ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΥΜΑΤΩΝ

 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί συνεχώς από τον οργανισμό μας να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε άριστη κατάσταση. Πολλές υποχρεώσεις, περιβαλλοντική μόλυνση, διατροφή με τρόφιμα απογυμνωμένα από θρεπτικά στοιχεία στο μεγαλύτερο ποσοστό, τοξίνες, άγχος και πολλά άλλα συνθέτουν ένα δυσεπίλυτο γρίφο για τα ρυθμιστικά συστήματα του οργανισμού μας.

Πλέον η Σύγχρονη Κβαντική Φυσική παραδέχεται ότι τα πάντα γύρω μας (και μέσα μας) είναι ενέργεια σε μορφή κυμάτων (ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις). Τα ίδια μας τα κύτταρα εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συγκεκριμένα φυσικά μεγέθη (συχνότητα και μήκος κύματος). Το “εχθρικό” περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε καθημερινά δημιουργεί “παρεμβολές” στις αρμονικές (φυσιολογικές) ταλαντώσεις μεταξύ των κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου τη διαταραχή των λειτουργιών των οργάνων μέχρις σημείου εμφάνισης παθολογίας.

Στις αρχές του 20ου αιώνα ξεκίνησε κυρίως από τη Ρωσία και τη Γερμανία, διεξοδική έρευνα για το πως τα ενεργοκυματικά φαινόμενα επηρεάζουν την κυτταρική λειτουργία και με ποιόν τρόπο μπορούμε να τα κάνουμε να μας βοηθήσουν τόσο προληπτικά όσο και ως μέσα αποκατάστασης της υγείας.

Σήμερα η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι θεμελιώδες κομμάτι της Εφαρμοσμένης Κυτταρικής Φυσιορύθμισης διότι “υπενθυμίζουν” στα κύτταρά μας “τον καιρό που ήταν νέα και υγιή” τον τρόπο που λειτουργούσαν! Έτσι με ήπιο τρόπο αυτά “ωθούνται” στο να ανακτήσουν το φυσιολογικό τους “χτύπο” (ιδιοσυχνότητα).

Οι τότε συσκευές βιοσυντονισμού ήσαν ογκώδεις και ο πάσχων έπρεπε να πηγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στο χώρο του ιατρού – βιοσυντονιστή, ώστε να δέχεται την ηλεκτρομαγνητική θεραπεία. Αυτό για πάσχοντες που έμεναν μακριά ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο, όπως και το οικονομικό κόστος.

Ευτυχώς σήμερα έχουμε μικρές, εξίσου ισχυρές φορητές συσκευές σε προσιτή τιμή οι οποίες μας βοηθούν ρυθμίζοντας συνεχώς με το βέλτιστο τρόπο την ομαλή φυσιολογία των κυττάρων μας καθημερινά. Άρα, μπορούν να μας προστατεύουν συνεχώς από το “εχθρικό” περιβάλλον που καλούμαστε να επιχειρήσουμε σε καθημερινή βάση, προλαμβάνοντας μελλοντικά, σημαντικά προβλήματα υγείας.

Για πληροφορίες σχετικά με αυτές καλέστε στο 6973903996

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.