ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΝΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ

 

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

 

Σεμινάρια Αυτοβοήθειας
Η νέα εποχή στο χώρο των σεμιναρίων

Σεμινάριο Αυτοβοήθειας αριθμός 1
«Ενόραση και Στοχασμός στην δουλειά μας»

Η ταυτότητα του Σεμιναρίου Αυτοβοήθειας

Έχουμε συνηθίσει σήμερα να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, μας φαίνεται πολύ φυσικό να έχουμε ασύρματο τηλέφωνο, τους υπολογιστές μας, όλα τα δίκτυα που μας υποστηρίζουν και ταχύτητα σε όλες τις εργασίες.

Τα Σεμινάρια Αυτοβοήθειας είναι και αυτά μια σύγχρονη καινοτομία,που όμως είναι πνευματική και δεν έχει σχέση με την τεχνολογία.

Ο νους μας έχει εκπληκτικές δυνατότητες και αν καταφέρουμε να μην ασχολείται με άχρηστες σκέψεις, όπως το πετυχαίνουμε στο περιβάλλον που δημιουργείται στο σεμινάριο, καταλήγουμε σε εξαιρετικά αποτελέσματα, που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουν προκύψει από εμάς.

Για να μπορεί το σεμινάριο «Ενόραση και Στοχασμός στην δουλειά μας», όπως και κάθε άλλο Σεμινάριο Αυτοβοήθειας,να θεωρηθεί ολοκληρωμένο προϊόν χρειάζονται δύο πράγματα ακόμα.

Να μπορεί να λειτουργήσει ξανά έτσι ο νους όταν φύγουμε από το περιβάλλον του σεμιναρίου και επιστρέψουμε στο δικό μας και επιπλέον να μπορούμε να εφαρμόζουμε τη Μέθοδο εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή, στην δουλειά μας ή στο σπίτι και να μας δίνει πάντα καλά αποτελέσματα.
Και τα δύο αυτά εξασφαλίζονται από τα βιβλία της Μεθόδου και την ανάγνωση μερικών σελίδων κάθε μέρα από οποιοδήποτε από αυτά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το προϊόν δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα, γιατί το δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο, που υποχρεούται να καταβάλει κάποιος, ισοσκελίζεται από το κόστος αγοράς των τριών βιβλίων τα οποία του προσφέρονται δωρεάν.
Το μόνο που θα παράσχει είναι 4 ώρες από τον χρόνο του, πράγμα που μπορεί να κάνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Και αυτό είναι που δημιουργεί τη νέα εποχή

Με 4 ώρες όλες και όλες και διάβασμα λίγων σελίδων κάθε μέρα από τα βιβλία, ενεργοποιείται ο νους μας και γίνεται πρωταγωνιστής στη ζωή, καθοδηγώντας την καθημερινή μας δραστηριότητα.

Όταν αγοράζουμε ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, διερευνούμε αν προσφέρει after sales service, αν χρειάζονται πολύπλοκες διαδικασίες για να αξιοποιήσουμε αυτή την υπηρεσία και σε κάθε περίπτωση τι κοστίζει η χρήση της.

Τα Σεμινάρια Αυτοβοήθειας, μαζί με τα βιβλία και τη Μέθοδο, συγκροτούν ένα ασυναγώνιστο πακέτο προϊόντος και δικτύου συντήρησης και εξυπηρέτησης, που είναι σε θέση ο καθένας, πολύ εύκολα να διαχειρίζεται ώστε να μην μειωθεί η απόδοσή του, αλλά και στην περίπτωση ακόμα που θα μειωθεί να μπορεί να το επιδιορθώσει και να το αναβαθμίσει, επιλέγοντας να παρακολουθήσει ένα από τα υπόλοιπα διαθέσιμα σεμινάρια.

Οδηγίες για τους συμμετέχοντες

Όσοι συμμετέχετε στο σεμινάριο «Ενόραση και Στοχασμός στην δουλειά μας», θα πρέπει να έρθετε την καθορισμένη ώρα, έχοντας μαζί σας ένα μπλοκ για σημειώσεις, το κινητό σας γιατί μπορεί να θέλετε να φωτογραφίσετε το εποπτικό υλικό που χρησιμοποιείται, ορισμένες ερωτήσεις που γεννιούνται από αυτό το κείμενο που διαβάσατε και την καλή σας διάθεση για να αποκτήσετε λίγη Ενόραση και Στοχασμό στην δουλειά μας.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια της Μεθόδου, θα μπορέσετε να κάνετε και περισσότερες ερωτήσεις, που βοηθούν και τους άλλους που ενδεχομένως παρακολουθούν για πρώτη φορά σεμινάριο της Μεθόδου.

Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει σεμινάριο και έχετε ειλικρινή διάθεση να μάθετε, είστε το καλύτερο ακροατήριο του σεμιναρίου, αρκεί να μην νομίζετε ότι ξέρετε πολλά και έρχεσθε για να επιβεβαιώσετε αυτά που ξέρετε ή νομίζετε ότι σας έχουν διδάξει.

Οι γνώσεις που χρειάζονται είναι αυτές που έχετε μέσα στην ψυχή σας, είναι η γνώση της αλήθειας, της ανώτερης φύσης του ανθρώπου και η γνώση ότι ο άνθρωπος έχει πνευματικές δυνάμεις και κάπως πρέπει να ψάχνει και να τις βρίσκει.

Όροι συμμετοχής

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και 
ώρες: 15:00 – 19:00 στον πολυχώρο Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (Σταθμός μετρό Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα).
Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται σε 30€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται το κόστος των τριών παρακάτω βιβλίων,
που είναι απαραίτητα για να εφαρμόσετε την Μέθοδο και μετά το σεμινάριο και να εισάγετε μόνιμα την Αυτοβοήθεια στη ζωή σας.

  1. Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας
  2. Το Συμβόλαιο των Ελλήνων με την κοινή τους μοίρα
  3. Τα Παιχνίδια των Θεών με τους Ανθρώπους

Το κόστος των βιβλίων αυτών ανέρχεται σε περίπου 27€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., αν τα αγοράσετε εκτός σεμιναρίου.

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πρέπει να στείλετε email στην παρακάτω διεύθυνση: seminars@kinoniagnosis.com.
Το δικαίωμα συμμετοχής μπορείτε ή να το καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό: Alpha Bank: GR72 0140 1700 1700 0232 0006 157
ή να το πληρώσετε στην γραμματεία του σεμιναρίου την ημέρα διεξαγωγής του.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να  στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: seminars@kinoniagnosis.com.
Για κάτι επείγον χρησιμοποιείστε το τηλέφωνο: 6972 998891

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.