ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

 

Ως ερασιτέχνης αθλητής και πρώην εκπαιδευτής αυτοάμυνας, το πάθος μου ήταν πάντα η αριστεία στις επιδόσεις με φυσικά μέσα. Δυστυχώς ως επί το πλείστον οι “γνώσεις” μου ήσαν μέσα από τα διάφορα περιοδικά της δεκαετίας του 1990 και 2000.

Διάφορες σκόνες, ταμπλέτες, κάψουλες, ποικίλων χρωμάτων οσμών και γεύσεων πέρασαν από το σώμα μου, χωρίς να γνωρίζω αν είναι κατάλληλες για μένα ή τουλάχιστον αν πραγματοποιούσαν αυτά που υπόσχονταν!
Πρωτεϊνες σε σκόνη, αμινοξέα, λιποτροπικά, βιταμίνες, κρεατίνες κλπ κάνανε παρέλαση! Κάποια δούλευαν (νομίζω), κάποια όχι. Όμως δεν είχα έναν αντικειμενικό τρόπο να τεστάρω την αντίδραση του οργανισμού μου σε αυτά. Πιστέψτε με ο οργανισμός αντιδράει άμεσα, απλά εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε. Τα κιλά ανεβαίνουν, οι επαναλήψεις, οι διάρκειες και όλα καλά!

Κάποια στιγμή (κάπου το 1997 αποφάσισα να κάνω μια εξέταση αίματος/ούρων) και είδα την ουρία να έχει φύγει από το διάγραμμα!!! Προφανώς πρωτεϊνικός καταβολισμός. Ωστόσο με θορύβησε τόσο πολύ που τα σταμάτησα όλα!

Στην ίδια θέση με μένα (τότε), είναι πολλά παιδιά (τώρα) που απλά ακολουθούν τους “ειδικούς” (είτε γιατρούς που δε γνωρίζουν το αντικείμενο, είτε “παλιούς” βαριτζήδες, είτε το ίντερνετ). Επίσης πλέον με το eshop έρχονται σπίτι τους προϊόντα σε εξευτελιστικές τιμές (για φυσική προέλευση) που απλά “τα είδαν σε ένα site”.
Το χειρότερο είναι ότι αυτή η τακτική (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) εφαρμόζεται και από ημιεπαγγελματίες αθλητές κυρίως λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης και υποδομών από το κράτος (σε αθλητές ολυμπιακού επιπέδου υπάρχει ομάδα γιατρών, διατροφολόγων, χειροπρακτών κλπ που παρακολουθούν εξονυχιστικά τους αθλητές τους όπως στο NBA, Ολυμπιακές Ομάδες κλπ).

Πλέον υπάρχει στα χέρια μου ένα πολύ αξιόπιστο εργαλείο το οποίο χρησιμοποιεί την βιολογία, τη νευροφυσιολογία και άλλες θετικές επιστήμες το οποίο αξιολογεί τους ενεργειακούς πόρους, το στρες (συστεμικό ή εστιασμένο), την νευροφυτική ισορροπία κλπ ενώ δίνει σχετικά άμεσα την απάντηση στο αν ένα πρόγραμμα διατροφής, συμπληρωμάτων, προπόνησης και ξεκούρασης αποδίδει ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ για το συγκεκριμένο προφίλ του αθλητή.

Προγραμματίστε και εσείς τη δική σας μέτρηση και βιώστε την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας DE Holding, στέλνοντας μνμ inbox ή καλώντας στο 6973903996!

 

Νίκος Δαραδήμος 
Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.