ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Η γνωριμία μου με τη Βιοσυντονιστική Μέτρηση

Ο βιοσυντονισμός είναι μια πολλάκις παρεξηγημένη λέξη. Και όπως πάντα, για αυτή την παρεξήγηση δεν ευθύνεται ο ίδιος ο βιοσυντονισμός ως φαινόμενο, αλλά αυτοί που τον εφαρμόζουν στον κόσμο.

Σε μια πρόταση, μπορούμε να πούμε ότι ο βιοσυντονισμός χωρίζεται στον “διαγνωστικό”, στον “κατασταλτικό” και στον “υποστηρικτικό”.

Προχτές στο “Βιοκύτταρο” έκανα τον “διαγνωστικό” βιοσυντονισμό με την Επιστημονική Υπεύθυνη των Κέντρων “Βιο-εξέλιξις” κ. Γιώτα Παπαδοπούλου. Με πολλές διακρίσεις στον τομέα του βιοσυντονισμού, θεωρείται από τις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Εφαρμόστηκε η μέθοδος VRT του Dr. Helmut Schimmel κατά την οποία “ψηφιοποιημένα” σκευάσματα “αποστέλλονται” μέσω ηλεκτρικών παλμών στο Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα δηλαδή τον Επόπτη όλου του Οργανισμού.

Είναι σαν ο οργανισμός σου να δίνει συνέντευξη στις επιλεγμένες από τον ιατρό βιοσυντονιστή ερωτήσεις. Και εδώ επέρχεται η κατάρτιση του ιατρού ο οποίος θα κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις (βασισμένες σε ιστορικό και παθολογία) και θα συνδυάσει τα δεδομένα με άλλες εξετάσεις (αιματολογικές, απεικονιστικές κλπ).

Έμαθα πολλά πράγματα για τον οργανισμό μου. Ποιοτικές πληροφορίες για την ευεξία αλλά και σημαντικές πληροφορίες για “κυοφορίζουσες” καταστάσεις (πχ τάση για αυτοάνοσο, ή τάση για νεφρολιθίαση).

Προσέξτε ότι “τάση” δε σημαίνει “προφητεία” (ένα πολύ βασικό λάθος των σκεπτικιστών είναι πως με το βιοσυντονισμό κάνουμε πρόγνωση λες και είμαστε Πυθίες. ΛΑΘΟΣ).

Επίσης πολύτιμες πληροφορίες πήρα για τα συμπληρώματα που παίρνω (αλλά και διαθέτω στο Κέντρο). Αυτό έχει διπλή σημασία διότι πρέπει να ξέρω τι δουλεύει και τι όχι.

Ποιοτική αξιολόγηση του τι μπαίνει μέσα μου (τροφή, συμπληρώματα), αν και κατά πόσο μπορώ να το επεξεργαστώ (υποχλωρυδρία, πεπτικά ένζυμα, κατάσταση λεπτού εντέρου), αν και κατά πόσο αποβάλλω (νεφρά, παχύ έντερο κλπ).

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η επεξεργασία των δεδομένων σε απλά bullets και ο σχεδιασμός δράσεων-αποφάσεων μέχρι την επόμενη μέτρηση (από 2 έως 6 μήνες) προκειμένου να παρακολουθείται η πρόοδος.

Είναι στο χέρι του ιατρού – βιοσυντονιστή το αν θα προκαλέσει τελικά σύγχυση ή θα βάλει τον ασθενή του σε ένα ΔΡΟΜΟ με ιεραρχημένες προτεραιότητες, με σκοπό την εξάλειψη της αιτίας κάποιας παθολογία και της συνοδού ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ του οργανισμού ώστε να αποφευχθεί παρόμοια ή άλλη παθολογία στο μέλλον!

Εννοείται ότι η συνεργασία με τα Κέντρα Bio-exelixis Katerini και Bio-exelixis Thessaloniki έχει κλειδώσει.

Πλέον όσοι από τους φιλοπελάτες μας επιθυμούν μια τέτοιας πληρότητας και ποιοτικών χαρακτηριστικών βιοσυντονιστική μέτρηση με το κύρος και την επιστημονικότητα της Ιατρού κ. Γιώτα Παπαδοπούλου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους την επόμενη φορά που η Ιατρός θα βρίσκεται στο “Βιοκύτταρο”.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ

MSc Διατροφής Ανθρώπου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.