ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ – ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 

Σαν θεραπευτές εμπλεκόμαστε κατευθείαν με την Λευκή Μαγεία, διότι ασχολούμεθα με την αναδημιουργία της μορφής, ακολουθώντας το πρωτότυπο της ψυχής. Έτσι είμαστε Λευκοί Μάγοι.

Το πιο σπουδαίο τμήμα της μαγικής μας εργασίας είναι η επίκληση της ψυχής και η προσπάθεια ευθυγράμμισης και συντονισμού μας με την ψυχή, ώστε να μπορεί η ψυχική ενέργεια ανεμπόδιστα να εκφραστεί στο στίβο της καθημερινής ζωής μας.

Η ψυχή σαν ο θεραπευτής ή Λευκός Μάγος έχει διαυγή σκέψη, νόηση, συνείδηση και απευθείας κατανόηση του Σχεδίου. Μπορεί να εργαστεί στους τρεις κόσμους της μορφής και ταυτόχρονα να παραμείνει αποσπασμένη και ανιδιοτελής. Έχει συνέχεια συνείδησης που της επιτρέπει να δει από την πρώιμη αρχή μέχρι το ώριμο τέλος.

Η Λευκή Μαγεία είναι δημιουργική διότι τείνει να συνεργάζεται με το Ιεραρχικό Σχέδιο και επεκτείνει την αίτηση για πραγματοποίηση των στόχων του Πλανητικού Λόγου.

Η εργασία με τη Λευκή Μαγεία είναι σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ντέβα τους ντέβα δομητές ή τους οικοδόμους μέσω νοήμονος συνεργασίας και επιρροής προς τους κατώτερους δομητές οι οποίοι δημιουργούν την ουσία όλων των αιθερικών σωμάτων του πλανήτη. Η ψυχή και η ενέργεια της καρδιάς είναι εκείνοι οι παράγοντες που μετασχηματίζουν τις οικοδομικές δυνάμεις, μέσω του τριγώνου Καρδιά στο Κεφάλι – κέντρο Καρδιά και Λαιμού.

Η Μαύρη Μαγεία εργάζεται με το στόχο να εμποδίσει την εξωτερίκευση της Ιεραρχίας. Όλοι συμπαθούν να επιδίδονται σε υπηρεσία προσωπική, με προσωπικά οφέλη. Η έμφαση είναι πάντα στην υλική όψη της εκδήλωσης. Η ντεβαϊκή ουσία που χρησιμοποιείται είναι φυσική, αστρική και κατώτερη νοητική.

Ο Μαύρος Μάγος τείνει να εργάζεται τυφλά και ασυνείδητα. Ταυτίζεται με την θυμαπάτη και διεγείρετε από την έμφαση στον εαυτό του και των κατώτερων ψυχικών δυνάμεων. Επειδή το θέλει γίνεται ψυχορατικός και αποκτά τηλεακοή, θεωρώντας ίσως ότι αυτό είναι κάτι το σπουδαίο. Ουσιαστικά τις δυνάμεις αυτές τις έχουν τα ζώα αλλά και οι πρωτόγονοι.

Τα κέντρα που χρησιμοποιούν είναι το Λαιμού στο Κεφάλι, το Βάσης και το Λαιμού. Στο φυσικό πεδίο οι στόχοι τους επιτυγχάνονται μέσω πρανικής διέγερσης ή από την αποζωτικοποίηση του φυσικού πεδίου, καταστρέφει δηλαδή το περιβάλλον πχ καίγοντας δάση, μολύνοντας νερά κλπ.

Ο Θιβετανός μας επισημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ως προς την πρανική θεραπεία διότι μπορούν να την στρέψουν προς αρνητικές κατευθύνσεις.

Απόκρυφο σημαίνει αυτό που βρίσκεται πέρα από τις δυνατότητες ενός ανθρώπου πολωμένου στο φυσικό πεδίο και τα τρία σώματά του. Υπάρχει για αυτόν που δεν έχει εργασθεί με την ψυχή του. Για αυτόν που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της ψυχής και παραδέχεται ως υπαρκτά μόνο ότι οι πέντε αισθήσεις του, του αποκαλύπτουν.

Καθώς το κέντρο Κεφαλής αφυπνίζεται και η επίφυση εξελίσσεται πνευματικά εμφανίζεται ή αναπτύσσεται ή αναγνωρίζεται ο σκοπός και η θέληση του θεού. Καθώς η προσωπικότητα αρχίζει να στρέφεται προς την ψυχή και το ξεδίπλωμα των πετάλων του λωτού εφελκύει ντέβα των ανώτερων πεδίων διότι τώρα καλλιεργεί και εκφράζει στην ζωή του καλές σκέψεις, ανώτερα αισθήματα, έμπνευση, ανώτερο κραδασμό. Μας λένε ότι οι ανώτεροι ντέβα συχνάζουν στις βιβλιοθήκες, στα ερευνητικά εργαστήρια και όπου υπάρχει θετική σκέψη.

Καθώς το κέντρο Καρδιάς αφυπνίζεται η υπόφυση έρχεται σε δραστηριότητα. Τότε γίνεται προσιτό το δεύτερο στοιχείο της επιθυμίας και αποκτάται η δυνατότητα της οικοδόμησης μορφών μέσω της ενέργειας. Γίνεται δεκτικός σε κραδασμούς και πληροφορίες από τα τρία κατώτερα πεδία μέσω της πράνας.

Τέλος καθώς το κέντρο Λαιμού λάβει την ορθή έκφραση στο χώρο, το άτομο δονείται με ένα ιδιαίτερο τρόπο συντονισμού και μόνο τότε η επιθυμητή μορφή μπορεί να λάβει έκφραση και εγρήγορση στο φυσικό πεδίο.

Τα τρία αυτά κέντρα Κεφαλής – Καρδιάς και Λαιμού, σχετίζονται με την δημιουργία μορφών στο φυσικό πεδίο. Η δυναμική τους εξαρτάται από το σημείο συνειδησιακής εξέλιξης του ατόμου, την κατάσταση των σωμάτων, τις καρμικές διευθετήσεις, την κατάσταση έντασης του φυσικο – αιθερικού σώματος.

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν :

  • Ικανότητα διαλογισμού, καθημερινά και σταθερά
  • Δυνατότητα συνειδητής μεταφοράς των εντυπώσεων από την ψυχή
  • Εξαγνισμός του αστρικού σώματος
  • Η δύναμη να κρατάμε την ολιστική στάση, για τόσο χρόνο όσο είναι αναγκαίο να οικοδομηθεί η μορφή για την ιδέα και να εκφραστεί το σχέδιο από το Εγώ.
  • Να υπάρχει η δυνατότητα συσσώρευσης και συγκέντρωσης της έντασης της ενέργειας

Ο Λευκός Μάγος είναι εκείνος που χρησιμοποιεί το τρίγωνο Καρδιά στο Κεφάλι – κέντρο Καρδιά – κέντρο Λαιμού, σαν διανεμητικά κέντρα στο 1ο και 4ο υποπεδίο των ανώτερων κέντρων και κάνει χρήση του κεντρικού καναλιού της σπονδυλικής στήλης.

Ο μαύρος Μάγος χρησιμοποιεί το κέντρο Λαιμού στο Κεφάλι – κέντρο Λαιμού και την Βάση, και τα κανάλια της σπονδυλικής στήλης Ίντα (γραμμή Ηλιακό – Καρδιά) και Πιγκάλα (Λαιμός – Ιερό). Φαίνεται πολύ ισχυρός διότι έχει καλά αποτελέσματα στο φυσικό πεδίο.

Συνεχίζεται ….

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.