ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ & ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

 

Συνέχεια του άρθρου Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

 

Το κατώτερο στάδιο είναι η αναγνώριση ότι, δεν υπάρχει θυσία αλλά αναγκαιότητα προς επιτυχία του σχεδίου πάνω στη Γη.

Τα τρία σώματα της προσωπικότητας, που είναι τα τρία πέταλα της γνώσης, τα τρία πέταλα της αγάπης και τα τρία πέταλα της θυσίας, σχετίζονται μέσω των πετάλων του λωτού με τα τρία σώματα της πνευματικής τριάδος, που είναι το Ατμικό-Βουδδικό-Μανασικό. Έτσι έχουμε τρία σώματα προσωπικότητας. Τρεις σειρές πετάλων. Τρία σώματα πνευματικής τριάδος. Οι τρεις σειρές πετάλων σχετίζονται με τις τρεις μυήσεις :

Α΄ μύηση, πέταλα γνώσης. Β΄ μύηση, πέταλα αγάπης. Γ΄ μύηση, πέταλα θυσίας.

Η σειρά ανοίγματος των πετάλων εξαρτάται από την ακτίνα του ατόμου, γι’ αυτό διαφέρει στα άτομα. Πρώτα ανοίγουν τα πέταλα της γνώσης που σχετίζονται με το φυσικό σώμα. Τα μόνιμα άτομα σχετίζονται με τα γονίδια και είναι οι αποθήκες μνήμης των πεδίων. Μέσω της μεθόδου αποθήκευσης στα μόνιμα άτομα των ποιοτήτων και ιδιοτήτων που κατακτούμε στις ενσαρκώσεις, αποκτούμε τη συνέχεια της συνείδησης, ώστε να συνεχίζεται η μαθητεία μας και μετά την απόσυρση μας από τη Γη. Στόχος του ανθρώπου είναι να γίνει διδάσκαλος της Σοφίας.

Κατά τη στιγμή του θανάτου τα μόνιμα άτομα αποσύρονται στο σώμα της ψυχής και μένουν εκεί καθ’ όλη τη περίοδο της απόσυρσης.

Όταν η ψυχή αποφασίσει νέα ενσάρκωση, το νοητικό άτομο κραδαίνεται και ελκύει την αντίστοιχη ύλη από την παγκόσμια νοητική δεξαμενή, για να κατασκευάσει το νοητικό σώμα της νέας ενσάρκωσης. Την ίδια κραδασμική διαδικασία ακολουθεί το αστρικό και το φυσικό μόνιμο άτομο.

Τα τρία σώματα της νέας ενσάρκωσης σχετίζονται με το σημείο εξέλιξης και κραδασμικής συχνότητας που σταθεροποιήθηκε στη τελευταία ενσάρκωση.

Όταν έχει πλέον κατασκευαστεί το νέο σώμα της νέας ενσάρκωσης της ψυχής, τότε η ψυχή επιλέγει τους γονείς μέσω των οποίων θα γεννηθεί. Οι γονείς επιλέγονται βάσει της κραδασμικής συχνότητας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ενσάρκωσης της ψυχής και στο κάρμα της.

Σήμερα η εστίαση και λειτουργία της ανθρωπότητας γίνεται από το αστρικό διότι:

  • Στην Ατλάντια εποχή δουλεύαμε μ’ αυτό το σώμα το αστρικό, ήτοι το Ηλιακό πλέγμα.
  • Το Ηλιακό πλέγμα είναι η κατώτερη αντιστοιχία του κέντρου καρδιά.
  • Ο Πλανητικός Λόγος είναι πολωμένος στο δικό του Αστρικό.
  • Το Ηλιακό μας σύστημα είναι το κέντρο καρδιά στο κοσμικό σώμα του Ενός για  τον οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί.
  • Στο Ηλιακό σύστημα θα εκδηλωθεί η Β΄ όψη της θεότητας Αγάπη-Σοφία.

Όταν ανοίγουν τα τρία πέταλα της γνώσης και τα δύο της Αγάπης, εισερχόμαστε στο Πνευματικό Βασίλειο και τότε γινόμαστε αληθινοί εξυπηρετητές. Τότε η συνείδηση αρνείται να οπισθοδρομήσει.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.