ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ, ΛΕΠΙΔΟΛΙΘΟΣ, ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ, ΛΕΠΙΔΟΛΙΘΟΣ, ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Λάπις Λαζούλι

Πέτρα φιλίας και πίστης. Συντελεί στο να γίνει κανείς καλύτερος και να προσφέρει τη βοήθειά του. Πνευματική εναρμόνιση. Βοηθά στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού. Καταπολεμά προβλήματα των πνευμόνων, του λάρυγγα, του νευρικού συστήματος και των αιμοκαθαρτικών οργάνων. Βοηθά στην αποτοξίνωση του αίματος. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά στην καταπολέμηση προβλημάτων του θυρεοειδή και ασθενειών των οστών.

Λεπιδόλιθος

Εξισορροπεί το συγκινησιακό και το νοητικό σώμα. Κάνει καλό στην υπερδραστηριότητα.

Μαλαχίτης

Ευημερία. Ενισχύει τις θεραπευτικές ιδιότητες. Φέρνει συναισθηματική υπευθυνότητα και ισορροπία. Δρα ευεργετικά σε ανθρώπους με ευαίσθητο στομάχι και προβλήματα πέψης. Βοηθά στην καταπολέμηση γυναικολογικών παθήσεων, προβλημάτων του αναπνευστικού, των νεφρών, της όρασης, του ανοσοποιητικού συστήματος και του κυκλοφοριακού. Κατευνάζει πόνους των οστών και των μυών.

Μαργαριτάρι

Σχετίζεται με τη διακονία. Σοφία μέσω εμπειριών. Φέρνει σχέσεις δεσμών και αγάπης. Κατά της μελαγχολίας. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βελτιώνει την γενική κατάσταση του οργανισμού.

 

Παρα Κελσος

photo Astrolife

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.