ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

ΜΕΡΟΣ Γ’

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

 

Στο σχήμα 7 έχουμε την παράσταση της αυξομείωσης της έντασης ενός διαλογισμού, στις γενικές του γραμμές βέβαια.

lifehub-anthropos-filosofia-47

Στο σχήμα 8 έχουμε τον κύκλο της ζωής ενός σπουδαστή του Αποκρυφισμού σε ένα ημερονύκτιο. Εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πρώτον η γραμμή ισορροπίας ΑΔ των στιγμών ανατολής και δύσης του Ηλίου, ή η γραμμή της ισημερίας, εαρινής και φθινοπωρινής, που λαμβάνεται περίπου οριζόντια, και δεύτερον, οι τακτές ώρες δράσης, μετατοπίζονται όλα προς τα κάτω  κατά το καλοκαίρι, οπότε έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια ημέρας, και προς τα πάνω κατά τον χειμώνα, οπότε έχουμε μικρότερη διάρκεια ημέρας.

lifehub-anthropos-filosofia-48

Επίσης ο σπουδαστής πρέπει να λάβει υπόψη και τη διαφορά ώρας από χώρα σε χώρα και τις αλλαγές λόγω καθιέρωσης θερινής ώρας, εκτός από τυχόν άλλους παράγοντες που μπορεί να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές. Οι ώρες αφύπνισης, διαλογισμού, βραδινής ανασκόπησης και κατάκλισης καθορίστηκαν κατ’ εκλογή του γράφοντα.

Στο σχήμα 9 βλέπουμε την έξαρση και την ύφεση μιας μηνιαίας ζωής του σπουδαστή, όσον αφορά την επίδραση του ζωδίου του μήνα.

lifehub-anthropos-filosofia-49

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η μη σύμπτωση των κινήσεων της Σελήνης (φάσεις, μήνας, έτος της) με τις αντίστοιχες της Γης, δημιουργεί διάφορες ανακολουθίες και ασυμμετρίες, χωρίς όμως μεγάλη σημασία για την αστρολογική επίδραση και το έργο του σπουδαστή.

Τα διαγράμματα αυτά των ζωδίων αναφέρονται βέβαια στις αστρολογικές επιδράσεις των σκεπτομορφών που σχηματίστηκαν επί αιώνες με βάση τις αστρολογικές παρατηρήσεις της αρχαιότητας. Είναι γνωστό ότι “τώρα ο μήνας και το σύμβολο δεν συμπίπτουν καθόλου. Ο ήλιος στην πραγματικότητα δεν είναι στο Λέοντα, λόγου χάρη, κατά τον μήνα Αύγουστο” (Α.Α. BAILEY / Λευκή Μαγεία / σελ. 480).

Συνεχίζεται………

photo www.wallconvert.com

 

Δ.Μ.Μ. – ΣΤΕΡΩΠΙΣ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.