TONG REN ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμινάριο στη Μη Λεκτική Επικοινωνία

Ως μη λεκτική επικοινωνία ή εξωλεκτική επικοινωνία εννοούμε τη διαδικασία κατά την οποία στέλνουμε ένα μήνυμα κάνοντας χρήση του σώματος. Γλώσσα του σώματος εννοούμε τις εκφράσεις του προσώπου, τη βλεμματική επαφή, τις κινήσεις των άκρων, την απτική επαφή ,τη στάση και θέση του σώματος. Μη λεκτική επικοινωνία επιτυγχάνεται ακόμα και από την ένδυση ,τα αξεσουάρ καθώς επίσης με την απόσταση που διατηρούμε κάθε φορά από τον διπλανό μας ή τη διαχείριση του χρόνου.

”Έκανα μεγάλη προετοιμασία . Το ραντεβού διήρκησε 2 ολόκληρες ώρες. Ο  πελάτης  εκφραζόταν με θετικά σχόλια για το προϊόν και όλα έδειχναν ότι η δουλεία θα κλείσει. Δυστυχώς ποτέ δεν έκλεισε και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά”.

Εξωτερικός  πωλητής σε πολυεθνική εταιρεία

”Μέτα από ένα μήνα και 5 συνεδρίες κατάλαβα ότι ο θεραπευόμενος έλεγε ψέματα. Αποτέλεσμα ήταν η δουλειά μας να μην έχει αποτέλεσμα και ο πελάτης να διακόψει τις συνεδρίες.”

Ψυχοθεραπευτής

”Όλα έδειχναν ότι ήταν ευτυχισμένος. Πάντα με χαμόγελο και γλυκύτητα.Όλα αυτά μέχρι του σημείου που ανακάλυψα  ότι είχε αρχίσει το ποτό. Διαγνώσθηκε ότι έπασχε από βαριά κατάθλιψη. Έχει αρχίσει φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία. Αν είχα αποκωδικοποιήσει  τα μηνύματα σωστά τα τελευταία 3 χρόνια ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά ”

Σύζυγος

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι πραγματικές. Ίσως και εσείς έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο ή ήσασταν μάρτυρας.

Η μη σωστή αποκωδικοποίηση της επικοινωνίας συμβαίνει γιατί απλά δίνουμε έμφαση στο λεκτικό κομμάτι της επικοινωνίας νομίζοντας  ότι καταλαμβάνει το μεγαλύτερος μέρος αυτής της διαδικασίας ενώ η αλήθεια είναι άλλη.

Σύμφωνα με τελευταία μελέτη το 65% της επικοινωνίας βασίζεται στη μη λεκτική επικοινωνία (Burgoon,1994).Υπάρχουν αρκετοί ερευνητές / επιστήμονες  αρκετά  πιο τολμηροί οι οποίοι τοποθετούν το ποσοστό της μη λεκτικής επικοινωνίας στο 70% αλλά και παραπάνω μέχρι και το 90%.

Το σεμινάριο προορίζεται για ανθρώπους που η επαγγελματική τους ενασχόληση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επικοινωνία ή για άτομα που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την επικοινωνία τους ,την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα και συνεπώς να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Στο σεμινάριο θα περιηγηθούμε στα έξης  πεδία:

 • Μη λεκτική επικοινωνία ιστορία & έρευνα
 • Βλεμματική επικοινωνία
 • Εκφράσεις προσώπου
 • Κινήσεις κεφαλιού
 • Χειρονομίες
 • Στάσεις του σώματος
 • Εγγύτητα και προσανατολισμός
 • Σωματική επαφή
 • Προσωπικός  χώρος και αποστάσεις
 • Εξαπάτηση, ψέμα και πώς να αυξήσουμε την πιθανότητα ανίχνευσης του.
 • Thebaseline
 • StatementValidityAnasysis (SVA)
 • CBC CreteriaBasedContentAnalysis
 • RealityMonitoring
 • ScientificContentAnalysis
 • Η θεωρεία των τεσσάρων παραγόντων

 

Ο μέσος άνθρωπος έχει 47% πιθανότητες να εντοπίσει το ψέμα. Σχεδόν σαν να μαντεύει. Αντίθετα  άτομα τα οποία λόγω επαγγέλματος ή προσωπικής επιθυμίας έχουν εντρυφήσει στη μη λεκτική επικοινωνία έχουν 67% πιθανότητες να είναι εύστοχοι στην ανίχνευση ψέματος. (O’Sullivan,Frank,Hurley& Tiwana,2009).
Κοινώς έχουν 20% περισσότερες πιθανότητες. Σας φαίνεται λίγο;

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Με τη σύζυγο μου Δήμητρα Μακρυγιάννη δημιουργήσαμε και διατηρούμε το κέντρο ολιστικών θεραπειών Esofos. Εκπροσωπούμε το θεραπευτικό σύστημα Tam Healing System σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες  στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και των πωλήσεωνμε αρκετές βραβεύσεις  στο ενεργητικό μου.Εφαρμόζω θεραπείες ενεργειακές και  υπνοθεραπείας   και σπουδάζω  Συμβουλευτική Ψυχική Υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 7 Ιουνίου 10:00 – 18:00

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου :

Πύρινος Κόσμος

Ιπποκράτους 16 – Αθήνα

Για πληροφορίες που αφορούν το κόστος του σεμιναρίου μπορείτε να καλέσετε στο

6906434300

ή να στείλετε μήνυμα στο esofos@outlook.com
Διοργάνωση Σεμιναρίου ESOFOS

 

lifehub-esofos

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!