ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

 

Συνέχεια του άρθρου ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

 

Κριός

Αιματόπετρα

Επίσης οι : Κοράλλι, Γρανάτης, Ρουμπίνι. Για φυλαχτά προτιμάται η Αιματόπετρα ή ο Ίαπις ή το Τοπάζι. Στον Μυστικισμό συνδέεται με το Οπάλιο.

Ταύρος

 Ζαφείρι

Επίσης οι : Περίδοτο, Ήλεκτρον, Νεφρίτης, Λαζουρίτης (lapis lazuli), Σμαράγδι, Χαλαζίας. Για φυλαχτά προτιμάται το Ζαφείρι ή το Διαμάντι ή ο Γρανάτης. Στον Μυστικισμό συνδέεται με το Ζαφείρι.

Δίδυμοι

Αχάτης

Επίσης οι : Μαργαριτάρι, Χρυσοπράσιο, Χρυσόλιθος. Για φυλαχτά προτιμάται ο Αχάτης ή το Σμαράγδι. Στον Μυστικισμό συνδέεται με τον Αμέθυστο.

Καρκίνος

Φεγγαρόπετρα

Επίσης οι : Βήρυλλος, Μαργαριτάρι, Ζαφείρι, Ρουμπίνι, Γρανάτης. Για φυλαχτά προτιμάται το Σμαράγδι ή το Ζαφείρι ή ο Αχάτης ή το Σάρδιο. Στον Μυστικισμό συνδέεται με την Φεγγαρόπετρα.

Λέων

Όνυχας

Επίσης οι : Ήλεκτρον, Διαμάντι, Τοπάζι, Τουρμαλίνη, Σαρδόνυχας, Ρουμπίνι, Γρανάτης. Για φυλαχτά προτιμάται ο Όνυχας ή το Διαμάντι ή το Ήλεκτρον. Στον Μυστικισμό συνδέεται με το Διαμάντι.

Παρθένος

Καρνεόλιο

Επίσης οι : Αχάτης, Περίδοτο, Ζαφείρι, Ακουαμαρίν, Ίασπις, Μπλε Τοπάζι. Για φυλαχτά προτιμάται το Καρνεόλιο ή το Ζιρκόνιο ή ο Σαρδόνυχας. Στον Μυστικισμό συνδέεται με τον Αχάτη.

Ζυγός

Περίδοτο

Επίσης οι : Χρυσοπράσιο, Ακουαμαρίν, Τουρμαλίνη, Οπάλιο, Μπλε Τοπάζι, Τιρκουάζ. Για φυλαχτά προτιμάται ο Αχάτης ή το Οπάλιο ή ο Σαρδόνυχας. Στον Μυστικισμό συνδέεται με τον Ίασπι.

Σκορπιός

Βήρυλλος

Επίσης οι : Τουρμαλίνη, Οπάλιο, Ζαφείρι, Ακουαμαρίν, Τοπάζι, Καπνώδης Χαλαζίας. Για φυλαχτά, προτιμάται ο Βήρυλλος ή ο Αμέθυστος. Στον Μυστικισμό συνδέεται με το Μαργαριτάρι.

Τοξότης

Τοπάζι

Επίσης οι : Αμέθυστος, Ζαφείρι, Καπνώδης Χαλαζίας, Τυρκουάζ, Λαζουρίτης (lapis lazuli). Για φυλαχτά, προτιμάται το Τοπάζι ή ο Βήρυλλος ή το Μαργαριτάρι Στον Μυστικισμό συνδέεται με τον Όνυχα.

Αιγόκερως

Ρουμπίνι

Επίσης οι : Αιματίτης, Όνυχας, Γρανάτης, Τιρκουάζ. Για φυλαχτά, προτιμάται το Ρουμπίνι ή ο Όνυχας. Στον Μυστικισμό συνδέεται με το Σμαράγδι.

Υδροχόος

Γρανάτης

Επίσης οι : Ακουαμαρίνης, Οπάλιο, Αμέθυστος. Για φυλαχτά, προτιμάται ο Γρανάτης ή ο Ίαπις. Στον Μυστικισμό συνδέεται με την Αιματόπετρα.

Ιχθύς

Αμέθυστος

Επίσης οι : Αιματίτης. Για φυλαχτά, προτιμάται ο Αμέθυστος ή το Ρουμπίνι. Στον Μυστικισμό συνδέεται με τον Νεφρίτη.

 

Παρα Κελσος

photo Bored Panda

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.