ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

 

Καθώς η μέρα οδεύει προς το χρονοντούλαπο του “παρελθόντος” όπως το βιώνει η ανθρώπινη 3διάστατη φυσιολογία, και έχοντας εξαιρετικά προμηνύματα για το “μέλλον” (πάλι όπως το βιώνει η ανθρώπινη 3διάστατη φυσιολογία), δε μπορώ παρά να μη νιώσω ευγνωμοσύνη και να μην αναλογιστώ το βάρος της ευθύνης μας προς το κοινωνικό σύνολο από τη θέση του Υπηρέτη της Ορθής Βιο-Κυτταρικής Πρακτικής.

Η θέση μας είναι η Πληροφόρηση, η Εκ-Παίδευση και η Προσφορά Εφαρμόσιμων Λύσεων (το αν θα γίνουν Εφαρμοσμένες είναι αποκλειστικά ευθύνη του Λήπτη) Ρύθμισης της διαταραγμένης Φυσιολογίας σε Κυτταρικό και Υποκυτταρικό Επίπεδο. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κάθε Υπηρέτης έχει το δικό του τρόπο μετάδοσης της πληροφορίας και το δικό του τρόπο εργασίας προς τη Ρύθμιση της Φυσιολογίας του Λήπτη. Ο Λήπτης θα πρέπει να βρει τον Υπηρέτη εκείνον που δεν έχει μόνο γνώσεις αλλά και τον απαιτούμενο συντονισμό (δλδ να “ταιριάζουν τα χνώτα”) ώστε να πάρει απάντηση σε 2 ερωτήματα: Γιατί ξεκίνησε το ταξίδι προς την “Ασθένεια” και Τι χρειάζεται για να επιστρέψει στο Σθένος (δηλαδή στην Ψυχοσωματική Υγεία).

Ο σύγχρονος άνθρωπος δε χρειάζεται εντυπωσιασμούς που το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν το “Εγώ” του Υπηρέτη κάνοντάς τον υπερφίαλο, αλαζόνα, “γκουρού”, “μύστη” και ένας Θεός τι άλλο!

Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται να πάρει απλή εφαρμόσιμη και αδέσμευτη Γνώση της Φυσιολογίας του Οργανισμού του και των προκλήσεων που αυτή δέχεται, ώστε να αναπτύξει ένα φίλτρο λογικής και να μπορεί να ανθίσταται στον καταιγισμό της “ενημέρωσης” για υπερχάπια, υπερτεχνικές, “μυστικές συνταγές”, “δίαιτες” κλπ. και να μπορεί να αξιολογεί τα κίνητρα του κάθε ενός ειδικού.

Σε μελλοντική ανάρτηση θα σας πω με ποιόν τρόπο μπορείτε να διαχωρίζετε τους Υπηρέτες από τους “Πεφωτισμένους” αλλά το κυριότερο τον τρόπο να αναπτύξετε τη Δεξιότητα ώστε να γίνετε οι ίδιοι Ιατροί, Θεραπευτές και Δάσκαλοι του εαυτού σας.

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.