ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

 

Εκατομμύρια άνθρωποι καλής θέλησης είναι πεπεισμένοι

  • ότι υπάρχει η δυνατότητα για το καλό σε κάθε άνθρωπο
  • ότι η ανθρώπινη οικογένεια μπορεί να συμβιώσει με ορθές σχέσεις και εν ειρήνη
  • ότι η ορθή σχέση ανάμεσα σε λαούς και έθνη και ανάμεσα στην ανθρωπότητα και τη γη αποτελούν το κλειδί για την παγκόσμια ειρήνη και πρόοδο
  • ότι η έμπρακτη καλή θέληση είναι το κλειδί των ορθών σχέσεων
  • ότι η ενέργεια της καλής θέλησης είναι η ενεργός αρχή της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της προόδου για όλη την ανθρωπότητα.

Βεβαιώνουν την πρόθεσή τους

  • να εξασκούν την καλή θέληση σε κάθε σχέση, σε κάθε υπόθεση της καθημερινότητας και σε κάθε ενέργεια προς ανθρώπους διαφορετικών εθνών, εθνικών ομάδων, θρησκειών και κοινωνικού υπόβαθρου και προς τη γη
  • να υποστηρίζουν και να συνεργάζονται με όσους βρίσκονται σε θέσεις επιρροής και ευθύνης που εφαρμόζουν την καλή θέληση και την λογική αντί τη βία και τον εξαναγκασμό
  • να ενθαρρύνουν, να δημοσιοποιούν και να εργάζονται για να υιοθετηθεί η καλή θέληση – σε – δράση από τοπικές, εθνικές και διεθνείς ομάδες και θεσμούς.

Ένας ικανός αριθμός ανδρών και γυναικών καλής θέλησης που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την εδραίωση ορθών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των εθνών και εργάζονται ενεργά με τις αρχές της ενότητας και της καλής θέλησης, αποτελούν εγγύηση ενός μέλλοντος ειρήνης και προόδου για ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.

Επιμέλεια

 

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.