THETA HEALING

ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ

 

Όταν κοιτάμε πίσω στο παρελθόν μας και κάνουμε έναν απολογισμό της ζωής μας, μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που μας κάνουν περήφανους και στοιχεία που μας απογοητεύουν. Είτε μας είναι συνειδητό είτε όχι, στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε όσα μας αρέσουν και όσα δεν μας αρέσουν. Γνωρίζουμε από τη μελέτη της επιγενετικής επιστήμης, ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας και ότι τα συναισθήματά μας καθορίζουν την κατάσταση της υγείας μας.

Μέχρι πρότινος λίγοι γνώριζαν ότι η ικανότητα μας να υλοποιούμε όσα σκεφτόμαστε και όσα νιώθουμε είναι εκπληκτική. Οι κοινωνίες που ζούμε θέλουν να πιστεύουμε πώς αυτά που μας συμβαίνουν είναι δημιούργημα κάποιου άλλου ή ότι οι καταστάσεις φταίνε για όλα τα δεινά που μας βρίσκουν, όπως ασθένειες, οικονομικά προβλήματα και δυσκολίες στις σχέσεις.

Ο εξωτερικός μας κόσμος είναι ένας αντικατοπτρισμός όλων των συναισθημάτων μας και όλων των σκέψεων μας. Εμείς είμαστε οι σκηνοθέτες και όσα βλέπουμε μπροστά μας είναι το αποτέλεσμα κάθε σκέψης και συναισθήματος που είχαμε ποτέ.  Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και συνέχεια εμφανίζονται εμπόδια μπροστά μας θα χρειαστεί να αναλογιστούμε τι είδους σκέψεις κάνουμε και τι μηνύματα στέλνουμε προς τα έξω. Έχουμε θετική ενέργεια και την προβάλλουμε προς τα έξω ή είμαστε απογοητευμένοι και νιώθουμε ότι υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα;

Ένα πρόβλημα μπορεί να μας φανεί χρήσιμο, αφού θα μας δώσει την ευκαιρία να καθαρίσουμε κάποιο εμπόδιο που υπάρχει. Πώς θα σας φαινόταν να γνωρίζετε ότι τα θέματα που εμφανίζονται στη ζωή μας αναδύονται μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε και να τα υπερβούμε ή να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε;

Πολλές φορές αναβάλλουμε όσα έχουν να κάνουν με την επιτυχία στη ζωή μας. Το μυστικό είναι να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο για να εστιάζουμε σε όσα θέλουμε να δημιουργήσουμε στη ζωή μας. Να τα σκεφτόμαστε, να τα φανταζόμαστε και να τους δίνουμε την προσοχή μας. Όσο περισσότερο εξασκούμαστε σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουμε να υλοποιούμε όσα επιθυμούμε σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Να θυμάστε ότι όλα δημιουργούνται πάντοτε με τη δική μας συμμετοχή.

 

Ιωάννα Μπακρατσά

Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®

Master & Certificate of Science της τεχνικής ThetaHealing®

www.thetahealinghellas.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.