ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ

ΕΥΚΑΡΥΩΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ

Πριν ξεκινήσω, να ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω πολλά για σκυλάκια. Ξέρω όμως για το ευκαρυωτικό κύτταρο (ζωικό και φυτικό).

Όλα τα είδη των κυττάρων αν τα απομονώσουμε από διαφορετικούς οργανισμούς, αντιδρούν στα βασικά ερεθίσματα (θρεπτικά στοιχεία, τοξίνες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία) βασικά με τον ίδιο τρόπο.

Οι διαφοροποιήσεις σε βασίλεια, τάξεις, ομοταξίες, οικογένειες, γένη, είδη και υποείδη γίνεται μελετώντας το ΥπερΣύστημα που σχηματίζουν τα παραπάνω κύτταρα σε κάθε οργανισμό. Το ΥπερΣύστημα αναδεικνύεται μόνο όταν συγκεκριμένος αριθμός κυττάρων ενωθούν σε δίκτυο “πόλης” (ιστός), “νομού” (όργανο) και τέλος “κράτους” (οργανισμός).

Και επειδή υπάρχουν άπειροι τρόποι να σχηματιστεί ένα υπερκυτταρικό δίκτυο στον Χώρο και το Χρόνο, η φυσική επιλογή ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ διαμορφώνει τα πιο κατάλληλα για τα συγκεκριμένα χωροχρονικά δεδομένα (κλίμα, γεωγραφική ή όχι απομόνωση, κοσμική ακτινοβολία, ανταγωνισμός και στην περίπτωση του ανθρώπου ο τρόπος ζωής).

Μου είπαν ότι το νέο μου σκυλάκι είναι φοβικό, δεν κάνει για σπίτι, είναι τόσο κακοποιημένο που τρέμει κλπ. Από την άλλη μεριά ο εκπαιδευτής μου έδωσε οδηγίες οι οποίες δε μου καλοφάνηκαν. Οπότε αποφάσισα να εμπιστευθώ το “δαιμόνιό” μου.

Βάσει της πιο πάνω λογικής, έχουμε έναν οργανισμό εκτός ισορροπίας βιοχημικής και με “ελαττωματικά” κυκλώματα συσχετισμού ερεθίσματος-συμπεριφοράς.

Τονίζω και πάλι ότι δεν έχω ιδέα από ψυχολογία σκύλων, ούτε και βγάζω άχρηστους τους σχετικούς επαγγελματίες.

Θυμάμαι τον συγχωρεμένο G. Lakhovsky έκανε θεραπείες σε φυτά με τα δαχτυλίδια του. Επίσης κάποιοι “διαστημικοί” αυξάνουν την παραγωγικότητα των καλλιεργειών τους με ηλεκτροθεραπεία αντί λιπάσματα.

Εξαιρετικοί ολιστικοί κτηνίατροι δίνουν ομοιοπαθητικά και ανθοϊάματα στα ζωάκια και δε μιλάμε μόνο για κατοικίδια. Μπείτε στην σελίδα Εναλλακτικές Θεραπείες σε ζώα της απίστευτης Amalia Moerman Pavlidi και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Κατέχω τη σπουδαία εφεύρεση των Tesla, Lakhovsky και Rife. Οι λάμπες ειδικά έχουν το πλεονέκτημα της “παθητικής κυτταρικής αναζωογόνησης”. Αυτό σημαίνει πως όταν λειτουργεί, όλος ο χώρος δονείται από τις αρμονικές λόγω της λάμπας!

Και το “πείραμα” έγινε. Και βλέπω ένα “άλλο” σκυλάκι. Η ουρίτσα δεν είναι ανάμεσα στα σκέλια, περισσότερη όρεξη για αλληλεπίδραση μαζί μου (2η μέρα την έχω και έχει φάει ξύλο από κουτάβι) και γενικά το δικό της κυτταρικό ΥπερΣύστημα σίγουρα “απάντησε”.

Σίγουρα απαιτείται υπομονή και προσεκτική παρατήρηση αλλά ενδιαφέρον δεν είναι; τι λέτε;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ

MSc Διατροφής Ανθρώπου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.