ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ & Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ

 

Συνέχεια του άρθρου ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ – ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 

Σημαντικό παράγοντα στη δημιουργικότητα παίζει το κέντρο Vagus, το οποίο μεταφέρει μανασική πνευματική ενέργεια.

Όταν το Vagus καθίσταται δυναμικά ενεργό αφ’ ενός γίνεται κέντρο αφ’ ετέρου συνδέει το Άλτα με το κέντρο Κεφαλής και το κέντρο Λαιμού και τότε έχουμε τον δημιουργό.

Ένας δημιουργός θα έχει ενεργά τρία τρίγωνα.

  • Βάση – Άλτα – Λαιμός
  • Κεφαλή – Άλτα/Λαιμός/Ηλιακό/Καρδιά – Άζνα
  • Υπόφυση – Επίφυση – Άλτα

Το Άλτα αναλαμβάνει εργασία όταν έχει ξεκινήσει η δόμηση της γέφυρας Ανταχκάρανα. Το Εγώ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία δόμησης των μορφών διότι ήδη από το 3ο υποπεδίο τροφοδοτεί τους φορείς. Στο 3ο υποπεδίο βρίσκεται το κέντρο Λαιμού. Όταν αρχίσει να γίνεται ενεργό στο φυσικό – αστρικό – νοητικό και περιέλθει κάτω από τον έλεγχο της Καρδιάς, αρχίζει η διαδικασία δόμησης μορφών.

Το κέντρο Λαιμού στο αστρικό έχει να κάνει με την επιθυμία για υπηρεσία, οπότε αρχίζει να λειτουργεί σαν Λευκός Μάγος. Εργάζεται με αγνότητα σε όλους τους φορείς, χρησιμοποιεί με όρους κοινής λογικής ένα υγιή τρόπο διατροφής, μια ικανή περίοδο ύπνου και ξεκουράζεται επαρκώς. Σταθερότητα , εξαγνισμός των επιθυμιών, αγνότητα κινήτρων.

Η εξαφάνιση του φόβου είναι εκείνο το σπουδαίο βήμα που θα επιτρέψει και θα επιβεβαιώσει την ευθυγράμμιση με την ψυχή και ο καθημερινός διαλογισμός με σπερματική σκέψη.

Η καλλιέργεια της συναισθηματικής γαλήνης, ηρεμίας και η εξάλειψη του νοητικού δηλητηρίου, θα καταστήσει το νου ενεργό στην 6η αίσθηση, την ψυχή, το 3ο μάτι.

Λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την Λευκή Μαγεία είναι “εργάζεται με την ψυχή, ή την λεπτοφυή ουσία των ανώτερων πεδίων”.

Η Μαύρη Μαγεία εργάζεται με την μορφή, την παχυλή ουσία και τα μόνιμα άτομα.

Η Λευκή Μαγεία εργάζεται με ομάδες ή  σε ομαδικό επίπεδο στο νοητικό πεδίο.

Η Μαύρη Μαγεία εργάζεται με ατομικότητες ή προσωπικότητες κυρίως μέσω του αστρικού και του φυσικού πεδίου ακόμα και αν το αστρικό είναι το ανώτερο.

Η Λευκή Μαγεία εργάζεται μέσω της 1ης και 2ης όψης, δηλαδή της πνευματικής Θέλησης και Αγάπης.

Η Μαύρη Μαγεία εργάζεται με την 3η όψη, την ενεργό νοημοσύνη.

Η Λευκή Μαγεία χρησιμοποιεί τα κέντρα πάνω από το διάφραγμα, κέντρο Καρδιά στο Κεφάλι – Καρδιά – Λαιμός

Η Μαύρη Μαγεία χρησιμοποιεί το κέντρο Λαιμού στο Κεφάλι – Λαιμό – Βάση. Επίσης κέντρα κάτω από το διάφραγμα όπως Ηλιακό Ιερό και Σπλήνα.

Η Λευκή Μαγεία εργάζεται με τους ανώτερους δομητές Ντέβα

Η Μαύρη Μαγεία εργάζεται με τους κατώτερους δομητές Ντέβα.

Οι Λευκοί Μάγοι γίνονται ψυχές που αναγνωρίζουν ότι έχουν σκοπό.

Οι Μαύροι Μάγοι δεν έχουν ψυχή και εξ αιτίας αυτού εργάζονται δια μέσω του κατώτερου νου και του αστρικού.

Η Λευκή Μαγεία χρησιμοποιεί τα ανώτερα διαλείμματα.

Η Μαύρη Μαγεία χρησιμοποιεί τα κατώτερα διαλείμματα.

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την λευκή Μαγεία είναι συμμερισμός, αναγνώριση του εαυτού, σημείο ισορροπίας, σύνθεση, ομοιοκραδασμός, χρήση του πεντάκτινου αστέρα με το κέντρο προς τα πάνω, μετουσίωση των ενεργειών του Ιερού μέσω της δημιουργικής χρήσης του Λαιμού, χρήση του κεντρικού καναλιού της σπονδυλικής στήλης.

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την Μαύρη Μαγεία είναι χωριστικότητα, θυμός, ισχυρή αντίθεση, εργασία με αντίθετους πόλους, χρήση του αντεστραμμένου αστέρα ελεγχόμενου από την σελήνη, ισχυροποίηση των σεξουαλικών και δημιουργία των ενεργειών, χρήση της Ίντα και Πιγκάλα.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.