ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

 

Με τόση βροχή έξω μου ήρθε η έμπνευση να γράψω μερικά πράγματα για το “νεράκι”. Το νερό είναι ένα πεδίο με το οποίο ασχολούμαι κάμποσο καιρό. Πάντοτε μιλάμε για το νερό πηγής το οποίο είναι και το μόνο που αγαπούν τα κύτταρά μας.

Ο Dr. Gerald H. Pollack, Καθηγητής Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Washington στο Seattle, θεωρείται παγκόσμια Αυθεντία στο θέμα του νερού διετύπωσε την άποψη ότι εκτός των κλασικών από τη φυσική 3 φάσεων του νερού (πάγος, υγρό, ατμός) υπάρχει και μια 4η ενδιάμεση του πάγου και του υγρού. H 4η φάση ονομάζεται Νερό Αποκλεισμού Ζώνης (EZ – Exclusion Zone) και είναι η μορφή του ενδοκυτταρικού νερού.

Αυτή η μορφή του νερού έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες:

  1. Επειδή το ίδιο έχει αρνητικό φορτίο σε σχέση με το απλό νερό, βοηθά στη διατήρηση του αρνητικού δυναμικού εκατέρωθεν της κυτταρικής μεμβράνης (το οποίο κυμαίνεται στα -70mV). Η εσωτερική μεριά είναι αρνητικά φορτισμένη, ενώ η εξωτερική θετικά φορτισμένη. Θα γράψω ξεχωριστό αρθράκι για το voltage της κυτταρικής μεμβράνης και τι σημαίνει για την υγεία μας.
  2. Διαμορφώνει συμπλέγματα (clusters) με πλαστικότητα στη μορφολογία τους ανάλογα με τις πληροφορίες που τα μόριά του λαμβάνουν (βλέπε πείραμα Emoto). Στο youtube έχει πολλά βίντεο που δείχνουν πως αλλάζει η μορφή του νερού ανάλογα με την συχνότητα που δέχεται. Η απόκριση της δομής του EZ νερού συναρτήσει των περιβαλλοντικών ερεθισμάτων σημαίνει νοημοσύνη!!!
  3. Είναι ηλεκτρομαγνητικά συμβατό με όλες τις βιοχημικές αντιδράσεις του κυττάρου (υδρόλυση κλπ). Το νερό της βρύσης όχι και φυσικά ούτε το εμφιαλωμένο. ΕΖ νερό είναι ΜΟΝΟ το τρεχούμενο νερό πηγής, το νερό μέσα στα φρούτα και λαχανικά ή το νερό που παράγεται μέσω συγκεκριμένων πρακτικών.

Επομένως :
– η αφυδάτωση είναι ο Νο 1 εχθρός της υγείας μας. Χωρίς νερό οποιαδήποτε θεραπεία είναι απλά άχρηστη!
– η πόση “υγρών” (καφέδες, τσάγια, ροφήματα, ενεργειακά ποτά κλπ) και όχι ΕΖ νερού είναι ο Νο 1 εχθρός της υγείας μας (τα κύτταρα “χαλάνε” το δικό τους νερό για να αδρανοποιήσουν τα προϊόντα μεταβολισμού των υγρών αυτών.
– η πόση νεκρού εμφιαλωμένου νερού είναι ο Νο 1 εχθρός της υγείας μας (τα κύτταρα δεν το δέχονται επομένως πάει στην τουαλέτα).

Η Ολιστική Προσέγγιση της Ευεξίας βλέπει το νερό ως μέσο “προγραμματισμού” της “Κυτταρικής Μηχανής” με νοημοσύνη και όχι ως ένα απλό διαλύτη ή μακροθρεπτικό στοιχείο.

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.