Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 άρχισε να ασχολείται με την συλλογή βοτάνων από πολλές περιοχές της Ελλάδος. Με πολύ κόπο και ατέλειωτες ώρες μελέτησε την βοτανική των αρχαίων Ελλήνων, μελετώντας τον Διοσκουρίδη, την φυσική ιστορία του Πλίνιου, τον Παράκελσο, κείμενα του Γαληνού, Ελληνικά και ξένα βιβλία φυτολογίας, βοτανολογίας, βοτανοθεραπείας.

Παρακολούθησε σεμινάρια στο School of Natural Health Sciences, Γεμμοθεραπεία και συνδυασμούς γεμμοθεραπευτικών σκευασμάτων και βαμμάτων.

Η προσωπική του συλλογή περιλαμβάνει εκατοντάδες βότανα και βάμματα της Ελληνικής φύσης, η οποία θα παρουσιαστεί πλήρης, πολύ σύντομα από το lifehub.gr, καθώς και στο υπό έκδοση βιβλίο ‘’Η θεραπευτική δύναμη των βοτάνων, δένδρων και φυτών“.

xristkaps@gmail.com Τηλ.επικοινωνίας 6970502611


ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.


DR. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΡΟΥΣΓΟΣ

Since 1994 working experience in the fields of Disability, Ageing, Welfare and Health in a variety of Organisations in Adelaide and Melbourne like: “Hamstead Rehabilitation Centre”, “IDSC” “Strathmont Centre”, “South Australian Mental Health Service”, “SAGWC”, “AGWS”, “MSSA”, “Randstad”, “On-Call”, “Care Choice”, “Yooralla”, “Alpha Autism”, “Autism Plus”, “Autism Spectrum”, including about three years in a Nursing Home of 250 beds capacity.

Accredited Registered Practitioner in Australia: For Clinical Gerontology/Geriatrics, Naturopathy, Homoeopathy, Herbal Medicine, Nutrition, Oriental Medicine, Colonic Irrigation, Counselling and Fitness.

SPECIALIST PRACTITIONER

Specialisation in Clinical Gerontology and Geriatrics towards: “Longevity with Health”.
Specialisation in Naturopathic Medical Psychology, through holistic psychosomatic approach.
Specialisation in Natural Medicine, for holistic pathological problems approach.
Specialisation in Fitness, Physical activity, Detoxification and Healthy life-style.
Ageing & Disability (Intellectual and Physical) Support Specialist.
Specialisation in Naturopathic Oncology

In the past Member of:

the AUSTRALIAN TRADITIONAL MEDICINE SOCIETY (ATMS).
the COMPLEMENTARY MEDICINE ASSOCIATION (Australia)
the AUSTRALIAN HOMOEOPATHIC ASSOCIATION
the AUSTRALIAN ASSOCIATION of GERONTOLOGY
the AUSTRALIAN & NEW ZEALAND MENTAL HEALTH ASSOCIATION
the BRITISH GERIATRIC SOCIETY
the HELLENIC GERONTOLOGY and GERIATRIC ASSOCIATION(Current)
the PANHELLENIC ASSOCIATION of HEALTH SCIENTISTS
the ASSOCIATION of GREEK HOMOEOPATHS


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos


ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί από το American board of NLΡ ως Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy και Υπνοθεραπείας. Επίσης έχει πιστοποιηθεί από τη Think ως Advanced Practitioner Of Theta healing, manifesting & abundance, intuitive anatomy, global relationship, DNA 3. Επίσης, είναι practitioner κβαντικής θεραπείας. Έχει δημιουργήσει το δικό του σύστημα το NLP WYS Life Coaching.

Έχει συγγράψει το βιβλίο : NLP! Το κλειδί του μυαλού μας, το audiobook (ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας ) : NLP! Ανακαλύπτοντας τη προσωπική μου δύναμη, το video πρόγραμμα : Μπορείς, το webinar : Πώς να κατακτήσεις οτιδήποτε θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ.

“ Η ποιότητα της ζωή μας εξαρτάται πρώτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου μας και έπειτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους”

Ζήσε με Πάθος!

NLP WYS Life Coaching

http://manolisischakis.gr

coach@manolisischakis.gr

τ. 211 800 9493 | κ. 6936 563 551


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Ο Γιάννης Αραχωβίτης είναι ιδρυτής του SuccessMentor & του StarDogs Positive Training. Πρωτοπόρος της Θετικής Εκπαίδευσης Ανθρώπων και Ζώων σε όλη τη νότια Ευρώπη, είχε την ευκαιρία για πάνω από 25 χρόνια, να εμβαθύνει στα μυστικά της συμπεριφοράς και στο πώς μπορούμε να πετύχουμε τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να φτάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στους στόχους μας (προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς). Σήμερα είναι από τους κορυφαίους στο χώρο του, με διεθνή αναγνώριση, εισηγητής και διοργανωτής διαφόρων σεμιναρίων και εργαστηρίων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Τα βιβλία του σχετικά με τη συνεργασία ανθρώπου-ζώου είναι από τα ελάχιστα ελληνικά συγγράμματα που έχουν μεταφραστεί και σε άλλες χώρες.

Έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσει τη συμπεριφορά ζώων (πιο απλή) και την συμπεριφορά ανθρώπων (πιο σύνθετη), ανέπτυξε την ικανότητα να ερμηνεύει, αναλύει, σχεδιάζει και να κατευθύνει, με μοναδική μαεστρία, τη διαδικασία ελέγχου και αλλαγής συμπεριφοράς. Ο τρόπος του να καθοδηγεί από τα απλά προς τα σύνθετα, κάνει την επίτευξη στόχων ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι που κρατάει τα κίνητρα ισχυρά και τον ενθουσιασμό διαρκή .

lifehub-apopseis-100Ο Γιάννης έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπρόσθετα, έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές σε διάφορα κορυφαία περιοδικά και εφημερίδες, καθώς και στο διαδίκτυο. Έχει γράψει 3 βιβλία , και 4 CD, DVD. Έχει λάβει μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έχει υπάρξει σύμβουλος σε τηλεοπτικό ριάλιτυ στην Τουρκία καθώς και σε κινηματογραφικές και διαφημιστικές παραγωγές στην Ελλάδα. Είναι αντιπρόσωπος χώρας του PDTE.

Πρόσφατα, παρακολούθησε με επιτυχία το EXPERTS ACADEMY ( public speaking, marketing, creativity, self growth, motivation, launching and campaigning, building success , Coaching & Mentoring) στο San Francisco.

Το πάθος του είναι η συμπεριφορά και η βελτίωση των ανθρώπων. Το πώς μπορεί κάποιος να φτάσει από το A στο Β (τα βήματα) και πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές του, και να μεταμορφωθεί σε έναν θετικό, αποτελεσματικό και ικανό άνθρωπο (αλλαγή πιστεύω & συμπεριφορών). Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 450 επαγγελματίες εκπαιδευτές συμπεριφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκοπός του είναι να εμπνεύσει, μέσω αμοιβαίας συνεργασίας, όσους θέλουν να πετύχουν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αποτελεσματικότητας και ηθικής. Να τους βοηθήσει να βρουν την ψυχική, σωματική και νοητική δύναμη, καθώς και τις σύγχρονες τεχνικές, για να αναπτυχθούν με περισσότερη υγεία, αφθονία, επιτυχία, αυτονομία, και σοφία.

lifehub-apopseis-101Απευθύνεται σε κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία /Επιχειρηματία (π.χ. συγγραφείς, εισηγητές, ομιλητές, καθοδηγητές, διοργανωτές σεμιναρίων, ψυχολόγο, καθηγητή, δάσκαλο ιδιαίτερων ή ομαδικών μαθημάτων κ.λ.π.), στον καθένα που έχει ένα μήνυμα (υπηρεσία ή προϊόν) που θέλει να το παρουσιάσει και να το προωθήσει στο ευρύτερο κοινό. Είσαι ειδικός (ειδήμων) σε κάτι και θέλεις να το μοιραστείς με το κόσμο; Έχεις ένα όνειρο ζωής, να ασχοληθείς κάτι που σου αρέσει και θέλεις να κάνεις καριέρα; Το SuccessMentor μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις τη πορεία , τη στρατηγική, τους στόχους, το στήσιμο της όλης καμπάνιας προς την επίτευξη των στόχων σου.


ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.


Μαρίνα Κόντζηλα

Η Μαρίνα Κόντζηλα είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Εκπαιδεύτρια Ομάδων Γονέων. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απο το 2002, διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και έχει ειδικευτεί στον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Έχει λάβει επίσης εκπαίδευση στη συστημική ψυχοθεραπεία και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα για εκπαιδευτές-συντονιστές Σχολών Γονέων του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συνδέσμου Γονέων. Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στον τομέα της πρόληψης και θεραπευτικής αντιμετώπισης του εθισμού από το διαδίκτυο.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ψυχιατρικές δομές για ενήλικες, σε ιδιωτικά θεραπευτικά κέντρα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών, στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχολές Γονέων", σε ιδιωτικά σχολεία, στον Ο.Α.Ε.Δ και στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΙΚΑ.

Αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα myhalandri.gr , στον εκπαιδευτικό ιστότοπο schooltime.gr και στο περιοδικό Υγείας Δρόμοι. Επίσης πραγματοποιεί συχνά επιστημονικές ομιλίες σε σχολεία, συλλόγους, δήμους και παιδικούς σταθμούς.

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Χαλάνδρι και το ιδιωτικό της γραφείο βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων 10 (δίπλα στο μετρό Χαλανδρίου). Αναλαμβάνει ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική υποστήριξη ζεύγους, επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων, διαγνωστική αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών, συμβουλευτική γονέων, θεραπευτική αντιμετώπιση από ουσίες, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο, θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών, θεραπευτική αντιμετώπιση για κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές, υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών, υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Υλοποιεί επίσης ομάδες αυτογνωσίας, ομάδες για εποπτεία εκπαιδευτικών, ομάδες για νέους γονείς, ομάδες για εγκύους.

Κάνει επίσης διαδικτυακές συνεδρίες για άτομα που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές μέσω skype.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.


ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Γεννήθηκα το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησα σεμινάρια Εξυπηρέτησης Πελατών, Δημοσίων Σχέσεων και Πωλήσεων προκειμένου να εξελιχθώ και να γίνω αποτελεσματικότερη στην εργασία μου.

Τα τελευταία χρόνια, η βαθιά μου ανάγκη να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου με οδήγησε να επενδύσω στην Προσωπική μου Ανάπτυξη και ταυτόχρονα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου μέσα από τις σπουδές μου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews


ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584


ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΤΕΝΤΑ

Η Καλλιόπη Πατέντα γεννήθηκε στην Χίο.
Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, τελείωσε το τμήμα Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το τμήμα Συμβουλευτικής και Αυτοεκτίμισης στο E.Q. (Κέντρο Συναισθηματικής Έρευνας και Αυτοεκτίμισης).

Έχει 5-ετή εκπαίδευση στη Σωματική Ψυχοθεραπεία στο Greek Biosynthesis Center, και 3-ετη εκπαίδευση στη Ψυχοενεργειακή (Εσωτέρα) Ψυχολογία στο Κέντρο Σύνθεσης.

Τελείωσε ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ στο Brantridge University και για 2 χρόνια δίδαξε ως Ρεφλεξολόγος στο Kirlian Center.

Τελείωσε:

Shiatsu στο Natural Health Science

Ηλεκτροβελονισμό στο Natural Health Science

Βιοθεραπεία στο Kirlian Center

Ηχοθεραπεία στο Peter Hess Academy

Ayurveda στο Natural Health Science

Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο S.R.T. (Spiritual Response Therapy).
Εργάζεται 17 χρόνια ως Εναλλακτική Θεραπεύτρια.
Ασχολείται 17 χρόνια με την Πυθαγόρειο-Ιπποκράτειο και Αγιουβερδική Διατροφή.
Εργάστηκε 8 χρόνια ως Σύμβουλος Διατροφής στα Natural Way.
Εργάζεται 8 χρόνια ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Παρακολούθησε το 16ο Συνέδριο της A.P.P.A.C με τίτλο “Neuropsychiatric, Psychological and Social Updates and Challenges” και συμμετείχε στο επιστημονικό συμπόσιο που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ”
(Πώς η διατροφή επηρρεάζει τα συναισθήματα).
Είναι μέλος του I.F.B. (International Foundation of Biosynthesis).

Έχει παρακολουθήσει 2 χρόνια Δραματοθεραπεία.


ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ

Ο Ηλίας Λ. Κατσιάμπας γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1965 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου μεγάλωσε και διαμένει σήμερα. Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής (ΤΕΦΑΑ), έχει δημοσιογραφική θητεία είκοσι δύο ετών και είναι συγγραφέας και εκδότης 15 φιλοσοφικών έργων. Έχει νυμφευτεί με την Σοφία Α. Σκουμή με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λάμπρο και την Μαρία.

Από νεαρότατη ηλικία εκδήλωσε έντονες εσωτερικές ανησυχίες γύρω από την αναζήτηση της ουσίας των πραγμάτων, του αληθινού νοήματος της ζωής. Ερεύνησε πολλά φιλοσοφικά συστήματα, μελέτησε όγκους βιβλίων Εσωτερισμού κάθε είδους, εποχής και χώρας, μέχρις ότου γνώρισε τον Έλληνα Δάσκαλο του Εσωτερισμού Νικόλαο Α. Μαργιωρή (1913-1993, www.omakoio.gr), στο πνευματικό έργο του οποίου διείδε την ουσιαστική Γνώση, την υπέρτατη εμπράγματη αλήθεια. Έγινε μαθητής του και συμπορεύτηκε στενά μαζί του από το 1983 μέχρι το φυσικό του τέλος στις 6 Μαΐου του 1993.

Μεταξύ άλλων διδάχθηκε την αμιγή Ράτζα Γιόγκα και εκπαιδεύτηκε σε πλήθος άλλες εσωτερικές γνώσεις σε ποικίλα θέματα (Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Εσωτερικής Θεολογίας, Μυστικισμού, Αστρολογίας – Αστροσοφίας, Υπνωτισμού – Ορθοψυχισμού, Επιστημονικού Πνευματισμού, Εσωτερικής Θεραπευτικής κ.λ.π.) ανεβαίνοντας βαθμιαία τα σκαλοπάτια της πνευματικής του εξέλιξης.

Η πύρινη και ακατάβλητη έφεση και θέληση του συγγραφέα για τα Επέκεινα, σε συνδυασμό με την επί μία σχεδόν δεκαετία εκπαίδευση, μαθητεία και άμεση στενή σχέση με το Δάσκαλό του Νικόλαο Α. Μαργιωρή συνετέλεσαν τα μέγιστα στο σταδιακό σχηματισμό μιας ολοκληρωμένης, ξεκάθαρης βιωματικής αντίληψης – άποψής του για όλο το κύκλωμα της Μεταφυσικής και των πρακτικών του διαλογισμού και του μυστικισμού.

Στις 18 Ιανουαρίου του 1992 με την πλήρη παρότρυνση, τις οδηγίες και την παρουσία – εγκαινίαση από τον Δάσκαλό του ίδρυσε το Ομακοείο Τρικάλων, εκπαιδευτικό – πνευματικό κέντρο, όπου διδάσκονται μέχρι σήμερα όλα τα συστήματα της Γιόγκα (Μάντραμ, Κρίγια, Ράτζα, Κάρμα, Γκνάνι, Μπάκτι, Κουνταλίνη, Σαχάγια, Ατμοϋγροποίηση-Αδυνάτισμα και Παιδική Γιόγκα), Εσωτερική Φιλοσοφία, Εναλλακτική και Εσωτερική Θεραπευτική και γενικότερα Εσωτερισμός (Αποκρυφολογία και Μυστικισμός).

Από το 1999 δραστηριοποιήθηκε και στην Θεσσαλονίκη υπό τον διακριτικό τίτλο Ομακοείο Θεσσαλονίκης.

Τον Ιούλιο του 2012 μαζί με συνεργάτες και μαθητές του ίδρυσε το Σωματείο «Ακαδημία Γιόγκα Νικολάου Μαργιωρή – Ομακοείο» προς απότιση φόρου τιμής στον Δάσκαλό του Ν. Μαργιωρή και πληρέστερη αξιοποίηση του φιλοσοφικού και πρακτικού του έργου.

Πρεσβεύει και επισημαίνει την ύψιστη ανάγκη ευρείας διδασκαλίας της Εσωτερικής Παιδείας (Εσωστρέφειας – Γνώθι Σεαυτόν) για την δημιουργία υγιών και ισορροπημένων νοών και ενός αληθινά Νέου Πνευματικού Ανθρώπου με αυτογνωσία, αυτοδυναμία, αυτονομία, διευρυμένο Νου, διάθεση προσφοράς, απαλλαγμένου από υλιστικές μικρότητες και απωθημένα, κατάλληλου να συνταιριάξει και ν’ ανταποκριθεί καλύτερα στα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας όπως και κάθε μελλοντικής εποχής της Ανθρωπότητας.


ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΑ

Η Σοφία Παππά, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια γειτονία της Αθήνας στο Καλαμάκι , τότε που ακόμα υπήρχαν αυλές με δυόσμο και βασιλικό, γεράνια και γιασεμιά , μια εποχή γεμάτη χρώματα , γεύσεις , και αρώματα . Μνήμες από μητέρα ,που έβγαζε στον ήλιο του καλοκαιριού, τα βάζα με το “πολύτιμο” υλικό που θα έμενε ήσυχο εκεί να ζυμωθεί μόνο του και να το κερνούσε στις γιορτές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Πέρασαν τα χρόνια σπούδασε δομικός μηχανικός όπου και εργάστηκε σε τεχνική εταιρεία , παντρεύτηκε , έκανε δύο θαυμάσιους γιους και μεταπήδησε στο χώρο του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων.. κατέληξε στο …..νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου και την έκανε να στραφεί στην εναλλακτική ιατρική και στο Ρέικι. Όπου μετά από αυτοθεραπεία πιστεύει ότι τα πάντα στην φύση έχουν την δικιά τους “ψυχή” τα λουλούδια , τα βότανα και τα φρούτα είναι ζωντανοί οργανισμοί έχουν τον δικό τους κύκλο ζωής (γέννηση, ωρίμανση, θάνατος) και τις δικές τους δονήσεις..

Έτσι αν τους φερθούμε σωστά , με αγάπη , υπομονή, και φροντίδα θα το ανταποδώσουν με τον δικό τους τρόπο στον οργανισμό χαρίζοντας μας υγεία ευεξία και ενέργεια.. άλλωστε ο Ιπποκράτης έλεγε “είμαστε ότι τρώμε”.

Με την γνώση αυτή καλά κατακτημένη μέσα της και με τις μνήμες από την μητέρα , έφτιαχνε λικέρ 22χρονια, μόνο για την οικογένεια μετά όμως από την δική τους ομόφωνη παρότρυνση αποφασίζει δειλά. Το 2013 αυτά που με μεράκι υπομονή και αγάπη έφτιαχνε τόσα χρόνια, εκτός από τους φίλους και εκλεκτούς της, να χαρίσει και σε όλους εσάς, το “σπιτικό” λικέρ έτσι όπως το έφτιαχναν παλιά.

Με την ίδια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στην ποιότητα και στην γεύση. Με βιολογικά αγνά φρούτα εποχής, βότανα διαλογής, από την Ελληνική ύπαιθρο. Από συνταγές παλιές μοναστηριακές ξεχασμένες σε σεντούκια αλλά και από πολλές δοκιμές και την έμπνευση της στιγμής.. Συνοδέψτε τις πολύ προσωπικές σας στιγμές με ένα αγνό σπιτικό λικέρ αλλά και χαρίστε ένα πολύ προσωπικό δώρο στους φίλους σας., με φροντίδα και σπιτική αγάπη!!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

FacebookTwitterGoogle+Ανταλλαγή


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos


ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ

Η Γεωργία Γιαμπουράνη γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας και είναι απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Ασκεί το επάγγελμα της ασφαλιστικής συμβούλου από τα χρόνια των σπουδών της και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Καλλιτεχνικής Ομάδας ''ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ''.

Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά (Νουμάς, Νέα Αριάδνη, Φιλολογική Πρωτοχρονιά, Πνευματική Ζωή, Νέα Σκέψη κ.α ), στον ηλεκτρονικό τύπο, σε ποιητικές ανθολογίες και έχουν βραβευτεί σε διάφορους διαγωνισμούς ποίησης.

Το 2001 η πρώτη της ποιητική συλλογή, «Ψίθυροι Δημιουργίας», διακρίθηκε στον ΙΣΤ ΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» και εκδίδεται από τις εκδόσεις Δωδώνη | Βερενίκη το 2003.

Το 2013 εκδίδεται η δεύτερη ποιητική της συλλογή, «Σηκώνοντας το Πέπλο... από τις εκδόσεις Ηριδανός. Η συλλογή βραβεύεται στον 30ό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης - Πεζογραφίας – Εικαστικών Σικελιανά 2014 του Διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού Καφενείο των Ιδεών. Στις 9 Νοεμβρίου 2013 με αφορμή την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πραγματοποίησε μια ''βραδιά μύησης στην ποίηση'' με στόχο το όραμα ενός καλύτερου κόσμου, σηματοδοτώντας έναν εναλλακτικό τρόπο παρουσίασης της ποίησης στο ευρύ κοινό.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2016 ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στο πλαίσιο καθιερωμένου διαγωνισμού για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής Αιγιαλείας & Καλαβρύτων με θέμα Τα Παιδιά, επιλέγει απόσπασμα από ποίημα της Γιαμπουράνη ως θέμα για τον Διαγωνισμό της Ποίησης.

Στις 23 Ιουνίου 2016 η Γεωργία Γιαμπουράνη παρουσιάζει τον ποιητή Γεώργιο Δροσίνη (1859-1951) στα εγκαίνια μετά την αναστύλωση του Πύργου των Γουβών στην Β. Εύβοια του Γεωργίου Δροσίνη. Η ομιλία της έχει συμπεριληφθεί στα Χρονικά Τόμος Ι'- 2016, έκδοση του συλλόγου Οι φίλοι του μουσείου Γ. Δροσίνη, σειρά αυτοτελών εκδόσεων, Αριθμ. 33 (σελ. 76- 84). Αντίτυπο της έκδοσης έχει αποσταλεί σε 430 βιβλιοθήκες δημοτικές και δημόσιες στην Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό, με σημαντικότερη την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Στις 13 Μαρτίου /2018 συμμετέχει σε αφιέρωμα για την Ποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά με την Ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη Ρούκ .

Στις 21 Μαρτίου 2019, παγκόσμια ημέρα ποίησης, στίχοι 4 ποιητών (Νάνος Βαλαωρίτης, Ανδρέας Εμπειρίκος, Τίτος Πατρίκιος), μεταξύ των οποίων και δικοί της, επιλέγονται να προβληθούν σε όλες τις οθόνες της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. -Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Αττικό Μετρό και ΤΡΑΜ).

H Γεωργία Γιαμπουράνη, στο πλαίσιο της δημιουργικής της εξέλιξης και της φιλοσοφίας της και εμμένοντας στο όραμα και την πεποίθηση ενός καλύτερου κόσμου δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της Προγεννητικής Αγωγής, δηλαδή στην ανάγκη αγωγής του παιδιού από το προγεννητικό στάδιο της ύπαρξης του. Είναι μέλος και ομιλήτρια της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής.


ΤΣΙΑΚΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

Ονοματεπώνυμο Τσιάκα Πασχαλίνα
Εmail elinakoulini@hotmail.com
Ημερομηνία γέννησης 24/09/1992
Εκπαίδευση-Σπουδές · 2010 Εισαγωγή στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης (Τελειόφοιτη του τμήματος)· 27/03/2014 Παρακολούθηση ομιλίας του Ψυχιάτρου, Συστημικού Ψυχοθεραπευτή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης, κ. Παναγιώτη Χρυσού με τίτλο «Εισαγωγή στη Συστημική Σκέψη: Συστημική Ανάγνωση της Οικογένειας μέσα στο Χρόνο»
· 19/05/2014 Παρακολούθηση Ομιλίας του Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής και Οικογενειακού – Συστημικού Ψυχοθεραπευτή κ. Νικολάου Παρίτση με τίτλο «Η τεχνική της αλχημείας»

Ατομικές δεξιότητες και κατάρτιση
ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ελληνικά
ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ Αγγλικά (πολύ καλά) – Γερμανικά (καλά)
ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ · Καλή χρήση προγραμμάτων Word, Power Point, Excel και Access
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ · Υπευθυνότητα· Συνεργατικότητα
· Ακρίβεια στη διαχείριση εργασιών και επιμονή στην επιτυχή διεκπεραίωση τους

· Συνέπεια

· Οργάνωση

· Εχεμύθεια

· Δημιουργικότητα


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΡΡΟΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας στις εναλλακτικές θεραπείες δίδαξαν τον Παναγιώτη Ψαρρό τις αιτίες των προβλημάτων του ασθενή και τις τεχνικές για να μπορεί να τα λύσει.

Ο Παναγιώτης Ψαρρός γνωρίζει ότι υπάρχουν χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από διαφορές διαταραχές και ταλαιπωρούνται χρόνια από αυτές. Κατάθλιψη, φοβίες, θλίψη, άγχος καθημερινότητας, άγχος απροσδιορίστου αιτιολογίας, δυσλειτουργία στις σχέσεις, απάθεια, νευρικότητα, γενική αδιαθεσία, αϋπνία, παχυσαρκία κ.α. Όλες αυτές οι ψυχικές καταστάσεις επηρεάζουν τον οργανισμό και αν παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούν να δημιουργήσουν από απλές ενοχλήσεις στο σώμα έως και χρόνιες παθήσεις.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Ψαρρός έχει οργανώσει μια σειρά με αξιόπιστες λύσεις.

Βοηθά τους ανθρώπους να λύσουν το πρόβλημα τους, που εντοπίζεται σε ψυχικό επίπεδο και να προστατευτούν από την εξάπλωσή του σε σωματικό επίπεδο ή να ανακάμψουν μετά από μια σοβαρή ασθένεια που έχει προκύψει. Αυτό επιτυγχάνεται ακολουθώντας διάφορες μεθόδους συμπληρωματικής θεραπείας, όπως ομοιοπαθητική, προγεννητική και περιγεννητική ψυχοθεραπεία, βιοενέργεια, ρέϊκι, συμβουλευτική και τεχνικές αυτογνωσίας.

Αρθρογραφεί σε blogs και στο περιοδικό STRANGE. Έχει δώσει διαλέξεις και έχει προλογίσει παρουσιάσεις βιβλίων.

Ο Παναγιώτης Ψαρρός είναι μέλος του PHA (Portuguese Homeopathic Association),τακτικό μέλος της Δ.Ο.Ο.Α. (Διεθνής Οργάνωση Ομοιοπαθητικής Αλληλεγγύης), μέλος της Δ.Ι.Ε.Ο. (Διεθνούς Ιπποκρατικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής), ιδρυτικό μέλος της ΕΛ.Ε.Π.Π.Ψ.Ι .(Προγεννητική και Περιγεννητική Ψυχολογία και Ιατρική της Ελλάδας) , μέλος της I.S.P.P.P.M. (International Society of Prenatal & Perinatal Psychology & Medicine).

Διογένους 4, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2109919619, 6974130244

www.aaaton.com


ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
MSG Εικαστικός Ψυχοθεραπευτής

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
• Ατομικές θεραπείες συμβουλευτικής
• Ομαδικές θεραπείες συμβουλευτικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
• Εκπαιδευτικός κύκλος για εισαγωγή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της εικαστικής ψυχοθεραπείας. Σε επικοινωνία με το Queen Margaret University του Εδιμβούργου.
• Εκμάθηση εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και για τις οικογένειές τους.

ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ
 Βρετανικών Εικαστικών Θεραπευτών
 HCPC
 Ελληνκή εταιρία συμβουλευτικής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
697 4593 968
panoscourtis@yahoo.com


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΒΑΛΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κοντουβάλης είναι Δρ. Χειροπρακτικής (UK). Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Glamorgan στην Ουαλία της Μεγ. Βρετανίας από όπου και αποφοίτησε το 2003.

Έχει εργαστεί σε κλινικές Χειροπρακτικής στην Ουαλία και τη Σκωτία. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ειδικεύεται στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και των άκρων. Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες της Super League καθώς και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Έχει διατελέσει Χειροπράκτης σε ομάδες Rugby Union [Athens RFC, Πόλις Αιγάλεω RFC, West Side R.F.C.] και στα τέλη του 2012 και στην Εθνική ομάδα Rugby Union. Από το 2013 ξεκίνησε συνεργασία και με ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Rugby League.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 είναι ιδιοκτήτης του κέντρου Χειροπρακτικής και Λογοθεραπείας “Άρθρωσις στον Άγιο Δημήτριο. Στο κέντρο Άρθρωσις διοργανώνει και διδάσκει σεμινάρια στο γνωστικό αντικείμενο της Μυοσκελετικής θεραπείας και της Φυσικοθεραπείας (Ελαστική Περίδεση, Αθλητική Περίδεση, Bodywork κ.α.) και σε συνεργασία με τη σύζυγό του Σταυρούλα Μπέλλα (MSc Λογοθεραπεύτρια) σεμινάρια Λογοθεραπείας (Εποπτικά Σεμινάρια Διαταραχών κ.α.)

Είναι από το 2010 αποκλειστικός εκπαιδευτής στην Ελλάδα της τεχνικής ελαστικής περίδεσης με κινήσιο-ταινία ΜΗ-Alive Taping και συνεργάτης της MH-Alive Taping Europe. Έχει διοργανώσει και διδάξει σεμινάρια περίδεσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικεύεται σε θέματα εργονομίας και σωστής πρακτικής στην εργασία και τις ενασχολήσεις του ελεύθερου χρόνου.

Είναι διαχειριστής του ιστολογίου www.xeiropraktiki.blogspot.gr στο οποίο αρθρογραφεί πάνω στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και συνεργάζεται με αρκετά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που ασχολούνται με την υγεία.


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΕΤΑΣ

Ο Σταμάτης Γκαβέτας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας (Καλαμάτα) και τελειόφοιτος του ίδιου τμήματος σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ε.Α.Π.. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και μένει στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τέχνης ρητορικού λόγου, φωτογραφίας, σκηνοθεσίας και δημοσιεύει διηγήματα που γράφει στο διαδίκτυο και σε έντυπα λογοτεχνικά περιοδικά.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΙΑΡΗ

Ονομάζομαι Ειρήνη Κόνιαρη, έχω σπουδάσει Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εξασκώ το επάγγελμα μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα τα τελευταία δεκατρία χρόνια υποκινούμενη από προσωπική ανάγκη απάντησης σε βασικά ερωτήματα της ζωής μου, ακολούθησα μια πορεία αναζήτησης η οποία συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για όσο χρειάζεται.

Κατά την διάρκεια αυτής της πορείας, γνώρισα και εξασκούμαι ακόμα και σήμερα με το σύστημα Hatha Yoga του Δάσκαλου Σατυανάντα και απέκτησα το 2ο Βαθμό Reiki του Μικάο Ουσούι.

Παρακολούθησα τρία χρόνια μαθήματα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής του Αλ. Τηλικίδη, είμαι διπλωματούχος στην θεραπευτική τέχνη της Αρωματοθεραπείας σε συνδυασμό με την θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικής Ιατρικής, την Ενεργειακή Διατροφή που εφαρμόζεται ανάλογα με την προσωπική ιδιοσυγκρασία και την τεχνική θεραπευτικής μάλαξης που ονομάζεται Creative Healing και προσφέρω συνεδρίες ενεργειακής ιατρικής.

Επίσης έχω παρακολουθήσει τα παρακάτω on line σεμινάρια με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης :

Πρόγραμμα «Κατάρτισης Μάνατζμεντ» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική-Life Coaching”
Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Αποτελεσματική Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός»
Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Ανάπτυξη και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου Προϊόντων και Υπηρεσιών – Μάρκετιν»
Τέλος έχω ξεκινήσει σπουδές και βρίσκομαι στο πρώτο έτος της «Ψυχοενεργειακής Προσέγγισης» της Πραγματείας επί των Επτά Ακτίνων της Αλίκης Μπέηλυ και του βιβλίου της Εσωτερικής Ψυχολογίας, στο χώρο Πολιτισμού και Έρευνας «Σύνθεσις».

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109916781, 6981234999

e-mail : eirinikoniari@yahoo.gr


ΑΝΝΑ ΜΑΛΙΣΙΟΒΑ

κυρία Άννα Μαλισιόβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, με καταγωγή απ΄το μαγευτικό Πήλιο. Έκανε τις βασικές της σπουδές στην Πάτρα και είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.
Στη συνέχεια έκανε την ειδίκευσή της στην Ειδική Αγωγή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Γνωρίζει την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και το Braille. Έχει σπουδάσει πολλά χρόνια πιάνο και κλασικό τραγούδι.
Η επιμόρφωσή της περιλαμβάνει σεμινάρια Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών, Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας, Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών και Μουσικοθεραπείας.
Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με ιδιωτικά κέντρα Ειδικών Θεραπειών στο Βόλο και την Αθήνα καθώς επίσης και με το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου. Έχει διατελέσει υπεύθυνη του μαθησιακού τομέα στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Ν.Ιωνίας Μαγνησίας.Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου TOMATIS.
Έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά.Έχει μετεκπαιδευτεί σε Αθήνα,Παρίσι και Μαϊάμι.Σήμερα ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα και έχει την ευκαιρία να εργάζεται και να κουράρει καθημερινά διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Tomatis, της οποίας είναι πιστοποιημένος και επίσημος θεραπευτής.Αγαπάει πολύ την οικογένεια και τα ταξίδια τα οποία αποτελούν πηγή προσωπικού εμπλουτισμού και αναζήτησης.
Άννα Μαλισιόβα
Ειδική Παιδαγωγός/Καθηγήτρια Φιλόλογος
Πιστοποιημένος θεραπευτής της μεθόδου Tomatis.
Τηλ.Επικοινωνίας:6944820781
Facebook:Tomatis Πετρούπολη


ΕΡΗ ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ

Σπούδασα ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και εξειδικεύτηκα στην σωματική ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και ανάλυσης του χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.). Εκπαιδεύτηκα στο συντονισμό ομάδων σχολών γονέων στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων συμμετέχοντας ενεργά στη διεξαγωγή ερευνών. Επίσης εκπαιδεύτηκα στον αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών από την κα Δώρα Μαυρομάτη που σχεδίασε την εικονογραφημένη μέθοδο.

Έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου ως σύμβουλος και ψυχοθεραπεύτρια σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία καθώς και σε διάφορους κοινωνικούς φορείς όπως το κέντρο υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών «Γραμμή SOS δίπλα σου», το σωματείο νευρομυϊκών παθήσεων MDA Ελλάς, στο πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιού και οικογένειας «ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», και στο Κέντρο Μελετών και Ψυχοθεραπείας «Βίλχελμ Ράιχ».

Από το 2001 εργάζομαι ιδιωτικά στο γραφείο μου παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική σε ενήλικες, γονείς και παιδιά. Συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας, ομάδες παιδιών, ομάδες εγκύων και σχολές γονέων σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Διοργανώνω βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας ενηλίκων, ομιλίες σε σχολεία, ημερίδες και συνεργάζομαι με παιδικούς σταθμούς σε τακτική βάση. Αρθρογραφώ συστηματικά σε επιστημονικά περιοδικά για θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και τη σχέση γονιών και παιδιών Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΣΩΨ) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σωματικής Ψυχοθεραπείας (ΕΑΒΡ).

Ένα μέρος της εμπειρίας που έχω αποκομίσει από την εργασία μου τόσα έτη σε σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών απεικονίζεται στο βιβλίο μου «Το ημερολόγιο του γονέα – 366 συμβουλές για γονείς, μία για κάθε μέρα». Σε αυτό το πρωτότυπο ημερολόγιο οι γονείς μπορούν να πάρουν ως ερέθισμα τη φράση της κάθε ημέρας, να σημειώσουν τα δικά τους σχόλια και να επεξεργαστούν τα θέματα που θίγονται.


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛ ΜΑΝΤΑΝΙ ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σωκράτης Ελ Μάντανι Ορδουλίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ολοκληρώσει με άριστα τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στην Ιατρική Φυσική – Ακτινοφυσική και είναι αναγνωρισμένος ως Ακτινοφυσικός Ιατρικής στην Ελλάδα και ως Κλινικός Επιστήμονας της Ιατρικής Φυσικής στη Μεγάλη Βρετανία. Από το 2008 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της Υγείας με έμφαση στην Πυρηνική Ιατρική και την Ακτινοπροστασία, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών.


ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1983. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΠΛΑΡΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!


ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Aberdeen University, Scotland και το μεταπτυχιακό μου ήταν στην Κοινωνική και Γνωστική Ψυχολογία. Επίσης εκπαιδεύτηκα στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησα να διδάσκω Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτικές Προσεγγίσεις στο Mediterranean University, στην Θεσσαλονίκη.

Δίδαξα συνολικά 5 χρόνια και μετά την παραίτηση μου αφοσιώθηκα μόνο στην πρακτική της ψυχοθεραπείας στον ιδιωτικό μου χώρο.

Ζω και ιδιωτεύω στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα αρθρογραφώ”


ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκα στην Πάτρα. Είμαι Νομικός και συγγραφέας. Έχω επίσης παρακολουθήσει το 3ετές σεμινάριο «Ψυχοενεργειακή Προσέγγιση» της «Σύνθεσις» καθώς και το ετήσιο εξειδικευμένο σεμινάριο προσέγγισης, γνώσης και επεξεργασίας του φαινομένου του φόβου.
Το 2006 συνεργάστηκα με τον σκηνοθέτη και στιχουργό Θ. Γκόνη στα κείμενα της μουσικής παράστασης «Γουσταύος Κλάους», που παρουσιάστηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.
Για δύο περίπου χρόνια από το 2009 συνεργάστηκα  με τη διαδικτυακή πύλη για τη γλώσσα Άσπρη Λέξη» ως μέλος της λεξικογραφικής ομάδας και ήμουν επίσης μέλος της συντακτικής ομάδας στο βιβλίο «Συνηθισμένες Γλωσσικές Απορίες» (2009, εκδ. Άσπρη Λέξη) της γλωσσολόγου και καθηγήτριας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών Άννας Ιορδανίδου.
Το 2011 παρουσίασα στην Αθήνα τη μελέτη μου «Πατέρας και Λόγος/Η πατρική λειτουργία στη συγκρότηση του υποκειμένου», καθώς και στην Πάτρα μαζί με τον ψυχαναλυτή και διδάκτορα πολιτικής ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πάνο Παπαθεοδώρου.
Το 2012 και 2013 έλαβα μέρος στα ετήσια πανιόνια συνέδρια της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών με ανακοινώσεις μου για το έργο του Νίκου Εγγονόπουλου και Mίλτου Σαχτούρη αντίστοιχα καθώς και στο 10ο Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών (2014) για το έργο του Διονυσίου Σολωμού και του Φρειδερίκου Χέλντερλιν.
Τον Ιούλιο του 2013 παρουσίασα στα Πλατανίδια Πηλίου/Κτήμα Κοροβίνη το δοκίμιό μου «Κωνσταντίνος Καβάφης: Το σώμα που αφηγείται ή Η τριαδική διάσταση του καβαφικού έργου», στο πλαίσιο του σχετικού αφιερώματος που διοργανώνεται από τον Δήμο Βόλου.
Toν Mάρτιο του 2014 συμμετείχα στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Νάνσυ Δανέλη «Το μυστικό ταξίδι» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη.
Το 2012 και 2015 έγιναν μία παράσταση μουσικής και λόγου σε μουσική σύνθεση της Τάνιας Σικελιανού καθώς και δύο ποιητικές βραδιές αντίστοιχα με κείμενα από την ανέκδοτη συλλογή μου «Μικρά Χερουβείμ», σκηνοθετική επιμέλεια της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Μάνιας Παπαδημητρίου και συμμετοχή του ηθοποιού Αγαπητού Μανδαλιού. Ποιήματά μου μελοποίησε ο Αιμίλιος Πολίτης.
Βιβλία: Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο «Χαίρε Πέτρα» (ποιήματα και πεζά) από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια. Το 2016 ακολούθησε το συλλογικό «Σκόνη στ’ αμπέλια» μαζί με τον Νίκο Αστεριάδη και τον Κωστή Καλημέρη από τις εκδόσεις Μετρονόμος, ενώ το 2017 το «Ανάμεσα στο Ωραίο και το Υψηλό» (δοκίμια) από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. Δοκίμιά μου έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό «Πόρφυρας» και στον ιστότοπο critique.gr.


ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΝΗΣ

Ο Νίκος Σαββανής γεννήθηκε το 1981 στην Κέρκυρα στην οποία μένει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Το 2007 γνωρίζει τον Dr Mladen Teovanovic, έναν από τους πρώτους μαθητές του καθηγητή Park Joewoo που είχε ανακαλύψει το sujok, και λέκτορα της ακαδημίας sujokτης Μόσχας. Από τη στιγμή που τον γνώρισε τον ακολουθεί συνεχώς στα σεμινάριά του. Εκτός από την Κέρκυρα παρέχει συνεδρίες SuJok και στην Αθήνα σε τακτά χρονικά διαστήματα.


ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Η Αντιγόνη Χριστοφόρου έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1966 στην Αθήνα. Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Σπούδασε ψυχολογία και εκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική προσέγγιση. Τον Ιούλιο του 2003 απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Δραματοθεραπεία. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στην τεχνική της προφορικής αφήγησης και στο θεατρικό παιχνίδι.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια δραματοθεραπείας και σε σεμινάρια μέσω τεχνών με Έλληνες και ξένους συντονιστές (Dr. Sue Jennings, Robert Landy, Mooli Lahad, Moreno, Joseph Ofer Katzir, Λ. Γιώτης, Στ. Κρασανάκης, Ε. Ζαφειροπούλου).

Για 5 χρόνια εργαζόταν στο κέντρο απεξάρτησης «Θησέας», (Δήμος Καλλιθέας), με εφήβους τοξικομανείς και τις οικογένειές τους. Επίσης εργάστηκε 3 χρόνια στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο «Οικογένεια» με εφήβους και ενήλικες. Από το 2007 εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης (εκπαιδεύτρια) στις σχολές Ξυνή στο μεταπτυχιακό τμήμα ψυχολογίας στο Mediterranean College.

Από το 2000 έως σήμερα εργάζεται μόνιμα ως δραματοθεραπεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί», στο τμήμα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ.

Ανήκει στους Γιατρούς του Κόσμου στο πρόγραμμα «Μείωση της Βλάβης. Οι Δρόμοι της Αθήνας», φροντίζοντας χρήστες ουσιών. Έχει γράψει άρθρα σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες. Έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει καταχωρηθεί στην διεθνή εγκυκλοπαίδεια ‘Who is Who’ του εκδοτικού οίκου Verlag fuer Personenzyklopaedien AG.

Δίνει διαλέξεις σε σχολεία, συλλόγους και συντονίζει εργαστήρια δραματοθεραπείας σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος του συλλόγου δραματοθεραπευτών και παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος.

Η Αντιγόνη Χριστοφόρου κάνει ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας με ενήλικες, εφήβους, παιδιά, και διατηρεί ομάδες δραματοθεραπείας και ψυχοθεραπείας. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με χρήστες ουσιών, (αλκοόλ, ναρκωτικά), τις οικογένειές τους και το περιβάλλον τους.


ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 34ο/88ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (2014 – ) Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια – Εισηγήτρια Ψυχολογικών Θεμάτων (Συνεδρίες με παιδιά και οικογένειες – Σχολές Γονέων – Ομιλίες) Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (2014 – ) Επιστημονική Συνεργάτης – Καθηγήτρια Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιού και Ενηλίκου (2009 – 2013) Επιστημονική Υπεύθυνη – Ψυχοθεραπεύτρια – Ειδ. Παιδαγωγός (Συνεδρίες με ενήλικες, εφήβους, ζεύγη και οικογένειες – Σχολές Γονέων, Διάγνωση και αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών) Μονάδα Εφηβικής Υγείας Νοσοκομείου Παίδων – Αγ. Σοφία (2010 – 2012) Οικογενειακή Θεραπεύτρια – Επόπτρια (Συμβουλευτική σε εφήβους, γονείς και οικογένειες) Πρόγραμμα STAGE Κοινωνική Υπ. Δήμου Ν. Χαλκηδόνας (2008 – 2009) Ψυχολόγος (Υποστηρικτικά – συμβουλευτικά προγράμματα σε δημότες, συνεργασία με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι») Ιδιαίτερα Μαθήματα (2007 – 2008) Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών Melina’s Kindergarten (ISA) (2006 – 2007) Ψυχολόγος (Παράλληλη στήριξη σε παιδί με ΔΑΔ/ΔΕΠ-Υ) Εταιρία Ψυχολογικής Ψυχιατρικής Εφήβου Και Παιδιού (2005 – 2007) Ψυχολόγος (Συνέντευξη – Διαγνωστικό, Θεραπευτικές συνεδρίες σε παιδιά με Μαθησιακές δυσκολίες και τις οικογένειές τους) «Δρομοκαΐτειο» Ψυχιατρικό Νοσοκομείο (2003 – 2004) Βοηθός Ψυχολόγου (Συνέντευξη – Διαγνωστικό, παρακολούθηση θεραπευτικών συνεδριών εφήβων/ ενηλίκων με ψυχωτική συνδρομή) Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθήνας (2003 – 2004) Βοηθός Ψυχολόγου (Συνέντευξη – Διαγνωστικό, ανηλίκων με νοητική στέρηση και μαθησιακές δυσκολίες) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (2013 – 2014)
Κλινική Υπνοθεραπεία
Ελληνική Εταιρία Ομαδικής Ανάλυσης Και Οικογενειακής Θεραπείας (2007 – 2011)
Αναλυτική Ψυχοθεραπευτική Εκπαίδευση
Athenian College (2009 – 2010)
Θεραπείες Μέσω Τέχνης: Παιγνιοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Εικαστική Θεραπεία.
Brunel University (Λονδίνο, Ην. Βασίλειο) (2004 – 2005)
MA Ψυχανάλυση Και Σύγχρονη Κοινωνία
Κέντρο Ψυχολογικών Μελετών (2003 – 2004)
Διάγνωση και αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών – Δυσλεξία
Goldsmiths College, University of London (Ην. Βασίλειο) (2000 – 2003)
BSc (Hons) Ψυχολογία
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πανελλήνιος Σύλλογος Σχολών Γονέων (Μάρτιος 2013) Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συντονιστών Ομάδων Σχολών Γονέων.
American Heart Association (Μάρτιος 2012)
Πιστοποίηση στην παροχή Πρώτων βοηθειών
ΙSON Psychometrica (Μάιος 2009)
«Εισαγωγή στην Παιγνιοθεραπεία» Βιωματικό Σεμινάριο
Εταιρία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (Μάρτιος 2008)
«Η ψυχική οικονομία των διατροφικών διαταραχών»
Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος (Οκτώβριος 2007)
Η Συμπεριφοριστική Προσέγγιση στις Αγχώδεις Διαταραχές – Φοβίες
Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος (Μάιος 2007)
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα
ISON Psychometrica (Σεπτέμβριος 2006)
Εξειδίκευση στο Ψυχιατρικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας
Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2 (MMPI II)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

11ο Διεθνές Συνέδριο της Εταιρίας Ψυχολογικής Ψυχιατρικής Εφήβου & Παιδιού (2006)
Προεδρία σε Ειδική Συνεδρία: «Γυναίκες και Ψυχική Υγεία»
Στρογγυλό Τραπέζι: «Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους» Ι. Κούρος, Α. Βουρδούμπα, Δ. Μανωλοπούλου, Γ. Φρέρης
Παρουσίαση/Poster: «Διαφορές στα δύο φύλα στην αναζήτηση συμβουλευτικού-θεραπευτικού πλαισίου» Α. Καρκάνη-Κούρου, Α. Βουρδούμπα, Δ. Μανωλοπούλου, Δ. Κόττα
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ. 2157/16-2-07)
Ξένες Γλώσσες: ΑΓΓΛΙΚΑ: Proficiency, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Grundstuffe, ΙΣΠΑΝΙΚΑ: DELE A1
Χρήση Ηλ. Υπολογιστή: Κάτοχος πιστοποίησης ECDL
Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Αρ. Μητρώου: 1861)
Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας
Μέλοςτης International Association of Group Psychotherapy & Group Processes (IAGP)
Μέλοςτου General Hypnotherapy Standards Council (GHSC)
Τηλέφωνο: 6906571318

e-mail: doro8ea@gmail.com


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΑΜΠΡΑ

Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Ιταλική Γλώσσα & Φιλολογία) αλλά και του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας.

Σήμερα ασχολούμαι με την Φυσικοθεραπεία και είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Παράλληλα με τις σπουδές παρακολούθησα σεμινάρια θεραπευτικού Pilates, το οποίο επίσης εξασκώ επαγγελματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, ως έναν επικουρικό τρόπο  αποκατάστασης των μυοσκελετικών προβλημάτων.

Το 2015 ξεκίνησα εξειδίκευση στην Μηχανική Διάγνωση & Θεραπεία (ΜΔΘ - μέθοδος McKenzie), της οποίας έχω ολοκληρώσει όλες τις εκπαιδευτικές σειρές. Παρακολουθώ κατά καιρούς συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια που οργανώνει ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών ή άλλοι σχετικοί φορείς.

Τέλος συμμετέχω ενεργά στην μεταφραστική ομάδα του περιοδικού που εκδίδεται κάθε τρίμηνο από την Ελληνική Εταιρεία Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας.


ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΥΤΟΥΡΗ

H Φωτεινή μιλάει 4 γλώσσες και η αγάπη της για τις ολιστικές θεραπείες την οδήγησαν στο ταξίδι αυτό της συνεχούς εκμάθησης νέων καινοτόμων μεθόδων μέχρι και σήμερα. Άλλωστε η ίδια πιστεύει ότι το ταξίδι της γνώσης,είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ.
Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, Σκανδιναβία, Κίνα, Θιβέτ με σκοπό την εύρεση των δασκάλων που θα της επέτρεπαν να λάβει την σωστή γνώση και εκπαίδευση.

Είναι διπλωματούχος:

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ (2ετής κύκλος σπουδών)
ΝΕΥΡΟΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ (Ιnternational Association Nevroreflexology NR-Nico Pauli

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

ΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ –ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ (International Medical Center in Natural Medicine Research & Training Italy-Greece-Spain

NADA (National Acupuncture Detoxification Association)

ΜΙΚΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ SUJOK (International Sujok Association)

FACE YOGA

Βοwtech –The Original Bowen Technique- Bowen Association of Australia

ΕΘΝΙΚΟ κ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ .Τίτλος εκπαιδευτικού προγράμματος " ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ"

Με μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο εξωτερικό:

HOT STONES REFLEXOLOGY (Sue Ricks School in England).

GENTLE REFLEXOLOGY (Sue Ricks School in England)

Τεχνικές ρεφλεξολογίας για μωρά και μικρά παιδιά στην Αγγλία (Sue Ricks School)

Εξειδίκευση ρεφλεξολογίας κατα την διάρκεια εγκυμοσύνης: Ισπανία
καθηγ.ρεφλεξολογίας Prof.Mauricio Kruchik Biderman

Ρεφλεξολογία & Εγκυμοσύνη στο ISTITUTO SUPERIORE FORMAZIONE RERFLESSOLOGIA OLISTICA ISFRO Τορίνο Ιταλίας

INTERNATIONAL NEUROFLEXOLOGY GUILD (Jennie Levick in London)

CERTIFICATE OF UK ORIGINAL INGHAM METHOD OF REFLEXOLOGY on the lymphatic system with VICKY LAWS

Επιπλέον επειδή πιστεύει ότι κάθε σωματικό πρόβλημα ξεκινάει από την ψυχή και δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπεται αυτό το κομμάτι, εκπαιδεύτηκε σε
Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και είναι κάτοχος διπλώματος Practitioner of NLP-Time Line Therapy &Hypnosis. Silva Method -Master Hypnotist @ Intuition System

Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σκοπός της είναι να προσφέρει την γνώση απλόχερα και με συνέπεια σε θεραπευτές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους αλλά και σε αρχαρίους που ξεκινάνε τώρα το όμορφο ταξίδι τους στον θαυμαστό εναλλακτικό κόσμο.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Επαγγελματικού Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων & του AOR (Association of Reflexologists ) στην Αγγλία


LUCYNA FALINSKA

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Ημερ. & Τόπος Γέν.: 20/06/1973, Πολωνία

E-mail: lucyferaki@gmail.com

Σπουδές

1994-1996: Προτεσταντική Θεολογική Σχολή – Πολωνία
1996-1999: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βαρσοβίας με έδρα Μπιαλύστοκ – Πολωνία
2003-2004: ΙΕΚ ΞΥΝΗ τμήμα Μασάζ – Αθήνα
2005-2011: Ε.Ι.Ν.Α ( Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα) – Αθήνα

Ειδικές Γνώσεις

Ξένες Γλώσσες: Πολωνικά, Ελληνικά, Ρώσικα, Αγγλικά

Ενδιαφέροντα

Βιβλία, μουσική, ανθρώπινος χαρακτήρας, αποδράσεις στη φύση, γυμναστική.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΧΑ

Ερευνήτρια Συμπληρωματικών μεθόδων θεραπείας.

Email: vitalcuresystem@gmail.com

Facebook: Vitalcure

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Μετέπειτα πραγματοποίησε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στην Θεσσαλονίκη όπου διέμενε για οκτώ έτη. Οι προπτυχιακές της σπουδές αφορούν τον τομέα του Business Management (BA in Business Studies) του University of Sheffield. Θέλοντας να συνδυάσει το πεδίο του Business Administration με την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, τον χώρο του τουρισμού επιλέγει ως εξειδίκευση μεταπτυχιακό τίτλο στο tourism Management (MA in Leisure and Tourism Management) όπου είναι και το κύριο πεδίο της εξειδίκευσής της κατά την εκπόνηση της διατριβής της κατά την οποία καταπιάνεται με το πεδίο του Τουρισμού Υγείας (Health Tourism).

Μετά την αποφοίτησή έως και σήμερα η επαγγελματική της εμπειρία απαρτίζεται από θέσεις που αφορούν τόσο τον τομέα του Τουρισμού όσο και της Οικονομίας. Οι επιχειρήσεις στις οποίες απασχολείται είναι από διαφορετικούς κλάδους (hotelsresorts, tourism agencies, χρηματοπιστωτικό οργανισμό, υψηλή τεχνολογία).

Από το 2011-2013 κάνοντας πράξη το χόμπι που είχε εδώ και χρόνια να ερευνά για την συμπληρωματική Ιατρική, ξεκίνησε της σπουδές της στην Ολιστική Βοτανική – Φυτοθεραπεία μέσω της Life Therapy Academy. Σπάνια στη ζωή της καταπιάνεται μόνο με ένα πράγμα, την ίδια περίοδο ξεκινάει τις σπουδές της παράλληλα στην Ιριδολογία μέσω της Life Therapy Academy. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία στον Καναδά στο The Iridology Institute of Ontario. Σήμερα εκπαιδεύεται στα άλατα Schussler, στη Σωματοδυναμική ψυχοθεραπεία & Ανάλυση, στις ενεργειακές θεραπείες και στα ανθοϊάματα του Bach.

Εκπαιδεύτηκε επίσης στην φυσιορρύθμιση, στο μασάζ με βεντούζες-παχέoς εντέρου και λεμφικού.

Απέκτησε σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές ομάδες και κοινωνικά σωματεία Αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής σκέψης.

Η Βιολογική καλλιέργεια της γης στο κτήμα του συντρόφου της, η συνεχής κατάρτιση, τα ταξίδια, το τρέξιμο και η μαγειρική είναι λίγα από τα ενδιαφέροντα που την κρατούν ενήμερη και έτοιμη για δράση και προσφορά.

Τις γνώσεις που απέκτησε επιζητά να τις να τις προσφέρει ενημερώνοντας τους ανθρώπους για Ολιστική προληπτική και θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών, μέσω της αρθρογράφησης.


ΙΡΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης: 28/12/1973 Εθνικόητητα: Ελληνική – Ρωσική Οικεγενειακή κατάσταση: Έγγαμη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ψυχολογικό Κοινωνικό Ινστιτούτο της Μόσχας 2000 Πανεπιστημιακό Πτυχίο με ειδικότητα: κοινωνικός ψυχολόγος.

Μεταπτυχιακήεκπαίδευση: «Front Line Sales and Customer Services» Κοπεγχάγη Mercuri International Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης Σεμινάριο του Bert Hellinger Ukranian NLP Academy, Master Of Neuro Linguistic Programming Κέντρο NLP τηςΜόσχας, Associated Trainer in Neuro Linguistic Programming Member of American Union of NLP

Συμπληρωματική εκπαίδευση: Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης Σεμινάριο του Bert Hellinger Ανοιχτό ψυχοθεραπευτικό κέντρο Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών “Εισαγωγήστηνψυχολογικήαξιολόγηση” Coaching Evolution Int’l Academy for Coach Certification

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ: Άριστη γνώση Γλώσσες: ΑΓΓΛΙΚΑ: Άριστα ΡΩΣΙΚΑ: Άριστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Άριστα

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 1998 – 1999 Ιδιωτικό συμβουλευτικό γραφείο (Ρωσία, Καλίνινγκραντ) 1999 – έως σήμερα Εκπαίδευση μέσω Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, Καθοδήγηση Ατόμων με Προβλήματα.

Τηλ. Επικοινωνίας : +30 210 8948074, +30 697 4195167

Ηλ. διεύθυνση : atc.nlp@gmail.com www.nlpseminars.wordpress.com


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΦΑΛΗ – ΜΠΑΒΕΛΛΑ

Ψυχολόγος

Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος για όλη την επικράτεια

Ημερομηνία γέννησης: 7 Δεκεμβρίου 1986

Εκπαίδευση

Σεπτέμβριος 2011- Σήμερα

Τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στην Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας( «Γίγνεσθαι», www.gignesthai.gr)

Σεπτέμβριος 2004- Οκτώβριος 2010

Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (www.panteion.gr) , με βαθμό πτυχίου 7,03/ 10,00 και με άμεση χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για όλη την επικράτεια

Διπλωματική εργασία : «Σχιζοφρένεια και Φόνος» (άριστη βαθμολογία)

Μάιος 2004

Απόφοιτη ενιαίου λυκείου Ελληνογαλλικής Σχολής – Ευγένιος Ντελακρουά (www.lfh.edu.gr)

Επαγγελματική εμπειρία

Οκτώβριος 2013- Ιούνιος 2014

Συντονίστρια ομάδας παιδιών (θεατρικό παιχνίδι, ανάπτυξη ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων, κινησιολογικό παιχνίδι) – Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού (www.ddp.org.gr) *δυνατότητα χορήγησης συστατική επιστολής κατόπιν αιτήσεως

Μάρτιος 2008- Σεπτέμβριος 2008

Συνθεραπεύτρια σε θεραπευτική ομάδα ατόμων με διαταραχή προσωπικότητας / Συμβουλευτική γονέων – Πρακτική άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ερευνών (Δήμος Αιγάλεω)

Εποπτεία

Οκτώβριος 2013- Σήμερα

Oμαδική εποπτεία («Γίγνεσθαι»)

Ατομική ψυχοθεραπεία

Σεπτέμβριος 2005-Σεπτέμβριος 2010

180ώρες ατομικών συνεδριών ψυχοθεραπείας Gestalt

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Οκτώβριος 2008- Ιούνιος 2009

Θεραπευόμενη σε ομαδική ψυχοθεραπεία Gestalt

Συνέδρια

Σεπτέμβριος 2013

Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Σουηδικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας – παρουσίαση ομαδικής έρευνας : «Το νόημα της αυθεντικότητας. Ευρήματα ποιοτικού ερευνητικού προγράμματος σε δείγμα 19 ατόμων χρησιμοποιώντας groundedtheory»

Οκτώβριος 2008

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας φοιτητών της Ε.Λ.Ψ.Ε. – Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σεμινάρια

Δεκέμβριος 2013

Εκπαιδευτικό σεμινάριο : Βιωματικές Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις με εισηγητή τον καθηγητή Αναστάσιο Σταλίκα («Γίγνεσθαι»)

Σεπτέμβριος 2013

Σεμινάριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας : “Ποιος είμαι όταν είμαι εδώ μαζί σου; Ο θεραπευτής ως ηλίθιος, γελωτοποιός και δήμιος” , με εισηγητή τον καθηγητή ErnestoSpinelli («Γίγνεσθαι»)

Ιούνιος 2012

Εκπαιδευτικό σεμινάριο : Αναπτύσσοντας δεξιότητες στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική , με εισηγήτρια την καθηγήτρια EmmyvanDeurzen («Γίγνεσθαι»)

Μάιος 2012

Εκπαιδευτικό και βιωματικό σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας: ‘’Ζω καλύτερα, δίνω νόημα στη ζωή μου’’ , με εισηγητές τον καθηγητή Αναστάσιο Σταλίκα και την Κατερίνα Ζύμνη (Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας – ΕΕΘΕΨΥ)

Μάρτιος 2012

Εκπαιδευτικό σεμινάριο : ‘’Εξελικτική Ψυχολογία- βρεφική, παιδική, εφηβική ηλικία’’ , με εισηγήτρια την καθηγήτρια Εύη Δάλλα («Γίγνεσθαι»)

Οκτώβριος 2008

Ημερίδα : Ομαδική ανάλυση και ανθρώπινες σχέσεις (Ελληνικός οργανισμός Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική ανάλυση )

Ξένες γλώσσες

Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας – ProficiencyofMichigan

Άριστη γνώση γαλλικής γλώσσας – DalfC1

ΔεξιότητεςΠληροφορικής

Windows MS-Office, Excel, Power Point

Mind Manager

SPSS (PASW statistics)

Πολύ καλή γνώση χρήσης Διαδικτύου

Ενδιαφέροντα

Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Ποίηση , Ξένες γλώσσες

Μουσική (2 χρόνια πιάνο), Θέατρο , Ταξίδια

Αθλητισμός (μπαλέτο, κολύμβηση, yoga)

Άδεια οδήγησης Β΄ κατηγορίας (2011)

Γρηγορίου Λαμπράκη 4, 14165, Κηφισιά

κιν: +30 69744399361

e-mail : bavellaxristina@gmail.com


ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΞΙΩΤΙΔΟΥ

H Αιμιλία Αξιωτίδου είναι Ψυχοπαιδαγωγός – Οικογενειακή-Συστημική Σύμβουλος Επίσης εργάζεται ιδιωτικά δουλεύοντας με άτομα, οικογένειες , ζευγάρια, παιδιά, εφήβους, ομάδες, και συνεργάζεται με σχολεία και άλλους φορείς.

Η κ. Αξιωτίδου συμμετέχει ως εξωτερικός συνεργάτης στο τακτικό εξωτερικό ιατρείο Παχυσαρκίας- Μεταβολισμού της Α ́ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, το μοναδικό ελληνικό εγκεκριμένο κέντρο από το European Association for the Study of Obesity από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως και σήμερα. Η συνεργασία με την Αξιωτίδου ξεκίνησε ούσα απόφοιτη του Università degli Studi di Perugia, Facoltà di Magistero, idirizzo Psicosociopedagogico ,καθώς επίσης και από την ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ , και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Έχει εξειδικευθεί: ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Είναι έγκριτο μέλος της European Association for Counseling (EAC) και έγριτο μέλος την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).

Επίσης έχει μετεκπαιδευτεί στο πρόγραμμα “ Ψυχοπαθολογία και θεραπευτικές προσεγγίσεις της βρεφονηπιακής και εφηβικής ηλικίας “ της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου (SY.ME. PE.) και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία Βρεφών (μέλος W.A.I.M.H.).

Συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο μοντέλο Emotional Focus Therapy (EFT) by Sue Johnson (ICEEFT).

Παρακολουθεί πλήθος επιμορφώσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνει διάφορα Workshops.

Επιπλέον συμμετέχει στη συλλογή δεδομένων ερευνητικών πρωτοκόλλων που διεξάγονται στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινικη και στο εξωτερικό ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.( παρουσίαση του ιατρείου στο 8ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας (18-20 Μαρτίου 2010) με τίτλο: “Ο Ρόλος του Βελονισμού Στην Αντιμετώπιση της Νοσογόνου Παχυσαρκίας. Περιγραφή ενδιαφέροντος περιστατικού”, Ν. Κατσίκη, Χ. Δημητρούλα, Β. Τατόλα, Μ. Μπελιβάνη, Ε. Δασκαλοπούλου, Αιμ. Αξιωτίδου, Χρ. Σαββόπουλος, Α. Χατζητόλιος.

Posters:

Abstract: Marital status and educational level in Greek obese and overweight adults

Kourtoglou N.1, Fotiadou E.1, Dimitroula Ch.1, Axiotidou E.1, 1Gounitsioti I.1, Kouniakis Ph.1Bellivani M.1, Grammatikopoulou M.G.2, Savopoulos Ch.1, Hassapidou M.2, Hatzitolios A.1

1Obesity & Metabolism Outpatient Clinic, EASO accredited Collaborating COM , 1st Propedeutic Department of Internal Medicine, AHEPA University Hospital of Thessaloniki, Greece

2Department of Human Nutrition & Dietetics, Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki,Greece

Abstract: Prevalence of depression and associated factors in obese patients

Kouniakis Ph., Gounitsioti I., Fotiadou E., Dimitroula Ch., Axiotidou E., Kourtoglou N., Bellivani M., Savopoulos Ch., Hatzitolios A.

Obesity & Metabolism Outpatient Clinic, EASO accredited Collaborating COM, 1st Propedeutic Department of Internal Medicine, AHEPA University Hospital of Thessaloniki, Greece

Άρθρα: Ο Ρόλος της Οικογένειας στις Διατροφικές Διαταραχές,

PSYCHOLOGICAL-OPINIONS.GR ON MAY 16, 2013 in Άρθρα Ψυχολογίας.

http://psychological-opinions.gr/rolos-oikogeneias-diatrofikes-diatatahes.html

Αξιωτίδου Αιμίλια
Οικογενειακή Σύμβουλος

Ψυχοπαιδαγωγός
Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ. ΑΧΕΠΑ.

Διεύθυνση: Β. Ηρακλείου 14
Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 6999521206
email: emilia70@gmail.com
F/B: Emilia Axiotidou
website: Allazw.com


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

Ο Αγγελος Κουτσούκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να δουλεύει στα 18 του, στο περίφημο βιβλιοπωλείο Kauffman.

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι το 2008 έκανε εκπομπές στα περισσότερα από τα Αθηναϊκά ραδιόφωνα. Αυτή ήταν η “ερωτική” του σχέση. Γιατί η “συζυγική” ήταν οι Δημόσιες Σχέσεις στην ιστορική δισκογραφική εταιρεία LYRA από το 1994 μέχρι το 2013.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο σχέσεις, πρόλαβε να κάνει κάποιες συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων, που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά του μουσικού τύπου, σαν αυτές της Φλέρυς Νταντωνάκη ή του Άκη Πάνου.

Το γράψιμο υπήρξε ένα απωθημένο, που η κρίση έβγαλε στην επιφάνεια. Το μυθιστόρημα “Ο άνθρωπος που έμενε στο Φάρο” είναι το πρώτο του βιβλίο.


ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ

Απεφοίτησα από το Αμερικάνικο Κολλέγιο το 1979 και ορμώμενη από προσωπικά προβλήματα υγείας , οδηγήθηκα στην αναζήτηση της ολιστικής θέασης της υγείας.

Μετοικώντας στην Αγγλία, έκανα σπουδές, σεμινάρια κ.λπ. Συμπληρωματικής Ιατρικής (Διατροφολογίας, Ρεφλεξολογίας, Αρωματοθεραπείας στο Warwickshire College, Bowen Technique στην Bowen Academy Αυστραλίας, NLP στον International NLP Trainers Association, Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία, Prenatal Color Puncture στο Peter Mandle Institute Γερμανίας, EFT με τους Valerie , Paul Lynch) και ειδικεύτηκα στην ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ στο Independent School of Iridology.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεχίζω με θεωρία Κινέζικης Ιατρικής και Su jok στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ηχομασάζ στην Ακαδημία Peter Hess.

Ιριδολόγος, Ιριδοσκόπος
Ιριδοδιαγνώστρια – Σύμβουλος Ψυχοσωματικής Υγείας
Με την αρωγή Eνεργειακής Ψυχοθεραπείας – NLP, EFT, Prenatal Color Puncture, Διατροφολογίας, Ρεφλεξολογίας, Bowen Technique.
Διπλωματούχος Αγγλίας


ΑΝΘΗ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

Η Ανθή Κασταμονίτου είναι εκπαιδευτικός, δραματοθεραπεύτρια και παιγνιοθεραπεύτρια.
Εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δασκάλα και από το 1993 συνεργάζεται με διάφορα κέντρα και φορείς εφαρμόζοντας τη δραματοθεραπεία και την παιγνιοθεραπεία στο δημιουργικό και στο θεραπευτικό τους μοντέλο.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (ΕΔΠΕ) και αποτέλεσε μέλος του ΔΣ της Ένωσης. Από το 1986 εργάζεται με στόχο τη διάδοση και την εφαρμογή των δύο προσεγγίσεων σε διάφορα πλαίσια.

Κατέχει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) της οποίας και αποτελεί μέλος από το 2008.

Έχει εργαστεί και ως εκπαιδεύτρια παιγνιοθεραπείας στην ΕΔΠΕ και από το 2015 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ ως επόπτρια δραματοθεραπείας και εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία της παιγνιοθεραπείας.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Σωματείου “ArtMatter-Υπόθεση Τέχνης” στο οποίο εκτελεί χρέη γραμματέως από το 2015.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια ως εισηγήτρια και έχει συντονίσει πολλά σεμινάρια με πληθυσμό ενδιαφερόμενο στις δύο αυτές προσεγγίσεις.

Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος θεωρητικών και βιωματικών σεμιναρίων με στόχο την προσωπική της ενημέρωση και την επαγγελματική της βελτίωση.


ΓΙΑΣΜΙΝΑ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

Η Γιασμίνα Βουνάτσου είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην γενική – ειδική αγωγή και Δραματοθεραπεύτρια.

Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και από το 1998 δραστηριοποιείται κυρίως στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας κάνοντας χρήση της Δραματοθεραπευτικής μεθόδου.

Ως δραματοθεραπεύτρια συντονίζει βιωματικά σεμινάρια και δραματοθεραπευτικές ομάδες ενηλίκων και παιδιών. Έχει σχεδιάσει και παρουσιάσει performances σε διάφορους χώρους Τέχνης σε συνεργασία με εικαστικούς και video art καλλιτέχνες. Είναι δημιουργός ταινίας μικρού μήκους με τίτλο: «Ο δρόμος για το σπίτι» ή «come,Thomas, come».

Συμμετέχει με εισηγήσεις σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια που αφορούν στα θέματα της δραματοθεραπείας, της ψυχοθεραπείας μέσω Τέχνης, του θεάτρου και της Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Από το 1998 συμμετέχει ενεργά στην Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπεύτων Ελλάδας (Ε.Δ.Π.Ε) και από το 2004 διατελεί ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης . Το 2012 γίνεται Αντιπρόεδρος .

Κατέχει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας (ΕΑΡ) της οποίας και αποτελεί μέλος από το 2013.


ΠΕΡΣΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ

Καθηγήτρια Ποδολογίας, παραδίδονται μαθήματα σε ιδιωτική σχολή.

Υπηρεσίες που αναλαμβάνω:

Ονυχοκρύπτωση, οστρακοειδές νύχι, ελικοειδές νύχι, κάλοι, τύλοι, υπερκερατώσεις, ορθονυχία, ονυχογρύπωση, παχυωνυχία, ονυχομυκητίαση, προσθετική νυχιού, spa θεραπείες, μασάζ θεραπευτικό, αισθητική περιποίηση, περιποίηση με soft laser, αποκατάσταση νυχιού και περιποίηση διαβητικού ποδιού.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 17:30 – 21:00


Ευαγγελος Τζανόπουλος

Confide in me: Ονομάζομαι Vagelis Tzanopoylos και εφεξής θα ασχολούμαι στη σελίδα του Lifehub με την ανάλυση διάφορων εικαστικών θεμάτων κυρίως, με γνώμονα το προσωπικό μου πρίσμα θέασης και την υπερβολική μου αγάπη για την τέχνη γενικότερα.
Sneak info: Ευρωπαϊκός πολιτισμολόγος, θεατής της υγείας και της ζωής στις μικρές οθόνες ακτινολογικών εργαστηρίων, μαγνητικών και αξονικών τομογράφων. Πρώην σπρίντερ 100 και 200 μέτρων, ονειροπόλος, ταξιδευτής… μα κυρίως λάτρης της Τέχνης.
Art + Health: Ζούμε σε μιαν εποχή έκδηλης ιδεολογικής, πολιτικής και κοινωνικής ρευστότητας. Η εργασιακή καταπίεση, το άγχος, το στρες, η ανασφάλεια και η κατάθλιψη, μπορούν να αντιμετωπιστούν αν καταφέρουμε να αναπτύξουμε διορατικότητα και μια καλλιεργημένη, σφαιρική σκέψη μέσα από τα κατάλληλα ερεθίσματα που μας μεταδίδουν τα έργα τέχνης.
Time to say goodbye: Απώτερος σκοπός της υποκειμενικής μου ανάλυσης σε κάθε θέμα, θα είναι η ανάδειξη των ανθρωπιστικών μηνυμάτων τα οποία με έθεσαν σε διαδικασίες στοχασμού. Άλλωστε σκοπός της Τέχνης δεν είναι να προβληματίσει δημιουργικά; Ας ενεργοποιήσουμε τη φαντασία μας και αφού κατανοήσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, ίσως τα προσεγγίσουμε ωριμότερα και αποτελεσματικότερα. Μερικά από τα ομορφότερα ταξίδια άλλωστε, γίνονται όταν ταυτίζεται η σκέψη μας με τη σκέψη και τη ματιά του καλλιτέχνη κοιτάζοντας το έργο του.


ΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Έζησε όλη του την παιδική ηλικία σε ένα βουνό κοντά στην Ανάβυσσο. Από πολύ μικρός έφτιαχνε ιστορίες και τις παρουσίαζε μόνος του στα δέντρα. Από τα 18 του χρόνια ξεκίνησε να γίνεται γυρολόγος εργασιών στην Αθήνα.
Το 2006 είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι δύο χρόνια. Μια δύσκολη, μα και δημιουργική εποχή, μιας κι εκεί ανακάλυψε την στροφή του στην τέχνη και το γράψιμο, κάτι που άρχισε να υλοποιεί πολλά χρόνια αργότερα. Από το 2011, και σε ηλικία 29 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επιτέλους πιο ουσιαστικά με τη γραφή, γνωρίζοντας τον άνθρωπο που του άλλαξε τη ζωή, τον Άγγελο Χασάπογλου.
Αποφάσισε να πάει στη σχολή δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», ώστε να τιθασεύσει τις σκέψεις του, κι εκεί ανακάλυψε κι άλλες ικανότητές του, όπως αυτή της υποκριτικής. Είχε καταξιωμένους καθηγητές όπως: Παναγιώτης Καποδίστριας, Άννα Χατζησοφιά, Ρένα Ρίγγα, Φωτεινή Τσακίρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, κ.α., ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει και τα σεμινάρια σεναρίου του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Ιανό.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ξεκίνησε ως συγγραφέας με το «Μην πατάς τους βασιλικούς» σε συνεργασία με τις Άννα Κοντονίκα και Βαρβάρα Βουτσινά, στο θέατρο Παραμυθίας, και συνέχισε με τη διάκριση του μονόπρακτου «Νο3112» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Επί Σκηνής», σε συνεργασία με τη Μάτα Κεχαγιά. Τελευταία του παράσταση το έργο «Στρίβειν δια του Χάροντος», με συνεργάτη την Αγγελίνα Μήτκα, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια στα κείμενα.
Ως ηθοποιός έχει παίξει στην ταινία μικρού μήκους «Απώλεια» του Αργύρη Γιαμάλογλου, στην τηλεοπτική σειρά «Στο ράφι», στην θεατρική παράσταση «Ρακοσυλλέκτες», στην παιδική παράσταση «Το κυνήγι της ανακύκλωσης» και άλλα μικρότερα σκετσάκια, στο θεατρικό έργο «Στρίβειν δια του Χάροντος» όπου και πρωταγωνίστησε, ενώ από το 2017 ξεκίνησε και η καριέρα του ως σκηνοθέτης στο πλευρό της Κατερίνας Χολή, με την οποία συνεργάζονται και σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.
Αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, αν και δεν μπορεί πια να αθλείται, τον κινηματογράφο, το θέατρο, το διάβασμα και κυρίως το γράψιμο. Όνειρα; Πολλά και όλα σε σχέση με τη δημιουργική γραφή!


DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ
Lifehub | 18th February 2016 | ΟΜΑΔΑ | No Comments

lifehub-mpitzanaki

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

Η οδοντίατρος Dr Χριστίνα Μπιτζανάκη γεννημένη το 1966 στα Χανιά της Κρήτης τέλειωσε το 1991 το Στοματολογικό Ινστιτούτο της Ιατρικής Ακαδημίας του Plovdiv Bulgaria με βαθμό πολύ καλά .

Από το 1991 ασκεί κλινική οδοντιατρική στο ιατρείο της στα Χανιά από το 2005 ασχολείται παράλληλα με τον micro βελονισμό Su Jok όποτε και εκδίδει στα ελληνικά το βιβλίο του PL. IVANOV SU JOK και MOXA

Μέσα από την ανάγκη της για εξειδίκευση και την παρατηρητικότητα της κατά τις οδοντοστωματικές θεραπείες ότι……..

οδηγείται αρχικά στο μικροβελονισμό Su Jok Prof.του Park Jae Woo (στο οποίο σύστημα είναι και εκπαιδεύτρια 1ου επίπεδου εξουσιοδοτημένη από την τότε διευθύντρια της Διεθνούς ακαδημίας Su Jok Μόσχας Dr Τατιάνα Σοκόλοβα )

Μαθήτευσε την μέθοδο από το 2005-2008 με εξαιρετικούς δασκάλους της Ακαδημίας SU JOK όπως τον ίδιο τον ιδρυτή αείμνηστο Prof. Park , την Dr Tataina Sokolova, Dr V. Nikolaeva, Dr Anatolii Tkachuk.

Οργάνωσε μεγάλα σεμινάρια με τον Dr Tkachuk Anatolii για την μέθοδο 6 ΚΙ και THRIORIGIN THEORY του Su Jok κατ’επανάληψη στην Κρήτη με την διαβαλκανική εκπρόσωπο Su Jok Lora Maliova .

Το ενδιαφέρον της αρχικά για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις την οδηγεί στον σωματικό βελονισμό με επίσης εξαιρετικούς δασκάλους όπως την Dr Radha Thambirajah(Academy of Chinnese Acupanture), Dr Tomas Lundeberg( Σουηδία),Dr Ηλία Κωνσταντινίδη( Greece) και τον ωτοβελονισμό όπως Dr G. Bazzoni,(Italy) Τatiana Socolova(Moscow), Dr R.Nogier(France) (παγκόσμιος ηγέτης τεχνικής ωτοβελονισμού στη Δύση).

Με τον Dr Nogier έρχεται να απαντηθεί –ολοκληρωθεί ένα από τα πρώτα οδοντιατρικά της ερωτήματα … !. Από τον ίδιο διδάχτηκε τον 2ο από τους δυο καλύτερους τρόπους στον κόσμο αυτή την στιγμή Διαχείρισης Μετά-τραυματικού στρες που χρησιμοποιούν πλέον στην NASA .

Η εκπαίδευση της στο αισθητικό τμήμα με τις αρχές του βελονισμού δεν άργησε να έρθει από την Dr . Radha Thambirajah

Κατέχει δίπλωμα αισθητικής τεχνικής COSMETIC GUA SHA MASSAGE (botox χωρίς χειρουργείο )ενώ συνεχίζει να διδάσκει Su Jok και βεζουντοθεραπεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη.

Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά Holistic Life ,Bioknews και πολλά άλλα .

H Σωματό ενεργειακή Αυτογνωσία -Flowiodity, η διατροφή και τα ανθοϊάματα του Dr Bach εκπαίδευση που έλαβε με τον οστεοπαθητικό και σωματικό φυσικοπαθητικό και σωματικό ψυχοθεραπευτή Ε. Λαζάρου συμπληρώνουν την σφαιρικότητα αντίληψης της για την υγεία.

Ασκεί τις τεχνικές της στα Χανιά Κρήτης στο ιδιωτικό της ιατρείο μονό με ραντεβού με ενδιαφέρουσες, δυνατές και σπάνιες τεχνικές antistress και CHRONO ACCUPANTURE (αποφόρτισης για πάντα από τις αναμνήσεις που μας κρατούν πίσω στην ζωή από ατυχήματα ή απώλειες αγαπημένων προσώπων)

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, βουλγαρικά και λίγα ρώσικα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

O Γιώργος Δρακόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Shiatsu το 2005. Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε την 4ετή Προχωρημένη Επαγγελματική Εκπαίδευση Shiatsu – Advanced Shiatsu Therapy Diploma Course του Om – Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre, σε εκπαιδευτική συνεργασία με το European Shiatsu School, Αγγλίας. Eργάστηκε στο Om από το 2008 έως τον Απρίλιο του 2016.

Εξελίσσοντας συνεχώς την θεραπευτική του προσέγγιση έχει παρακολουθήσει στην Eλλάδα και την Eυρώπη εξειδικευμένα σεμινάρια Shiatsu με παγκοσμίου φήμης δασκάλους.

Ως αναπόσπαστο τμήμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης Shiatsu έχει μελετήσει τη Φιλοσοφία, Θεωρία και Διαγνωστική της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής – TCM. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας, Α΄ βοηθειών, ηθικής και συμβουλευτικής.

Παράλληλα έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις ή παρακολουθήσει σεμινάρια άλλων μεθόδων μάλαξης και σωματικού χειρισμού (bodywork) όπως Sotai, Rejuvance, Ωτοβελονισμού, Mοξαθεραπεία & Bεντούζες, Βελονισμού, Oλιστικής Mάλαξης, On-Site Massage κ.ά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου και παρέχει ατομικές συνεδρίες, ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια κατόπιν συνεννόησης.

Από το 2001 έως και σήμερα – εκτός του ενδιαφέροντός του για τη μελέτη του Shiatsu – ασχολείται και εμβαθύνει στη τέχνη του χορευτικού αυτοσχεδιασμού, τη μελέτη της κίνησης και το Butoh κοντά σε δασκάλους όπως η Τερέζ Βαν Νταμ, ο Masaki Iwana, η Moeno Wakamatsu, η Sumako Koseki κ.α.


ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΟΝΤΖΟΥ

Access Consciousness Bars, Facelift, Body Process Practitioner
Universal White Time Healer
Hatha and Yin Yoga Instructor
Laughter Yoga certified Leader

Τηλ. επικ. 6937226297


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

Είμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου La Salle University (πόλη της Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ), κατέχοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Κλινική & Συμβουλευτική Ψυχολογία (Master of Arts in Clinical and Counseling Psychology)
Ολοκλήρωσα το τριετές «Εισαγωγικό Διδακτικό σεμινάριο στην Κοινωνική Οργονομία» (“Introductory Didactic Course in Social Orgonomy”) στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Οργονομίας (American College of Orgonomy), στην πόλη του Princeton των ΗΠΑ.

Εκπαιδεύτηκα επίσης πάνω στη θεραπευτική προσέγγιση Gentle Bioenergetics της Εύας Ράιχ, κόρης του Βίλχελμ Ράιχ, από το Gentle Bioenergetics Institute υπό τον Richard Overly, κατέχοντας τον τίτλο Gentle Bioenergetics Practitioner.

Η εκπαίδευση, εξειδίκευση και δια βίου συνεχιζόμενη κατάρτιση μου πάνω στη Σύγχρονη Ραϊχική Θεραπεία είναι κάτω από τη διδασκαλία του Daniel Schiff, PhD – Center for Orgonomic Studies, στην πόλη του Portland των ΗΠΑ (Ιστοσελίδα : www.dschiffphd.com).

Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια πάνω σε διάφορα οργονομικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η προσωπική μου εμπειρία και ενασχόληση με το έργο του Βίλχελμ Ράιχ είναι για δεκαετίες.

Παπαντώνης Νίκος, ΜΑ, MSc

Σύγχρονη ΡαΙχική θεραπεία

e-mail : nikos.papantonis@yahoo.com


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΛΗ

Ετών 32. Ή μήπως 23; Μάλλον αδιευκρίνιστο. Ίσως αδιάφορο. Δουλεύω με παιδιά ,για τα παιδιά κ έτσι χάνω το χρόνο. Ξεχνιέμαι κάπου ανάμεσα στις χρυσόσκονες , τις αγκαλιές,τα αγαθά βλέμματα κ την αγνή αγάπη. . Εκεί κατοικώ.. στο ουράνιο τόξο. Αλλάζω χρώματα πού κ πού κ πάντα ταξιδεύω.. από την υποκριτική στην εκπαίδευση κ από κει στη σκηνοθεσία. Από την Ελλάδα στην Κύπρο κ τον Καναδά,στη Γαλλία..στο όνειρο.. πάντα συνοδοιπόρος με τη δημιουργικότητα κ το πάθος. 
Είμαι γεννημένη στην Τρίπολη κ μεγαλωμένη στην Πάτρα. Τα παιδικά μου χρόνια είναι πλημυρρισμένα με μυρωδίες χωριού κ γειτονιάς, κάπου ανάμεσα στο Αγρίνιο κ το Μεγάλο Χωριό όπου μάζευα όλα τα τότε πιτσιρικάκια κ τους έπαιζα παραστάσεις με τα αδέρφια κ τα ξαδέρφια μου. Περνώντας τα χρόνια οι σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ ήρθαν σαν φυσικό επόμενο ανευ σκέψης. Συγχρόνως σχεδόν σπούδασα στην Ανώτερη Σχολη Δραματικής Τέχνης "Κεντρική Σκηνή" κ "Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα" από όπου κ πήρα το αναγνωρισμένο δίπλωμα του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Δραματοθεραπείας, Φωνητικης-Τραγουδιού, Θεάτρου Forum, σύγχρονου χορού,clown, acting for films στην Ελλάδα , τη Γαλλία κ τον Καναδά. 
Ως θεατρολόγος δούλεψα ως εξωτερικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ( project για τη διαπολιτισμικότητα σε σχολεία Α/θμιας κ Β/θμιας εκπαίδευσης) κ στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (σε ακριτικά περιοχές).Επιπροσθέτως, έχω εργαστεί  μεσω του Υπουργείου Παιδείας σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς κ σε πολιτιστικά πάρκα ως θεατροπαιδαγωγός κ εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.
Όσον αφορά την άλλη μου αγάπη τώρα , την υποκριτικη...
Συμμετείχα στο σήριαλ "9 μήνες" όπου είχα έναν από τους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους,  στην "Πολυκατοικία" κ σε διάφορα άλλα σε μικρότερους ρόλους. 
Πρωταγωνίστησα σε παιδικές κ βρεφικές θεατρικές παραστάσεις σε Ελλάδα κ Κύπρο (Μήπως ονειρεύομαι; , Το κομμάτι, Μικρός πρίγκηπας, Πινόκιο, Χάιντι..). Καθώς κ σε αρκετές παραστάσεις για ενήλικες.Θέλω να σημειώσω ,όμως,  τη συμμετοχή μου στην παράσταση θεάτρου πλατφόρμας "Ερρίκος ο Ε' " που με εξέλιξε ως ηθοποιό κ τις "Βάκχες" με περιοδεία σε Αρχαία θέατρα.
Ούσα ανήσχυχο πνεύμα,  με το μικρόβιο της εξέλιξης να με τρώει κ τη διαρκή αναζήτηση νέων εμπειριών να με συντροφεύει ταξίδεψα στη Γαλλία για να παρακολουθήσω σεμινάρια θεάτρου δρόμου ( clown,improvisation, forum, physical theater,acrobatics, acroyoga, juggling...) και για να συμμετάσχω σε μία σειρά παραστάσεων του Δρόμου, street performances , με την ομάδα Migr'art. Μία εμπειρία ζωής γεμάτη αισθήματα πληρότητας κ ελευθερίας.
Μέσα σε αυτό το γενικότερο κλίμα ανακάλυψης νέων τρόπων έκφρασης κ δημιουργίας βρέθηκα να κάνω μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών κ σειρών (αιώνιος έρωτας) κ να διδάσκω υποκριτική στο θεατρικό εργαστήρι "Αφύπνισις" σε ενήλικες πια. Όπου σκηνοθέτησα κ την πρώτη μου θεατρική παράσταση σε συνεργασία με το Μάνο Μπάρτη.
Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά ξεκλέβω χρόνο για να χορέψω, κυρίως swing και rock&roll, να δω ταινίες,να τραγουδήσω ,να περπατήσω στα σοκάκια της πόλης ή να σταθώ σε έναν βράχο κ να ακούω τους παφλασμούς των κυμμάτων. (Ναι είμαι κ ρομαντικιά!) Είναι όσα με ταξιδεύουν όταν  δεν υπάρχει χρόνος για ταξίδια ανά τον κόσμο. 
Μ'αυτά στο νου μου θέλω να καταλήξω σημειώνοντας πως όταν ακολουθείς την ψυχή σου κ ζεις το τώρα, όλα είναι εδώ.
Αν έπρεεπε να διαλέξω έναν σταθμό ζωής, σίγουρα θα διάλεγα αυτόν που ακόμη δεν έζησα.


EFROSYNI IOSIPHIDIS

EFROSYNI IOSIPHIDIS
21 Marcy Street – Cranston, RI 02905

Phone 401.529.1690

E-mail iosiphidis @ verizon.net

Specialties

Working on ways to identify opportunities to improve and enhance the performance of groups, and to create and lead the implementation of initiatives to achieve greater efficiency and effectiveness.

Summary of Skills

Drive alignment of functional strategies and formulate policy, processes and recommendations which support and enhance organizational goals;
Lead and support efforts to continually improve business practices and processes to maximize resources and achieve operational excellence to include but not limited to:
Reviewing and making recommendations to improve processes;
Collaborating with corporate strategy team to design and implement a clear, transparent, and effective prioritization process across programs; and,
Coordinating closely with leadership on new in-licensed or acquired resources requirements.
Assist in developing, prioritizing and facilitating key activities and strategic initiatives including maintaining focus on objectives and initiatives to drive innovation or operational excellence;
Monitor progress towards goals, analyze data, ensure follow-through on the part of key players, sustain momentum needed to drive these initiatives and provide update to leadership team as appropriate;
Oversee and manage the flow of information across functions including business and planning process, strategic management meetings, communications and reporting;
Develop processes for capturing, cataloging, analyzing and disseminating key lessons to be learned from initiatives, with a view toward helping propagate best practices throughout the enterprise;
Assist the Leadership in developing communications between group meetings, setting agendas, creating initial drafts of communications, helping to prioritize plans for addressing issues that are impacting progress;
Serve as a key liaison and interface with supporting individuals from Human Resources and Information Technology as well as collaborators in R&D, Legal, Finance, Commercial and other key functions to enable improved head-count estimates, budget cycle support, re-forecasting and long range planning process; and integration of tools and processes with updated communication system.