VIDEO ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ «DeVita-Ap»

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ «DeVita-Ap»

 

H πιστοποιημένη θεραπευτική συσκευή DeVita-Ap 30 προορίζεται για την διενέργεια αντι-παρασιτικής θεραπείας και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας χαμηλής έντασης, η οποία καταφέρει ένα θανατηφόρο πλήγμα στα διάφορα είδη των μικροοργανισμών.
Ο θάνατος ενός παρασίτου επέρχεται μόνο όταν το φάσμα των ταλαντώσεων που εκπέμπεται από τις συσκευές συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις που εκπέμπονται από το παράσιτο που διαβιεί στον οργανισμό.
Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να προηγηθεί της θεραπείας μία ακριβής διάγνωση, εφόσον αυτή η συσκευή δεν έχει προληπτικές ιδιότητες παρά προορίζεται να θεραπεύσει μια μόλυνση που ήδη υπάρχει στο σώμα.
Η επιτυχής θεραπεία επιτυγχάνεται λόγω της εξαιρετικής διεισδυτικής ικανότητας της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο εσωτερικό του οργανισμού.
Η υψηλή ακρίβεια της συχνότητας του συντονισμού συνεπάγεται την αποτελεσματική εξουδετέρωση του παρασίτου.
Οι φορητές συσκευές, εκπέμπουν δονήσεις σε μία συχνότητα εύρους από 0,1Hz έως 10.000 Ηz και λειτουργούν βάση εγκατεστημένων προγραμμάτων.
Κάθε ένα από τα 160 διαθέσιμα αντιπαρασιτικά προγράμματα της βάσης δεδομένων προορίζεται να πλήξει ένα συγκεκριμένο είδος παρασίτου.

Ενδεικτικά τα διαθέσιμα προγράμματα πλήττουν τις ασκαρίδες, το μυκόπλασμα, τις τριχομονάδες, την ονυχομύκωση, τον σταφυλόκοκκο, τον στρεπτόκοκκο, τα χλαμύδια, το ελικοβακτηρίδιο, τον απλό έρπητα, τον ιό του Epstein-Barr, τον κυτταρομεγαλοϊό, την Candida και άλλα.

Ο χειρισμός των συσκευών είναι απλός και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εμπειρία ή γνώση από τον χρήστη.

H συσκευή DeVita-Ap 30 έχει την δυνατότητα να προγραμματιστεί μέσω PC και λειτουργεί με 30, από τα 1500 περίπου διαθέσιμα προγράμματα θεραπείας (3500 και πλέον συνολικά μαζί με τα προγράμματα της συσκευής DeVita-Ritm), που υπάρχουν στο λογισμικό προγραμματισμού Therapy 8.0.

Η συσκευή ιδιαίτερα μπορεί να αντιμετωπίσει τους ακόλουθους τύπους μικροοργανισμών:

• Ιούς – 124 είδη
• Βακτήρια – 91 είδη
• Μύκητες – 61 είδη
• Πρωτόζωα – 31 είδη
• Έλμινθες – 33 είδη

 

https://www.youtube.com/watch?v=VJgdBN07ttA

photo  deta-elis-uk

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook: ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ή επικοινωνήστε μαζί μου, με εκτίμηση:

 

ΣΟΥΡΒΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

τηλ:6909150945

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.