ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΛΕΩΝ-ΙΧΘΕΙΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Οι επιρροές του Λέοντα – Ιχθύων – Αιγόκερου είναι δυναμικές κι επιφέρουν αλλαγές στη ζωική τους εστίαση και στα κέντρα τους, όπως ακριβώς επιφέρουν αντίστοιχες αλλαγές στα τρία πλανητικά κέντρα.Έχοντας αυτό υπ’ όψιν, μπορούν να τονιστούν ορισμένες βασικές ιδέες:

  1. Η επιρροή του Αιγόκερου μέσω του Ερμή θα έχει ένα κυρίαρχο αποτέλεσμα στο ανθρώπινο βασίλειο, που είναι το ίδιο ένα πλανητικό κέντρο.
  2. Επομένως ο μαθητής θ’ ανταποκρίνεται πιο εύκολα σ’ αυτή την επιρροή του Αιγόκερου. Θ’ αποτελεί μία γραμμή ελάχιστης αντίστασης, που προσφέρει ευκαιρία καθώς και τη δυνατότητα πιθανής καταστροφής, αν τη χειρισθεί λανθασμένα. Η ορθή ανταπόκριση θα οδηγήσει το μαθητή πλησιέστερα στη θύρα της μύησης, ενώ η εσφαλμένη ανταπόκριση θα τον οδηγήσει πίσω στα βάθη της αποκρυστάλλωσης και της σύμπηξης.
  3. Οι μαθητές που ανταποκρίνονται στις προαναφερθείσες επιρροές, αναγκαστικά θα ρυθμίζονται κυρίως από τις ακτίνες τους, εγωϊκή και προσωπική. Για παράδειγμα, οι μαθητές πρώτης ακτίνας ανταποκρίνονται στη Σαμπαλλική επιρροή, που διαβιβάζεται μέσω του Λέοντα και του Κρόνου, πιο εύκολα από τους μαθητές της δεύτερης ακτίνας. Αυτοί με τη σειρά τους αντιδρούν πιο γρήγορα και πιο σταθερά στην Ιεραρχία, η οποία διαβιβάζει ενέργειες από τους Ιχθείς και τον Ουρανό.
  4. Τα παραπάνω γεγονότα θα καταδείξουν τη φύση και την ποιότητα της ανταπόκρισης των μαθητών στις Ακτίνες 1,3,5,7 και στις Ακτίνες 2,4,6 κι αυτό πρέπει να το έχετε πάντοτε κατά νου καθόσον αληθεύει για τους μαθητές, για όλους του ανθρώπους και για όλα τα έθνη.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.