ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Διανύσαμε το 18ο χρόνο λειτουργίας του «Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας». Λόγω της οικονομικής κρίσης και αυτός ο χρόνος είχε πολλές δυσκολίες, που, αν δεν είχαμε την στήριξη των φίλων – υποστηρικτών εθελοντών και συνεργατών μας -, δεν θα είχαμε επιβιώσει.  Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, εμείς επιμένουμε και συνεχίζουμε το έργο μας.

Τα προβλήματα κάθε χρόνο αυξάνονται και το έργο μας λόγω της οικονομικής κρίσης γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Όπως γνωρίζετε, ακόμα και ο Δήμος Αθηναίων αντιμετώπισε πρόβλημα στο να παρέχει την σίτιση που μας προσέφερε για εννέα συνεχή χρόνια. Ωστόσο, τον Οκτώβριο μας υποσχέθηκαν ότι θα αρχίσει πάλι η σίτιση και αναμένουμε… Χάρη όμως στις προσφορές που λαμβάναμε, κατορθώσαμε και επιβιώσαμε.

Παρόλες τις δυσκολίες που περνά η χώρα, το Κέντρο μας προσφέρει φροντίδα και στήριξη στα παιδιά και στις οικογένειες που υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό, παρέχοντας μια πληθώρα υπηρεσιών με πρωταρχικό στόχο την κοινωνική και σχολική ένταξη των παιδιών. Η αγάπη και στήριξή σας μας δίνει δύναμη και πείσμα να συνεχίσουμε και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Για αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς, τους αρωγούς της προσπάθειάς μας, να συνεχίσετε να μας συμπαραστέκεστε συμβάλλοντας στο έργο μας με κάθε τρόπο (οικονομικά και με  προσφορές σε σχολικό υλικό, σε ένδυση, σε τρόφιμα, σε εθελοντική εργασία).

Το Δ.Σ., οι εθελοντές και τα παιδιά του Κέντρου μας σας στέλνουν τις ευχές τους για Καλή Χρονιά, με Υγεία και Αισιοδοξία.

 

Μυρτώ Λεμού,

Πρόεδρος

«Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Δράσης»

Λογαριασμοί Τραπέζης:Όνομα: Κοινωνική και Εκπαιδευτική Δράση

EurobankIBANGR2902601040000990200638098

Alpha Bank IBAN GR66 0140 1010 1010 0210 1708 703

 

Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας

Αρίστωνος 6-8 & Πιερίας 5, Κολωνός-Μεταξουργείο, 10441,

Τηλ. 5239402  FAX. 5228957

E-Mail: socedact@otenet.gr  Site: www.supportcenter.gr

photo www.lilipoupoli.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.