεραπεία να μας ενημερώσετε στο 2299049556 ή με mail στο tongren.greece@gmail.com γιατί θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων ώστε όλοι να λάβουν θεραπεία.
Όσοι από εσάς μένετε μακριά μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας μέσω skype και να συμμετέχετε στη διαδικασία. Στην θεραπεία θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουμε λάβει ενημέρωση επιβεβαίωσης συμμετοχής.

Με εκτίμηση,
lifehub-tong-ren-greece

 

 

Tong Ren Greece

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.