ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

 

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Έχουμε καιρό να τα πούμε και νομίζω πως είναι ώρα να ενημερωθούμε αστρολογικά για τις σχέσεις, για την αυτογνωσία μέσω αστρολογίας και άλλων μεθόδων, για το πώς μπορούμε να βοηθηθούμε μέσα στις νέες ενέργειες που υπάρχουν στον πλανήτη. Υπάρχουν κλειδιά και αυτά θέλω να μοιραστούμε.

Η ημερομηνία είναι μια από τις τελευταίες πιο ισχυρές του μήνα καθώς δημιουργεί και πάλι το σχήμα 9-9-9 αριθμού που σημαίνει ολοκλήρωση. Το 2017 θα είναι χρονιά 1 και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εξοπλισμένοι ενημερωμένοι με όλα τα εργαλεία για την προσωπική μας ανάπτυξη καθώς και να γνωρίζουμε τα ενεργειακά δυναμικά που δημιουργούνται. Ο φόβος πάντα δημιουργείται όταν υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης και εκεί ακριβώς ευδοκιμεί ο έλεγχος των συνειδήσεων.

Ένα χαλαρό απόγευμα, ελάτε με ερωτήσεις, θα τις συζητήσουμε όλες. Αφθονία και αστρολογία, σχέσεις, ισορροπία θηλυκού αρσενικού, τι συμβαίνει ανάμεσα στα δύο φύλλα. Θα ακούσετε νέες εισηγήσεις και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους προσέγγισης, αρκεί να θέλετε να ακούσετε και να ενημερωθείτε. Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος παρακαλώ για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας.

Για την ανταλλαγή ενέργειας αυτή τη φορά και μόνο αυτή κάνοντας ένα δωράκι για την Νέα Σαιζόν η συμμετοχή θα είναι 15 ευρώ, φέρτε και νέους φίλους ή φίλες. Σας περιμένω και παρακαλώ ελάτε με χαμόγελο για να περάσουμε ένα όμορφο και ανοιχτόκαρδο απόγευμα.

Για όσους από σας είστε εκτός Αθηνών έχει προβλεφτεί να είστε εδώ εφόσον το επιθυμείτε μέσω skype, σε ανοιχτή ακρόαση.

ΠΟΤΕ;  29/9/16 στις 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

ΠΟΥ; ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΕΚΚΑ 12 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ενημερώστε εγκαίρως στο https://www.facebook.com/events/1644089162586787/

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

Συνεδρίες Εσωτερικής Αστρολογίας

Εργαστήρι Αυτογνωσίας “Γίνε ο Ήλιος Σου”

www.beyoursun.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.