Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

 

Καλημέρα καθώς πλησιάζουμε στο Σ/Κ πριν την Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον άξονα Παρθένου Ιχθύων και συγκεκριμένα η Σελήνη καθώς και ο Ήλιος θα βρίσκονται στην 3η μοίρα της Παρθένου θέλω να θυμίσω πως το τέλος του καλοκαιριού και οι αρχές του φθινοπώρου σηματοδοτούσαν για τους αρχαίους Κέλτες τη Λουνάσα την εποχή του θερισμού.

Συμβολικά το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα είναι στο απόγειο της λάμψης τους και όλα φαίνονται, μα δεν είναι, χρυσός και στο τέλος θα πρέπει να μείνει το κατακάθι, αυτό που είναι το αληθινό χρυσάφι για να συλλέξουμε και να κάνουμε δικό μας και περί-ουσία μας.

Προτελευταίο Σ/Κ λοιπόν με πολλές ενδιαφέρουσες όψεις αλλά κυρίως η συνάντηση Άρη Κρόνου στο Σκορπιό που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα . Ο Λέοντας είναι μεταξύ άλλων το ζώδιο της δημιουργίας, αγαπά να παίζει ρόλους να φαίνεται ή να κρύβεται πίσω από προσωπεία όχι απαραίτητα για να κοροϊδέψει αλλά γιατί βαριέται γιατί έχει μέσα του μια παιχνιδιάρικη διάθεση και θέλει να γίνεται το επίκεντρο. Πολλές φορές ξεχνιόμαστε στο να παίζουμε ρόλους και ο κυριότερος είναι αυτό το διπολικό pattern που ο καθένας έχει και σχετίζεται με τους άλλους, ποιο είναι αυτό ; μα κυρίαρχα αυτό που έπαιζε μικρός στην οικογένειά του, τότε που δεν είχε διάκριση αλλά μόνο ήθελε να παίρνει αγάπη οπότε συνήθιζε να μπαίνει σε έναν ρόλο και μέσα από αυτόν εισέπραττε αγάπη από τον γονιό που προτιμούσε ή και από τους δύο.

Ως ενήλικας αργότερα συνέχισε να κάνει ασυνείδητα το ίδιο σε όλες τις σχέσεις μόνο τώρα στο γύρισμα των εποχών, των βαθιών συνειδητοποιήσεων προκειμένου ο άνθρωπος ατομικά αλλά και συλλογικά να προχωρήσει στη συνειδησιακή του ωρίμανση σχετιζόμενος πλέον ατομικά και ως ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και όχι ως ρόλος χρειάζεται να αφήσει να <<σκοτώσει>> την persona που συντηρούσε τόσο καιρό και έπαιζε και μοίραζε στους άλλους και τον αντίστοιχο ρόλο.

Ο Άρης στον Σκορπιό όταν συναντιέται με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά , εξουσιαστικές σχέσεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα που αιχμαλωτίζουν τη δύναμή μας και μας απομυζούν κάνοντας μας στην ουσία συναισθηματικά ανάπηρους. Η Αφροδίτη στον Λέοντα που θα κοντραριστεί παρέχει το ασφαλές περιβάλλον της αγάπης άνευ όρων στον Εαυτό ώστε να δει να αγκαλιάσει και να συγχωρήσει αυτήν την συμπεριφορά που οδήγησε στα όποια αδιέξοδα και έτσι να παράσχει μια βαθιά και μεταμορφωτική θεραπεία ως το πιο κατάλληλο δώρο μιας Νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, ζώδιο καθαρά της φροντίδας, της διάκρισης και των καθαρών λύσεων και επιλογών. Δεν υπάρχει πια πόνος σε αυτό το στάδιο, η αναγνώριση της αλήθειας και το άφημα του ρούχου δεν είναι πλέον αναγκαία ως επιτακτικά είναι το κλείσιμο της αυλαίας του χιλιοπαιγμένου έργου που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά κούρασε αφάνταστα πια το φιλοθεάμον κοινό.

 

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (ψυχολογική και σωματική εννοείται).

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!