ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Partner Shiatsu

lifehub-seminaria-68

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Partner Shiatsu

Ένα εργαστήρι αφιερωμένο στην φροντίδα του σώματος και της ψυχής μας, χωρίς προ-απαιτούμενες γνώσεις πάνω σε μεσημβρινούς και τεχνικές, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως, την αγάπη για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που έχουμε διαλέξει να είναι κοντά μας.

Καλέστε λοιπόν τον σύντροφό σας ή τον φίλο σας και χαρίστε ο ένας στον άλλον ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης και γνώσης ή απλά ελάτε μόνοι σας να ανακαλύψετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας, μιας και είναι και ο πιο πιστός μας σύντροφος.

Το shiatsu είναι μια εξελιγμένη αρχαία θεραπευτική τεχνική, όπου στις αρχές του 20 αιώνα παίρνει την ονομασία της αυτή, στην Ιαπωνία. Αποτελείται από τις λέξεις «shi» και «atsu», δάκτυλο και πίεση. Ως επί το πλείστον το shiatsu χρησιμοποιεί ως εργαλεία του, τις πιέσεις με τα δάκτυλα, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πέλματα.

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε τις βασικές αρχές και τεχνικές του σιάτσου και θα χτίσουμε μαζί μια συνεδρία που θα μπορείτε να εφαρμόζετε ο ένας στον άλλον, εύκολα και αποτελεσματικά.

Η ιδέα του partner shiatsu, γεννήθηκε από την επιθυμία, του να μπορούμε εύκολα να χαλαρώσουμε, έχοντας την οικειότητα του σώματος του συντρόφου/ φίλου μας, γνωρίζοντας τυχόν θέματα υγείας του, και αφήνοντας πιο εύκολα τον εαυτό μας να χαλαρώσει στα χέρια κάποιου που εμπιστευόμαστε.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωριμία με τις Makko-Ho (διατατικές ασκήσεις μεσημβρινών), βασικές αρχές και εργαλεία του σιάτσου, μία σειρά τεχνικών που θα αναφέρεται σε συγκεκριμένους μεσημβρινούς και διαλογισμό.

Το εργαστήριό μας θα συμπληρώσει ο Esko Koski-Laulaja (Raw Food Artist & Vegan Chef), που με τη σειρά του μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ένα καινούργιο, αναζωογονητικό και μακροβιωτικό τρόπο διατροφής.

Χορτοφαγικά και ωμοφαγικά εδέσματα, φτιαγμένα με πολύ έμπνευση και φροντίδα, με τους καλύτερους συνδυασμούς και δένοντάς τα τέλεια, με τις ποιότητες των μεσημβρινών που θα δουλέψουμε.

(Η θερμοκρασία προετοιμασίας των τροφών γίνεται κάτω των 41ο , έτσι ώστε να διατηρούν όλα τα ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βιταμίνες και τη ζωτικότητα που τους προσδίδει η ίδια η φύση).

Η τιμή του πακέτου αξιολογήθηκε από την ομάδα μας, στα 230 ευρώ* ανά άτομο, και περιλαμβάνει, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο 9Queens (http://www.9queens.gr/el), τη διδασκαλία του Partner Shiatsu, πλήρης χορτοφαγική-ωμοφαγική διατροφή και τη χρήση των ιαματικών λουτρών. (*Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει φόρο)

Για κρατήσεις θέσεων για το εργαστήριο, επικοινωνήστε στο: 6986845967 και στο email: more.than.shiatsu.kbarla@gmail.com

Λίγα λόγια για εμάς…

Κωνσταντίνα Μπαρλά
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία.
Ασχολείται με το σιάτσου από το 2003 που ξεκίνησε την επαγγελματική της εκπαίδευση, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου.
Σήμερα, ασχολείται με τη διδασκαλία του σιάτσου και ασκεί θεραπευτικές τεχνικές όσον αφορά: Shiatsu, Shiatsu στο νερό, Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Αισθητικό βελονισμό, Οn Site massage, Sotai, Aura Soma Beamer, Shamanic healing (Medicine Wheel), Rebirthing.
Η φιλοσοφία που ακολουθεί:
«Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε έτσι. Γνωρίζοντας αυτό που τον κάνει διαφορετικό, γνωρίζουμε καλύτερα το σύνολο, τόσο μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο όσο και έξω από αυτόν. Η θεραπεία γίνεται πάντα και στο σωματικό αλλά και στο ψυχικό επίπεδο. Και έτσι μπορεί να επιτευχθεί το Όλον.»

Esko KoskiLaulaja
Γεννήθηκε στη Φινλανδία. Σπούδασε και εξασκεί την υγιεινή fusion μαγειρική από το 1994.
Καθοδηγούμενος από τις πέντε αισθήσεις, δημιουργεί gourmet vegan εδέσματα από φρέσκα ωμά υλικά, πλούσια σε ζωτικά συστατικά, που ενεργοποιούν τις διαδικασίες φυσικής θεραπευτικής του οργανισμού.
Στο παρόν διοργανώνει εργαστήρια διατροφικής ενημέρωσης, ακολουθώντας το πάθος του να μοιράζεται τη γνώση και την πρακτική του εμπειρία στην υγιεινή διατροφή, κάνοντας γνωστούς τους τρόπους παρασκευής εδεσμάτων με τον καλύτερο και απλούστερο τρόπο, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου διαμορφώθηκε ως εξής:

Παρασκευή
17:00-18:30 σιάτσου
18:30-18:45 μικρό διάλειμμα
18:45-20:00 σιάτσου
20:30 δείπνο & μικρή διατροφική ενημέρωση

Σάββατο
08:30-09:30 πρωϊνό
10:00-11:30 σιάτσου
11:30-11:45 μικρό διάλειμμα
11:45-13:00 σιάτσου
13:30 γεύμα & μικρή διατροφική ενημέρωση
16:00-17:30 σιάτσου
17:30-17:45 μικρό διάλειμμα
17:45-19:00 σιάτσου
19:30 δείπνο & μικρή διατροφική ενημέρωση

Κυριακή
07:30-08:30
09:00-10:30 σιάτσου
10:30-10:45 μικρό διάλειμμα
10:45-12:00 σιάτσου
12:30 γεύμα & μικρή διατροφική ενημέρωση

Αναχώρηση

photo www.momentumbodyworkandmassage.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.