ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

 

Η Μέθοδος Δύναμη της Διανοίας είναι μέθοδος αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης, αλλά ταυτόχρονα είναι και μέθοδος ολιστικής θεραπείας.

Η Δύναμη της Διανοίας δημιουργήθηκε τον 21ο αιώνα, όμως είναι μια επανεμφάνιση του πνεύματος των Ελλήνων και της σωτήριας επίδρασης που έχει στον ψυχισμό των ανθρώπων.

Η εφαρμογή της Μεθόδου προσφέρει σε αυτόν που την χρησιμοποιεί, πολλά και σημαντικά όπως:

  • Υγεία
  • Διευρυμένη συνείδηση
  • Καλύτερη σκέψη
  • Αντοχή και θάρρος
  • Λειτουργία μεγαλύτερου ποσοστού του εγκεφάλου του και συνακόλουθα υγεία και μεγαλύτερη ευφυία.
  • Καλές και εφαρμόσιμες ιδέες.
  • Προσανατολισμό και καθοδήγηση για την επιλογή των καταλληλότερων έργων, καθώς και βελτιώσεων, που μπορεί να κάνει στο αντικείμενο της δουλειάς του.

Οι Έλληνες μας λένε ότι ο άνθρωπος ζει σε δέκα διαστάσεις και αυτές οι διαστάσεις αναλύονται διεξοδικά στην Μέθοδο ώστε ο άνθρωπος να αποκτήσει όλες τις δυνάμεις και την γνώση της σύνθετης ύπαρξής του.
Είναι πλούσιος ο άνθρωπος, που ζει με την διδασκαλία της Μεθόδου, γιατί εμπλουτίζεται η νοημοσύνη του, αντιλαμβάνεται έναν πιο σύνθετο κόσμο και μπορεί με τις δικές του δυνάμεις να τον αλλάξει και να δημιουργήσει κάτι που να είναι δικό του.

Η Μέθοδος είναι γραμμένη σε 36 βιβλία, που συνδυάζονται με πολλούς και διάφορους τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και τις ανάγκες της διδασκαλίας.
Εν τούτοις το βίωμα έχει μεγάλη σημασία σε αυτή την διδασκαλία γιατί δεν φορτώνουμε τον άνθρωπο με γνώσεις αλλά ενεργούμε ώστε να αξιοποιήσει πλήρως την βιωματική του γνώση.
Σταδιακά διαμορφώνεται ένα Εργαστήριο Διανοίας, ένας χώρος βιωματικής μελέτης και έρευνας, που η δυναμική του είναι ευθέως ανάλογη με το κέφι, την αποφασιστικότητα και το εύρος της εργασίας μας.

Η ενεργοποίηση της διανοίας γίνεται μέσω των 10 Κύκλων με Μαθήματα Υγείας και Ευημερίας του Εργαστηρίου Διανοίας. Κάθε κύκλος Μαθημάτων Υγείας και Ευημερίας περιέχει μια πλήρη διδασκαλία, συνοπτικά σε 18 ώρες, συνιστά μια ολοκληρωμένη μέθοδο θεραπείας του ανθρώπου από τους ιούς της διανοίας και παράλληλα διασφαλίζει την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου.

Στο τέλος της συζήτησης για το Εργαστήριο Διανοίας μπορούν να γίνουν επιλογές από τους συμμετέχοντες ώστε να συγκροτήσουν Ομάδες Μαθημάτων για κύκλους
Υγείας – Ευημερίας.

Πληροφορίες, Όροι διεξαγωγής, Συμμετοχή

Εργαστήριο Διανοίας:

Τετάρτη  25/07/2018 και  ώρα: 18:00 – 21:00

Συμμετοχή: 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ομιλήτρια: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Χώρος Διεξαγωγής:

Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό
(στάση μετρό Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα)

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:

Αποστέλλετε ένα email στην διεύθυνση seminars@kinoniagnosis.com όπου δηλώνετε ότι θα συμμετάσχετε στο Εργαστήριο.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email: seminars@kinoniagnosis.com και το τηλέφωνο 6972 998891

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.