ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΞΩΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΟΝΙΣΜΟΣ

 

Σε μια ευρύτερη φυσιορυθμιστική προσέγγιση, η πρακτική του βιοσυντονισμού διακρίνεται στον εξωγενή και τον ενδογενή. Και οι δύο προσεγγίσεις είναι χρήσιμες και έχουν την αξία τους είτε μόνες τους, είτε συνδυαστικά, στα πλαίσια ενός ευρύτερου φυσιορυθμιστικού πρωτοκόλλου.

Στον εξωγενή βιοσυντονισμό, γίνεται χρήση συσκευών εκπομπής συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με αρμονική συχνότητα απολύτως φιλική με το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης και των κυττάρων (εξωγενής ρυθμιστικός βιοσυντονισμός). Σε περίπτωση καταπολέμησης παρασίτων, βακτηρίων ή ιών, τότε χρησιμοποιούνται κύματα τετραγωνικού παλμού υψηλής συχνότητας ώστε μέσω της εξαναγκασμένης ταλάντωσης να γίνει διάρρηξη των βιολογικών δομών των παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και των συμπλεγμάτων των τοξινών σε μικρότερα τμήματα ώστε να απομακρυνθούν από το αποχετευτικό σύστημα του οργανισμού (λέμφος).

Στον ενδογενή βιοσυντονισμό, οι συσκευές δεν εκπέμπουν κύματα αλλά “διαβάζουν” το συνολικό ηλεκτρομαγνητικό φάσμα του ίδιου του οργανισμού, φιλτράρουν τις συχνότητες σε φυσιολογικές και παθολογικές και στη συνέχεια μέσω αντιστροφής (inversion) διαγράφουν τις παθολογικές. Οι φυσιολογικές επιστρέφουν στον οργανισμό (ενίοτε ενισχυμένες ανάλογα το είδος της συσκευής). Στόχος του ενδογενούς βιοσυντονισμού είναι η αποκατάσταση της διακυτταρικής επικοινωνίας (που γίνεται μέσω ηλεκτρομαγνητικών “σημάτων”), μέσω του “καθαρισμού” του σήματος (αρμονικού) από τα “χιόνια” (συχνότητες λόγω παρουσίας ιών, βακτηρίων, τοξινών, μυκήτων κλπ).

Ο συνδυασμός του εξωγενούς και του ενδογενούς βιοσυντονισμού είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για τον επαγγελματία υγείας ανεξαρτήτου κλάδου και ειδικότητας για τη διασφάλιση της κυτταρικής φυσιορύθμισης η οποία αποτελεί το θεμέλιο για οποιαδήποτε συμβατική ή εναλλακτική θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6973903996

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.