ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΙΑΣΠΙΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ

ΙΑΣΠΙΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ

 

Ίασπις

Ενδυναμώνει τη βούληση για το καλό. Εξισορροπεί τα συναισθήματα. Συμβολίζει την ανεξαρτησία και το καθαρό πνεύμα. Βοηθά στο διαλογισμό και στην αφύπνιση σώματος και πνεύματος. Ενδείκνυται για θεραπείες γυναικολογικών, στομαχικών και εντερικών προβλημάτων. Φέρνει ανεξαρτησία, ισορροπία. Λέγεται ότι προειδοποιεί για κινδύνους από άδικες πράξεις άλλων.

Σαν θεραπευτικός λίθος, κατευνάζει τους πόνους περιόδου. Φοριέται σαν φυλαχτό στον λαιμό και γύρω από την μέση.

Ο πράσινος ίασπις

Είναι δεκτική πέτρα με θεραπευτικές ιδιότητες ιδιαίτερα για τα μάτια, τα νεφρά και το στομάχι. Φοριέται για να προλαμβάνει τις ημικρανίες, αλλά επίσης χρησιμοποιείται για την ευημερία, την τύχη, τη γονιμότητα και την κηπουρική. Βοηθά στην εκφραστικότητα και σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς.

Ο κίτρινος ίασπις

Ηρεμεί την αίσθηση συναισθηματικής αδυναμίας. Βοηθά στις νευρώσεις του στομάχου, το έλκος και τη δυσπεψία και συνδέεται με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Αυξάνει τις ικανότητες οραματισμού και επικοινωνίας και είναι καλή πέτρα για συγγραφείς και ομιλητές.

Ο κόκκινος ίασπις

Καταλαγιάζει τα συναισθήματα και βοηθά στους εμμηνορροϊκούς πόνους, στον προστάτη, το αίμα και την ουροδόχο κύστη. Δίνει ομορφιά και μαλακώνει τους πόνους της γέννας. Χρησιμοποιείται για αμυντική μαγεία και φέρνει τύχη.

Ο Ίασπις ουράνιο τόξο

Εναρμονίζει και καθαρίζει τα τσάκρας χαμηλότερα του ηλιακού πλέγματος.

 

Παρα Κελσος

photo TSIONIS

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.