THETA HEALING

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ

 

Όλοι θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ελεύθεροι από προσκολλήσεις στη ζωή μας, αλλά λίγοι το καταφέρνουμε αυτό στην πραγματικότητα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή όταν κρατάμε απόσταση από κάποιο πρόσωπο, επειδή μας απογοήτευσε ή μας φέρθηκε άσχημα ουσιαστικά κρατάμε την καρδιά μας κλειστή και στερούμε από τον εαυτό μας και τους άλλους την αγάπη.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι διδάσκουν τη συγχώρεση. Γνωρίζουν ότι έχει τη δύναμη να μας συνδέσει με την πραγματική μας φύση, η οποία είναι η ανιδιοτελής αγάπη και παράλληλα να μας προσφέρει την ύψιστη προστασία. Διότι μόνο όταν έχουμε συγχωρέσει πλήρως κάποιο πρόσωπο μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα στις σκέψεις και την ενέργεια αυτού του ατόμου, ώστε να μην μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά με οποιονδήποτε τρόπο.

Με τη συγχώρεση στην πραγματικότητα σπάμε τον ενεργειακό δεσμό που έχουμε με το άτομο που μας πλήγωσε ή μας αδίκησε. Έτσι λοιπόν οι σκέψεις του ατόμου και η ενέργειά του δεν μας επηρεάζουν, είμαστε ελεύθεροι και προστατευμένοι από τη δική του κατάσταση, όποια κι αν είναι αυτή. Για αυτό το λόγο έχει μεγάλη σημασία να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, αφού ουσιαστικά εμείς οι ίδιοι θα επωφεληθούμε από αυτό.

Όταν συγχωρούμε τον εαυτό μας ή συγχωρούμε κάποιον άλλον, τότε στην πραγματικότητα επιτρέπουμε στην ανιδιοτελή αγάπη να μπει στη ζωή μας. Με αυτό το μεγάλο βήμα δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να συνδεθεί με την πραγματική μας δύναμη και να είμαστε ελεύθεροι από τοξικά συναισθήματα. Με άλλα λόγια, παύουμε να είμαστε προσκολλημένοι ή και πολλές φορές εθισμένοι σε τοξικά συναισθήματα, όπως η μνησικακία, η κακία, η μεταμέλεια και η απόρριψη και ολόκληρη η ύπαρξή μας μεταμορφώνεται σε υγεία, φως και ελευθερία.

 

Ιωάννα Μπακρατσά

Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®

Master & Certificate of Science της τεχνικής ThetaHealing®

www.thetahealinghellas.com

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.