ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Φίλοι και φίλες,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους ιδιώτες και τους φορείς, που ο καθένας με τον τρόπο του βοηθάτε οικονομικά και  πρακτικά να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας. Με την βοήθεια των φίλων και υποστηρικτών της προσπάθειας μας συμπληρώσαμε φέτος 21 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου μας. Ευχαριστούμε για κάθε είδους βοήθεια που προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια γιατί χάρη στην υποστήριξη των φίλων με τις χρηματικές τους προσφορές, την εθελοντική εργασία, τις προσφορές σε σχολικό υλικό, την προσφορά στην ένδυση των παιδιών, και τα τρόφιμα κατορθώσαμε να επιβιώσουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες τους παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες και τα έντονα προβλήματα των τελευταίων ετών.  Ωστόσο προσπαθούμε να μην χάνουμε την αισιοδοξία μας συνεχίζοντας με πείσμα την προσπάθεια μας, για την σχολική ένταξη των παιδιών και παράλληλα προσφέροντας στήριξη και φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η δική σας συμπαράσταση μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία παρ’ όλες τις αντιξοότητες που μας πλήττουν τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.  Ο στόχος μας πάντα ήταν και είναι η στήριξη και η σχολική ένταξη των παιδιών ελπίζοντας στην  επαγγελματική τους αποκατάσταση. Θέλουμε  να προσφέρουμε την καλύτερη και ουσιαστικότερη συμπαράσταση στα παιδιά και στις οικογένειες τους. Η αγάπη και στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Για αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς, τους αρωγούς της προσπάθειάς μας, να συνεχίσετε να μας συμπαραστέκεστε. Βοηθήστε μας να το καταφέρουμε και τα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ., τα παιδιά μας, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, με αγάπη και υγεία.

 

Μυρτώ Λεμού

Πρόεδρος

Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας

Αρίστωνος 6-8 & Πιερίας 5, Κολωνός, 10441,

Τηλ. 5239402, FAX. 5228957,

E-Mail: socedact@otenet.gr      www.supportcenter.gr

Κοινωνική & Εκπαιδευτική Δράση

ALPHA BANK IBAN: GR66-0140-1010-1010-0210-1708-703

Eurobank  : 0026.0104.99.0200638098

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.