ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΟ ΦΩΣ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η στάση των γονιών προς τα παιδιά τους θα μεταβληθεί δραστικά και η άποψη της υπευθυνότητας θα τονίζεται συνεχώς, μολονότι αυτή η υπευθυνότητα θ’ αφορά κυρίως στο χρόνο, στην ευκαιρία και στην ορθότητα της δημιουργίας των μορφών που θα προσλαμβάνουν οι ενσαρκωμένες ψυχές.

Η ιδέα της ανάγκης για μία γρήγορη αύξηση των γεννήσεων και για δημιουργία μεγάλων οικογενειών, μέσω των οποίων θα μπορεί η πολιτεία να πετύχει το στόχο της, θα αλλάξει. Η προετοιμασία των ενηλίκων για τα καθήκοντα του γονιού και η εκγύμνασή τους στις βασικές ανάγκες του ερχόμενου παιδιού θα μετατοπίζονται συνεχώς προς τα νοητικά και πνευματικά επίπεδα συνείδησης και λιγότερο προς τις φυσικές προετοιμασίες.

Το φως που υπάρχει μέσα στους γονείς, το οποίο στις μέρες που θα έρθουν, θα το βλέπει ψυχορατικά ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων, θα σχετίζεται επιστημονικά με το εμβρυακό φως που υπάρχει στο παιδί και το νήμα φωτός που συνδέει τους γονείς και το παιδί (του οποίου ο ομφάλιος λώρος είναι το εξωτερικό σύμβολο) θα κατασκευάζεται επιδέξια και υπομονετικά. Το παιδί θα έρχεται στην ενσάρκωση με το σώμα φωτός του ήδη ένθετο και λειτουργικό μέσα στο φυσικό σώμα κι αυτό θα οφείλεται στη νοήμονα εργασία των γονιών. Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα, παρά μόνο στην περίπτωση των πολύ εξελιγμένων Εγώ.

Κατ’ αυτό τον τρόπο θα επέλθει μία ολοκλήρωση στη φωτεινή ουσία του πλανήτη, που λείπει τον καιρό αυτό και η δημιουργία της ολοκλήρωσης θα ξεκινήσει οριστικά από τους εκγυμνασμένους γονείς της νέας εποχής και θα διευκολύνεται καθώς το παιδί θα ωριμάζει από τη διδασκαλία και την επιρροή του διαφωτιστή – παιδαγωγού.

Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται περίεργα και υπερβολικά αφηρημένα για να έχουν νόημα.Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι, πολλά από αυτά που σήμερα είναι οικεία και συνιστούν τμήμα των αναγνωρισμένων γεγονότων, θα θεωρούνταν εξίσου περίεργα και ακατανόητα μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας της εκδήλωσης του φωτός κι αυτό έγινε εφικτό εξαιτίας του σημείου επίτευξης της ανθρωπότητας και της αυξημένης διέγερσης που εφαρμόζεται στη φυλή από τη Ιεραρχία, η οποία βοηθείται από δυνάμεις που εκπορεύονται από τη Σαμπάλλα.

Πηγή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.