ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

 

Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από διαταραχές στο βιοενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει και ζωογονεί το σώμα μας.

Η ανεμπόδιστη ροή ενέργειας είναι η προϋπόθεση για μια υγιεινή διαβίωση γεμάτη ευεξία. Για όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού σωματικές πνευματικές και ψυχικές καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια  η οποία είναι εξαρτημένη άμεσα από τις κοσμικές δυνάμεις του ηλιακού συστήματος.
Ο άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και η γη, ένας αυτόνομος ηλεκτρικός παραγωγικός σταθμός δύναμης.

Όπως και στον ηλεκτρισμό  το τρεχούμενο ρεύμα μεταξύ των δύο πόλων πρέπει να είναι σταθερό γιατί σε πολύ μεγάλη ή αδύνατη ένταση παρουσιάζονται διακοπές έτσι και στον άνθρωπο πρέπει να διατηρείται σταθερή ροή και η ισορροπία της ενέργειας.

Ο άνθρωπος είναι μέρος της γης. Για το λόγο αυτό  η συχνότητα παλμών του ανθρώπου είναι όση και της γης. Η γη πάλλεται στη συχνότητα των 10Ηertz και επειδή ο άνθρωπος αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία έχει ανάγκη την ίδια συχνότητα. Επίσης το 70% της γης  αποτελείται από νερό όπως και ο άνθρωπος.
Όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι για τη διατήρησης της ανθρώπινης υγείας δε χρειάζεται τίποτα άλλο παρά αρνητικό παλμικό ρεύμα της συχνότητας των 10 Ηertz.


ΟΡΙΣΜΟΣ

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι η φυσική αγωγή που ενεργοποιεί, αποσυμφορεί και εξισορροπεί τα θεραπευτικά κέντρα του σώματος για τη σωστή λειτουργία και ζωτικότητα του ανθρώπινου οργανισμού.

  • Δρα στο Νευρικό σύστημα
  • Κάνει λεμφική εξισορρόπηση υγρών
  • Δρα στο ανοσοποιητικό σύστημα

Με την εξισορρόπηση και φόρτιση της ενέργειας στους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά κέντρα επέρχεται σωστή λειτουργία και άμυνα στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία συναισθηματικού και νοητικού τύπου.

ΔΡΑΣΗ

Κάτι που η Κινεζική αλλά και η Δυτική ιατρική αναγνώρισε δίχως όρους  και το τοποθέτησε στην πρώτη θέση είναι ότι οι μεσημβρινοί που είναι κανάλια ροής ενέργειας στο σώμα μας εξαρτώνται στη λειτουργική τους ικανότητα από τα τσάκρα τα οποία είναι λεπτοί μεταφορείς αστρικών δυνάμεων και φροντίζουν ανάλογα με την ενέργεια που διαθέτουν και σύμφωνα με τη ζήτηση που υπάρχει σε ενέργεια στους μεσημβρινούς  για την υγεία του σώματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Με τον ηλεκτροβελονισμό αποφεύγει κανείς το τρύπημα της βελόνας, οι οποίες επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες και μπορεί να προκαλέσουν και αλλεργική αντίδραση  όπως μπορεί να συμβεί στον κλασικό βελονισμό.
Με τα πρακτικά εργαλεία που έχει το μηχάνημα γίνεται ακριβής εφαρμογή και διοχετεύεται   στον οργανισμό η συχνότητα των 10 Ηertz, που είναι η συχνότητα του περιβάλλοντος.
Έτσι συντονίζει τον άνθρωπο με το περιβάλλον και συμβάλλει στη σημαντική πρόληψη ασθενειών.
Γίνεται μέτρηση στην αρχή του κάθε μεσημβρινού και σε όποιον παρατηρείται απώλεια ή περίσσεια ενέργειας τότε τα 10 Ηertz που διοχετεύονται δημιουργούν την εξισορρόπηση.
Μας δίνει τη συχνότητα των 10 Ηertz με τα ηλεκτρόδια που είναι η ευρεσιτεχνία του μηχανήματος ώστε να φέρουμε ισορροπία μεταξύ των δύο πόλων ενέργειας του σώματος. Η συσκευή δοκιμάστηκε και αναγνωρίστηκε από χιλιάδες γιατρούς και πρακτικούς θεραπευτές.

Προτεινόμενα προγράμματα:

  • Μέτρηση μεσημβρινών ώστε να εντοπιστεί ποιος παρουσιάζει απώλεια ή περίσσια ενέργειας
  • Εξισορρόπηση μεσημβρινών
  • Θεραπεία σε ήδη υπάρχουσα πάθηση παθολογικής ή ψυχονοητικής προέλευσης
  • Άμεση ενεργειακή εξισορρόπηση σώματος και τόνωση όλου του οργανισμού
  • Lifting προσώπου

 

Δήμητρα Μακρυγιάννη – Γαβριήλ Φωτόπουλος

Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών ESOFOS

photo mononews.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.