ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

 

Συνέχεια του Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Συνήθως οι Άγγελοι και οι Δάσκαλοι που βοηθούν και καθοδηγούν την κάθε Μύηση δίνουν ένα μήνυμα για όλη την ομάδα για έμπνευση και σαν ιδιαίτερη οδηγία για όλους όσους συμμετέχουν. Τα μηνύματα αυτά ποικίλουν ανάλογα με τα άτομα που συμμετέχουν.

Πιο κάτω είναι ένα παράδειγμα μηνύματος που δόθηκε σε μία ομάδα από την Παναγία:

«Ας αγκαλιάστε τον εαυτό σας με την Συμπαντική Αγάπη και ας γίνετε η ίδια η Αγάπη. Ας αγκαλιάστε το κάθε τι με την Συμπαντική Αγάπη και ας γίνετε Ένα. Ας γίνετε οι Μητέρες του Σύμπαντος. Ένα με το Υπέρτατο. Καθένας από σας κατέχει το απεριόριστο δυναμικό της αγάπης, του φωτός και της σοφίας. Είναι δική σας η επιλογή για το πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Ας καταλάβετε τώρα βαθειά κι ας γιορτάσετε αυτή την ύψιστη δυνατότητα της επιλογής. Επειδή, σαν Μητέρες του Σύμπαντος κρατάτε στα χέρια σας την εξύψωση και την διαρκή Ενότητα Όλων Όσων Υπάρχουν.»

Και το ακόλουθο μήνυμα δόθηκε για κάποια άλλη ομάδα από τον Χριστό:

«Παρουσία του Θεού και των Υψίστων Οντοτήτων από τις οποίες έλκεστε, ας βιώσετε αυτή την συνάντηση και την ουσία του καθενός σας με πλήρη Ενότητα. Οι ενέργειες της σημερινής συνάντησης υποδεικνύουν την ανάγκη της σύνδεσης με την Ιερή Καρδιά και του ανοίγματος προς την Θεϊκή Αγάπη. Ας οραματίζεστε τον εαυτό σας μέσα στην Ενέργεια του Χριστού. Ας οραματίζεστε την αγάπη και την συνειδητότητα του Χριστού μαζί με το Άγιο Πνεύμα να σκορπίζουν φως από την καρδιά σας προς τον κόσμο. Αυτή η αγάπη και η συνειδητότητα θεραπεύουν τον κόσμο και ανοίγουν τις πύλες για την Ιόχρου Φλόγα. Ανοίγουν τις Πύλες για να γίνετε όχι απλά οι θεραπευτές αλλά οι Αλχημιστές, εκείνοι που μετουσιώνουν με μια ματιά. Σήμερα μαζευτήκατε εδώ λόγω αυτής της ικανότητας σας και αυτής της δυνατότητας που σας παρέχεται. Η επιλογή είναι δική σας!»

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η Μύηση να είναι η αρχή του συναρπαστικού ταξιδιού σας μέσω της περιοχής των Άκασικών Αρχείων, σαν μέρος του μοναδικού σας πνευματικού μονοπατιού.

Επιμέλεια

 

ΠΑΡΑ ΚΕΛΣΟΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.