ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΝΟΡΑΣΗ, ΔΙΟΡΑΣΗ, ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

 

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ LifeHub (δήλωση συμμετοχής στο email  lifehub.gr@gmail.com)

Σεμινάριο
Για τις Δυνάμεις της Διανοίας
Ενόραση,Διόραση,Στοχασμό,Διαίσθηση


Η ταυτότητα του σεμιναρίου για τις Δυνάμεις της Διανοίας μας :

Όταν οι άνθρωποι είναι ενορατικοί μπορούν να δουν ποια πρέπει να είναι η θέση τους και η συμπεριφορά τους σε διάφορες καταστάσεις καθώς και ποια είναι πραγματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Η ενόραση χρειάζεται σήμερα απαραιτήτως γιατί υπάρχει πολύ ψέμα στο περιβάλλον και όλα είναι καλυμμένα με τρόπο ώστε να είναι δυσδιάκριτη η αλήθεια.

Το σεμινάριο για τις Δυνάμεις της Διανοίας μας κάνει μια αρχή, ανοίγει μια πύλη που ενώνει τον άνθρωπο με την ενόραση και τον στοχασμό του, την διόραση και την διαίσθησή του ώστε οι ιδιότητες να αναπτυχθούν και ο άνθρωπος να ωφελείται.

Στην αρχή διαβάζουμε ένα κείμενο που προέρχεται από τις ανώτερες ιδιότητες της διανοίας μας.

Αναφέρεται στην καταγωγή των Ελλήνων, στα στοιχεία που δημιούργησαν τον πολιτισμό τους, τις πεποιθήσεις που διαμόρφωσαν την φιλοσοφία τους, στην ενόραση που είχαν και τον στοχασμό που παρήγαγαν μαζικά οι κοινωνίες τους.

Ακολουθεί συζήτηση

Στην συνέχεια προχωρούμε σε παρουσίαση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας, που είναι απαραίτητη για όποιον ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει τη Μέθοδο.

Στην συνέχεια και αφού απαντηθούν ερωτήσεις προχωρούμε σε παρουσίαση για την ορθή χρήση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας ώστε να είναι αποδοτική και βοηθητική  στον άνθρωπο.

Ελάτε στο σεμινάριο αν θέλετε να αποκτήσετε ενόραση, στοχασμό, διόραση και διαίσθηση που θα χρησιμοποιήσετε στην ζωή σας για να λύσετε προβλήματά σας και να αποκτήσετε υγεία, θέληση και καλές δημιουργικές δυνάμεις.

Όλα γίνονται με την σωστή χρήση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας.

Πληροφορίες, Όροι διεξαγωγής, Συμμετοχή:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Το Σεμινάριο Για τις Δυνάμεις της Διανοίας  θα διεξαχθεί:

Πέμπτη 26/04/2018 και ώρα: 17:00 – 20:00

Συμμετοχή:

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

Ο καθένας, που θα συμμετάσχει, θα μπορεί εφόσον το επιθυμεί, να αγοράσει στο τέλος ένα κουπόνι χορηγού αξίας 10€ ή 20€ η 30€ η περισσότερο, για να ενισχύσει την διάδοση της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας.
Έτσι, αντί για υποχρεωτικό δικαίωμα συμμετοχής, θα έχουμε προαιρετική χορηγία ελάχιστου ύψους 10 ευρώ.

Εισηγήτρια σεμιναρίων: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Χώρος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Parthenon Mακρή 6, Κουκάκι, Αθήνα 117 42

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:
Αποστέλλετε ένα email στην διεύθυνση pavinian@gmail.com όπου δηλώνετε ότι θα συμμετάσχετε στο σεμινάριο Οι Δυνάμεις της Διανοίας μας.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email: pavinian@gmail.com και το τηλέφωνο:6972998891

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.