ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΦΥΤΕΜΑΤΟΣ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

Η Ιεραρχία έχει επίγνωση της ανάγκης, του σκοπού και επιθυμεί να φέρει την ένταση σε μία τέτοια «κρίση καταστάλαξης», που η συγχώνευση των δύο ομίλων να είναι αναπόφευκτη.

Αντίθετα, ο άλλος όμιλος η ανθρωπότητα, που δεν έχει επίγνωση των επιπτώσεων της κατάστασης, υποφέρει μπερδεμένη και γεμάτη φόβο.

Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ομίλους στέκει ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου, που αποτελείται από δύο ομάδες ατόμων:

  1. Εκείνους, οι οποίοι έχουν επίγνωση του Σχεδίου, υπόκεινται στην ιεραρχική εντύπωση και είναι αφιερωμένοι στο να επιφέρουν την επιθυμητή ομαδική ενοποίηση. Αυτοί είναι οι καθαγιασμένοι εξυπηρετητές του κόσμου, οι οποίοι είναι ελεύθεροι από κάθε ίχνος χωριστικότητας, γεμάτοι από αγάπη για τους ανθρώπους και πρόθυμοι να διαδώσουν τη στοργική καλή θέληση. Ανταποκρίνονται στην «καθαγιασμένη στοργική καρδιά», που αναφέρθηκε παραπάνω.
  2. Μία μικρή μειονότητα που πρόβαλε από το Νέο Όμιλο Εξυπηρετητών του Κόσμου και η οποία (σε κάθε χώρα) μπορεί να λειτουργήσει σε ομαδικό σχηματισμό, αν το διαλέξει. Έτσι θα επιφέρει τη συγχώνευση για την οποία εργάζεται ο Ν.Ο.Ε.Κ. και για την οποία έχει προετοιμάσει τις καρδιές των ανθρώπων. Η ευκαιρία και η ευθύνη τους είναι μεγάλη, επειδή γνωρίζουν το Σχέδιο, είναι σ’ επαφή με τους δασκάλους που καθοδηγούν πάνω στην εσωτερική πλευρά και είναι ευαίσθητοι στην ανώτερη εντύπωση.

Εδώ μπορείτε να σημειώσετε τη θέση που θα ήταν δυνατόν να έχετε, γιατί αυτοί οι όμιλοι έχουν μία συγκεκριμένη ευκαιρία να επιφέρουν αυτή την παγκόσμια συγχώνευση και να κατασταλάξουν την «κρίση της αγάπης».

Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να θυμάστε σε σχέση με τους σπερματικούς ομίλους. Αυτά είναι σε ευθυγράμμιση, αλλά είναι επίσης και επεκτάσεις ανάλογες με τις συνθήκες στα΄΄σπέρματα΄΄ που καρποφόρησαν, μετά το φύτεμα στον ζωάνθρωπο, και δημιούργησαν το ζωντανό αυτοσυνείδητο άτομο, που στην ολότητά του συνιστά το τέταρτο βασίλειο της φύσης.

Το πρώτο σημείο αναφέρεται στην ποιότητα του φυτεμένου σπόρου και το δεύτερο στη μέθοδο του φυτέματός του.

Συνεχίζεται …

Πηγή Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ – Alice Bailey

Επιμέλεια

 

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.