ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

 

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί από την οικογένεια στην οποία γεννηθήκαμε. Αφαιρώντας πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, ερχόμαστε πιο κοντά στο ποιοι είμαστε, προσφέροντας αναγνώριση και αποδοχή στον εαυτό μας, με σκοπό να ζήσουμε ελεύθερα. Με λίγα λόγια, αναπτύσσουμε τη δυνατότητα να αγαπήσουμε και να αποδεχθούμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά, συνειδητοποιώντας ότι είμαστε όντα του φωτός.

Μέσα από την κατανόηση πεποιθήσεων και προγραμμάτων της οικογενείας και των προγόνων μας, διερευνούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να απελευθερωθούμε από διάφορες υποχρεώσεις και καθήκοντα, που δεν ήταν ποτέ δικά μας, διαμορφώνοντας μια νέα αίσθηση για την ταυτότητα και την κατεύθυνση που θέλουμε να έχει η ζωή μας βάσει των δικών μας αποκλειστικά στόχων και φιλοδοξιών.

Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να εφαρμοστεί μέσα από τα βασικά εργαλεία του ThetaHealing και μπορεί να αντιμετωπίσει μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια. Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία εισάγονται μια σειρά καινοτόμων ασκήσεων. Οι περιοχές στις οποίες θα εστιάσουμε περιλαμβάνουν την αφαίρεση μνησικακίας απέναντι στους γονείς, τον εντοπισμό ενεργειακών προτύπων στην οικογένεια, την αφαίρεση οικογενειακών θεμάτων και την επίγνωση της δικής μας πρόθεσης να γεννηθούμε στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Η εκπαίδευση αυτή ανήκει στα μαθήματα επιλογής του ThetaHealing και σχεδιάστηκε από τους Reiko και Daniel Samos.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Προχωρημένου Επιπέδου.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Θα λάβετε εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στους Οικογενειακούς Δεσμούς από τη Vianna Stibal και του Ιδρύματος THiNK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 21 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Κρατήστε τη θέση σας άμεσα, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

 

WHEN

March 21, 2015 @ 10:00 – Sunday @ 18:00

 

WHERE

ThetaHealing Hellas Meditation Center
Paiania
Greece

 

CONTACT

Παναγιώτης Μοναχός 6956548398

http://thetahealinghellas.gr/ai1ec_event

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.