Σε μια ευρύτερη φυσιορυθμιστική προσέγγιση, η πρακτική του βιοσυντονισμού διακρίνεται στον εξωγενή και τον ενδογενή. Και οι δύο προσεγγίσεις είναι χρήσιμες και έχουν την αξία τους είτε μόνες τους, είτε συνδυαστικά, στα πλαίσια ενός ευρύτερου φυσιορυθμιστικού πρωτοκόλλου.
Στον εξωγενή βιοσυντονισμό, γίνεται χρήση συσκευών εκπομπής συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με αρμονική συχνότητα απολύτως φιλική με το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης και των κυττάρων (εξωγενής ρυθμιστικός βιοσυντονισμός). Σε περίπτωση καταπολέμησης παρασίτων, βακτηρίων ή ιών, τότε χρησιμοποιούνται κύματα τετραγωνικού παλμού υψηλής συχνότητας ώστε μέσω της εξαναγκασμένης ταλάντωσης να γίνει διάρρηξη των βιολογικών δομών των παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και των συμπλεγμάτων των τοξινών σε μικρότερα τμήματα ώστε να απομακρυνθούν από το αποχετευτικό σύστημα του οργανισμού (λέμφος).
Στον ενδογενή βιοσυντονισμό, οι συσκευές δεν εκπέμπουν κύματα αλλά “διαβάζουν” το συνολικό ηλεκτρομαγνητικό φάσμα του ίδιου του οργανισμού, φιλτράρουν τις συχνότητες σε φυσιολογικές και παθολογικές και στη συνέχεια μέσω αντιστροφής (inversion) διαγράφουν τις παθολογικές. Οι φυσιολογικές επιστρέφουν στον οργανισμό (ενίοτε ενισχυμένες ανάλογα το είδος της συσκευής). Στόχος του ενδογενούς βιοσυντονισμού είναι η αποκατάσταση της διακυτταρικής επικοινωνίας (που γίνεται μέσω ηλεκτρομαγνητικών “σημάτων”), μέσω του “καθαρισμού” του σήματος (αρμονικού) από τα “χιόνια” (συχνότητες λόγω παρουσίας ιών, βακτηρίων, τοξινών, μυκήτων κλπ).
Ο συνδυασμός του εξωγενούς και του ενδογενούς βιοσυντονισμού είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για τον επαγγελματία υγείας ανεξαρτήτου κλάδου και ειδικότητας για τη διασφάλιση της κυτταρικής φυσιορύθμισης η οποία αποτελεί το θεμέλιο για οποιαδήποτε συμβατική ή εναλλακτική θεραπεία.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6973903996
Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health
Προσθήκη σχολίου