ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ, ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΡΑ

 

Συνέχεια του ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΕΜΦΥΣΗΣΑΝ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ;

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Ο μικρός πάνω σ’ αυτόν τον μικρό κόσμο ανταποκρίθηκε βραδέως σ’ αυτό το φως, ώσπου σήμερα ο μικρός κόσμος των ανθρώπων άρχισε να πάλλεται με ρυθμική ομοφωνία. Έγιναν αλλαγές. Η κοσμική καρδιά, η συστημική καρδιά και η μικρή καρδιά του ανθρώπου άρχισαν να κτυπούν σαν μία και, καθώς αυτός ο κτύπος πάλλεται με μεγαλύτερη δύναμη, σμίγει ένα μικρότερο φθόγγο (εκείνον του ηλιακού πλέγματος) μέσα του, απομακρύνει την τραχύτητά του και το φθόγγο του φόβου κι έτσι τερματίζει την πλάνη.

Και τότε πάλι οι δύο είναι ένας

Οι επτά Μητέρες σμίγουν το φως τους και γίνονται έξι (αναφέρεται στη χαμένη Πλειάδα) κι όμως οι επτά είναι ακόμη εκεί. Το φως τους είναι διαφορετικό από τα άλλα φώτα. Αυτό το φως εφελκύει ανταπόκριση από εκείνο που φωνάζει δυνατά:

Είμαι το πυκνότερο σημείο όλου του συγκεκριμένου κόσμου (αναφέρεται στον Αιγόκερω). Είμαι ο τάφος, είμαι επίσης η μήτρα. Είμαι ο βράχος που βυθίζεται στα βάθη της ύλης. Είμαι η βουνοκορφή, στην οποία γεννάται ο Υιός, στην οποία φαίνεται ο Ήλιος κι εκείνο που συλλαμβάνει τις πρώτες ακτίνες του φωτός. Σε μένα έρχεται ο Αγγελιαφόρος (ο Ερμής) και λέει: η Αυγή της μέρας από ψηλά είναι στο δρόμο της, σταλμένη από τον Πατέρα στη Μητέρα.”

Στο δρόμο του γι αυτό το κατώτερο άστρο, που ονομάζουμε Γη, σταμάτησε σ’ έναν λαμπρό ήλιο, όπου λάμπει το φως της αγάπης (ο Σείριος) κι εκεί δέχθηκε την απονομή της αγάπης. Έτσι φέρνει λαμπρά δώρα στον άνθρωπο. Γιατί ο ίδιος είναι άνθρωπος και απ’ αυτούς τους τρεις, ( Πλειάδες, Αιγόκερως, Ερμής) ο Άνθρωπος παίρνει μία φύση που είναι σήμερα δική του. Υιός της Μητρός, γεννημένος από τον τάφο και δείχνοντας, μετά τη γέννηση , το φως που πήρε από όλους αυτούς.

Κατόπιν στρέφεται στους κατώτερους τρεις και στις φυλακισμένες αυτές ψυχές γίνεται Αγγελιαφόρος. Έτσι ο Κύριος του Ερμή επαναλαμβάνεται. Ο Υιός κατέρχεται πάλι στον τόπο της γης και του σιδήρου. Γνωρίζει πάλι τη μητέρα Του.

Κι έτσι ο μικρός πάνω στις πιο μικρές σφαίρες γίνεται ο πιο μεγάλος Θεός. Από το κατευθυντήριο κέντρο της ζωής του στη Γη μοχθεί κι εργάζεται και εκτελεί το Σχέδιο. (Το κέντρο άζνα είναι το κατευθυντήριο κέντρο). Αφυπνίζεται επίσης στην ανάγκη και από τον επιλεγμένο τόπο ( το κέντρο λαιμού) εκφωνεί τον Ήχο, που με το χρόνο γίνεται η Λέξη. Και τότε οι τρεις είναι δίδυμοι κι αυτοί είναι Ένας.

 

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.