ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΖΩΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

 

ΖΩΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

 

Κάθε στιγμή έχεις την επιλογή είτε να ακολουθήσεις το θεϊκό σου μονοπάτι ή να εναντιωθείς σε εκείνο. Η σωστή απόφαση θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσεις μια ικανοποιητική ζωή, που θα σε επιβραβεύσει. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες βασικές ιδέες – κλειδιά για το πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Θα λάβεις την ενέργεια σημαντικών συναισθημάτων και θα κάνουμε μαζί έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό υλοποίησης. Μπορεί αυτή να είναι η ημέρα που θα ανοίξει την πόρτα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί απόσπασμα του σεμιναρίου «Αναπτύσσοντας Μια Θεραπευτική Εργασία» που θα διδάξω στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2016.

Ομιλητής: Hiroyuki Miyaki

Τοποθεσία: Divani Caravel Hotel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Ημερομηνία και Ώρα: 25 Οκτωβρίου 2015, 18:00 – 20:00

Κόστος συμμετοχής: κανένα

Ο Hiroyuki Miyazaki είναι εκπρόσωπος της τεχνικής ThetaHealing στην Ιαπωνία και προπονεί επαγγελματίες από το 2008. Ο Hiro έχει βοήθησε περισσότερους από 1000 ανθρώπους να βρουν τον σκοπό της ζωής τους ως θεραπευτές και τους έχει στηρίξει ώστε να ξεκινήσουν/καλλιεργήσουν τη δική τους θεραπευτική επιχείρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που η τεχνική ThetaHealing έχει γίνει η πιο δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος στη χώρα του.

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

http://thetahealinghellas.com/

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.