ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ THETAHEALING

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ THETAHEALING

 

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να διδάξεις. Αυτό το σεμινάριο είναι το πρώτο βήμα στη διδασκαλία του ThetaHealing® και στην δυνατότητα να αλλάζετε ζωές!

Το Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκεται αποκλειστικά από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του ThetaHealing. Η εκπαίδευση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Βασικό Επίπεδο Θεραπευτών, έχοντας πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο είναι μια τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, μέσω βαθιάς κατανόησης αυτής της εκπληκτικής τεχνικής και του τρόπου με τον οποίο πραγματικά δουλεύει. Δεν διδάσκουν όλοι όσοι ολοκληρώνουν αυτή την εκπαίδευση. Κάποιοι απλά θέλουν να μάθουν πώς να εργάζονται με τον εαυτό τους, τους φίλους τους ή την οικογένειά τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, όπου θα εργάζεστε σε θέματα δικά σας, θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της Βασικής Εκπαίδευσης Θεραπευτών και θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες πληροφορίες και εξελίξεις προκειμένου να αυξήσετε την ισχύ και αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Σε μικρές ομάδες, οι μαθητές ξεκινούν να εξασκούνται στη διδασκαλία των βασικών και θεμελιωδών δομικών στοιχείων των ασκήσεων του σεμιναρίου και στην παρουσίαση της τεχνικής και της λειτουργίας της κάτω από την εποπτεία της Viannas ή των βοηθών της.

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν: διαισθητικές αναγνώσεις, ομαδικές θεραπείες, εργασία με πεποιθήσεις, εργασία με φόβους και μνησικακίες, πώς να υλοποιείτε και πολλά ακόμη! Το σεμινάριο αυτό δίνει πολλές πληροφορίες που ανοίγουν τους ορίζοντες στην κατανόηση της ασθένειας και τις δυνατότητες για μια υγιή ζωή μέσα από το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν και την τεχνική ThetaHealing.

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην επίτευξη σταθερότητας σε ψυχικό, σωματικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να σας διδάξει έμπρακτα πώς να συνδέεστε με το «Δημιουργό του Όλων Όσων Υπάρχουν» για καθοδήγηση ως ιατρικοί διαισθητικοί και στην οπτικοποίηση του εσωτερικού του ανθρώπινου σώματος και του εγκεφάλου μέσα από την αγνότερη προοπτική του Θεού, χρησιμοποιώντας μια διαλογιστική κατάσταση του νου. Είναι αυτή η κατάσταση καθαρότητας, μέσα στην οποία μπορούν να επιτευχθούν οι πιο ακριβείς και δυνατές θεραπείες και διαισθητικές αναγνώσεις.

Από τις σημαντικότερες διδασκαλίες και βασικό θεμέλιο της τεχνικής ThetaHealing αποτελούν πέρα από το ανθρώπινο σώμα η εργασία με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα. Η εργασία αυτή διδάσκεται στα δύο πρώτα σεμινάρια «Βασικό και Προχωρημένο Διδασκαλικό» και μπορεί να αποτελέσει κλειδί, όταν εργαζόμαστε με οποιαδήποτε ασθένεια ή διαταραχή! Ο εντοπισμός και η απελευθέρωση αρνητικών θεμελιωδών πεποιθήσεων, φόβων ή μνησικακιών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες και την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι πρακτικές αυτές μπορούν να αποκαλύψουν γρήγορα συστήματα πεποιθήσεων ή συναισθημάτων, τα οποία πιθανότατα χρειάζονται χρόνια παραδοσιακής ψυχοθεραπείας για να αποκαλυφθούν.

Με την έναρξη αυτής της εκπαίδευσης θα λάβετε ένα εγχειρίδιο εκπαιδευτή για το Βασικό Επίπεδο.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το έργο μαζί σας και να σας καλωσορίσουμε ως Εκπαιδευτή ThetaHealing® στο προσεχές μέλλον!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Βασικού Επιπέδου για Θεραπευτές και Εκπαιδευτές

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται σε 4 συναπτές ημέρες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Θεραπευτή, Προχωρημένο Θεραπευτή.

Ημερομηνίες & Τοποθεσία: 16 – 19 Οκτωβρίου 2015, Ξενοδοχείο Divanis Caravel, Αθήνα.

Εγγραφές: http://thetahealinghellas.com/vianna-stibal/

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.