ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΟΙ ΜΑΓΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ

Σελεστίνης

Επικοινωνία με κοσμικές οντότητες και όντα του φωτός.

Σιδηροπυρίτης

Καταπραΰνει το άγχος, την κατάθλιψη, την απογοήτευση και τις ψεύτικες ελπίδες. Ενδυναμώνει το αστρικό σώμα.

Σμαράγδι

Διαλογισμός, θεραπεία, επιτυχία στις εργασίες. Φέρνει προγνωστική ικανότητα. Αντιπυρετικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Βοηθάει στο σταμάτημα της αιμορραγίας. Συνίσταται σε όσους έχουν πέτρα στα νεφρά. Είναι αντισηπτικός και αποτελεσματικός κατά των ασθενειών των ματιών και των εντέρων.

Σοδάλιθος

Θάρρος και αντοχή. Αποφορτίζει το υποσυνείδητο από φόβους και ενοχές. Συναισθηματική ισορροπία.

Σουγκιλίτης

Κατανόηση του θεϊκού σκοπού. Επαυξάνει την ικανότητα για επίδειξη αλτρουισμού. Οράματα και γενικότερη κατανόηση.

Σφαλερίτης

Γειώνει τους εργάτες του φωτός, οι οποίοι επικοινωνούν με κοσμικές οντότητες.

Τυρκουάζ

Ενδυναμώνει και αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα. Προστατεύει τα νεφρά από τις μολύνσεις. Βοηθά στην αντιμετώπιση αιμορραγιών. Χαρίζει ηρεμία και θετική σκέψη. Είναι αποτελεσματικός εναντίων ασθενειών και πόνων των οστών. Βοηθά στην καλή υγεία και λειτουργία του κυκλοφοριακού, των πνευμόνων και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τοπάζι

Ανακουφίζει ρευματικούς πόνους. Συνίσταται για να συμβάλει στην καταπολέμηση ορμονικών διαταραχών, συναισθηματικών εξάρσεων/κυκλοθυμίες, αϋπνία και προβλήματα με το νευρικό σύστημα και το κυκλοφοριακό. Βοηθά στην καλή όραση. Φοριέται στο αριστερό χέρι.

 

Παρα Κελσος

photo geo.auth.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.