ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

 

Κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με το ζώδιό τους και τις πλανητικές επιρροές και κάποιοι άλλοι απλά το διασκεδάζουν. Είτε ανήκετε στην μία κατηγορία είτε στην άλλη, μπορείτε να διαλέξετε και να φέρετε πάνω σας, κρυστάλλους και πέτρες που είναι αρμονικοί με την ημερομηνία γέννησής σας.

Ο καθορισμός του κρυστάλλου του κάθε ζωδίου εξαρτάται από τη θέση των πλανητών, το μήνα του ζωδίου, τον κυβερνόντα πλανήτη, την ημερομηνία γέννησης και από τις δονήσεις του κρυστάλλου σε σχέση με τα γενικά χαρακτηριστικά. Κάποιοι κρύσταλλοι ενισχύουν τις καλές ποιότητες του ατόμου, ενώ κάποιοι άλλοι κρύσταλλοι βοηθούν στην εξουδετέρωση των αρνητικών επιρροών κάποιων πλανητών.

Κατά την επικρατέστερη άποψη των ερευνητών, η παράδοση της σύνδεσης των διάφορων λίθων με τους μήνες, τις εποχές και τα ζώδια, ξεκίνησε από την εποχή του Μωυσή, που όρισε ο θώρακας του Αρχιερέα να στολίζεται με 12 χρώματα (που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ) και 12 λίθους που καθένας σχετίζεται με το αντίστοιχο χρώμα.

Το 12 είναι, όπως ήδη όλοι γνωρίζουμε, ένας αριθμός που συνδέεται με πολλές έννοιες, συμβολισμούς και φιλοσοφίες σε όλο τον κόσμο. 12 μήνες του χρόνου, 12 ζώδια, 12 Ολύμπιοι Θεοί, 12 Απόστολοι κλπ… Έτσι, πολύ σύντομα έγινε η αντιστοίχηση των εκάστοτε 12 με 12 λίθους. Όταν συνδέθηκαν οι λίθοι με τους 12 μήνες και τα 12 ζώδια, γεννήθηκε η παράδοση να φορούν οι άνθρωποι φυλαχτά με τους λίθους που αντιστοιχούσαν στο ζώδιό τους ή και τον μήνα γέννησής τους.

Εάν θέλετε να φτιάξετε φυλαχτό με λίθο, είναι καλύτερα να επιλέξετε αυτόν που αφ’ ενός σας ταιριάζει καλύτερα κι αφ’ ετέρου που οι ιδιότητές του και συμβολισμός του ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Συνεχίζεται …

 

Παρα Κελσος

photo Fractal

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.