ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

 

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ LifeHub (δήλωση συμμετοχής στο email  lifehub.gr@gmail.com)

Ελάτε να μάθετε για
την Δύναμη της Διανοίας

Η ταυτότητα της εκδήλωσης:

Σήμερα ο άνθρωπος δέχεται πολλές πιέσεις από παντού.

Σε όλη αυτή την πίεση, ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι να βρει ο άνθρωπος την δύναμη της διανοίας του, δηλαδή να αποκτήσει ξανά τις χαμένες του δυνάμεις, να αποκτήσει καινούριες δυνάμεις και να βρει συνολική βοήθεια και υποστήριξη σε μια κοινωνία της γνώσης

Στην αρχαία εποχή οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν την διάνοιά τους για να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν, πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα.

Η πιο γνωστή από αυτές τις εποχές ήταν η κλασσική Ελληνική αρχαιότητα, τότε οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι το υψηλότερο αγαθό είναι η διάνοια τους και στις δυνάμεις της οφείλονται τα δικά τους έργα και η συνολική ευημερία.

Σήμερα μπορούμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε ξανά τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας. Μάλιστα, μπορούμε να τις αναπτύξουμε ακόμα παραπάνω, γιατί σήμερα ο άνθρωπος είναι εχέφρων και επιστήμονας.

Αναπτύσσοντας τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας μπορούμε να υπερνικήσουμε τις δυσκολίες, να υπερβούμε τα εμπόδια και να αποκτήσουμε καλύτερη υγεία, διευρυμένη ευημερία, πολλές και καλές δυνάμεις για τους καθημερινούς μας αγώνες και την πολυπόθητη ψυχική γαλήνη.

Σε όλα αυτά μας βοηθάει σήμερα η Μέθοδος Δύναμη της Διανοίας.
Είναι μια Μέθοδος καθαρά Ελληνική, που σκοπό έχει να βρούμε τις παλιές μας δυνάμεις και να αναπτύξουμε την διάνοιά μας στον σημερινό αιώνα.

Η Μέθοδος παρουσιάζεται στο σεμινάριο, γίνεται μία αναλυτική παρουσίαση, δίνονται όλες οι εισαγωγικές γνώσεις,  αναπτύσσονται διεξοδικά τα βήματα της Μεθόδου και γίνεται μια μεγάλη συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες για τα ερωτήματα που έχουν.

Η Μέθοδος είναι απλή, δεν απαιτεί πολύωρες ασκήσεις, εφαρμόζεται παντού, εφαρμόζεται με την βοήθεια βιβλίων και φέρνει χαρά σε όποιον την χρησιμοποιήσει γιατί δρα θεραπευτικά για την ψυχή του.

Ελάτε στην παρουσίαση να εντρυφήσουμε μαζί στην Δύναμη της Διανοίας, να αποκτήσετε την χαρά που φέρνει η Μέθοδος σε όποιον την χρησιμοποιεί, αλλά και στο περιβάλλον του.

Πληροφορίες, Όροι διεξαγωγής, Συμμετοχή:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου:

Παρουσίαση «Ελάτε να μάθετε για την Δύναμη της Διανοίας»
θα διεξαχθεί:

Πέμπτη            21/06/2018  και  ώρα: 18:00  – 21:00
ή
Παρασκευή   29/06/2018  και  ώρα: 18:00  – 21:00

Συμμετοχή:

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ομιλήτρια: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Χώρος Διεξαγωγής:

Ξενοδοχείο Parthenon, Μακρή 6, Κουκάκι (στάση μετρό Ακρόπολη)

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:
Αποστέλλετε ένα email στην διεύθυνση seminars@kinoniagnosis.com όπου δηλώνετε ότι θα συμμετάσχετε στο σεμινάριο «Ελάτε να μάθετε για την Δύναμη της Διανοίας»

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email: seminars@kinoniagnosis.com και το τηλέφωνο: 6972 998891

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.