ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;

 

Συνέχεια του άρθρου ΘΕΛΗΣΗ-ΑΓΑΠΗ-ΘΥΜΑΠΑΤΗ-ΠΛΑΝΗ

Είναι η θυμαπάτη του αιθερικού πεδίου. Είναι οι ανεξέλεγκτες εκείνες ενέργειες, οι μη διευθυνόμενες παρορμήσεις που εμπορεύονται από τον κόσμο του πράνα και από τις λανθάνουσες δυνάμεις αυτής της ίδιας της ύλης, με αποτέλεσμα την λανθασμένη δραστηριότητα του ανθρώπου. Είναι η επίδραση των δυνάμεων του φυσικού πεδίου και αναγνωρίζονται μόνο από τον άνθρωπο που βρίσκεται στην ατραπό.

Η θυμαπάτη στα ανώτερα νοητικά επίπεδα ονομάζεται ο ένοικος στο κατώφλι.

Είναι το σύνολο των δυνάμεων της κατώτερης φύσης, όπως εκφράζεται στη προσωπικότητα πριν από τη φώτιση, την έμπνευση, τη μύηση.

Ο ένοικος είναι η προσωπικότητα, είναι μία ολοκληρωμένη ενότητα που αποτελείται από φυσικές δυνάμεις, ζωική ενέργεια, αστρικές δυνάμεις, νοητική ενέργεια. Ότι συνιστά τον άνθρωπο της κατώτερης φύσης. Εμφανίζεται όταν η προσωπικότητα κυριαρχεί και κυβερνά τη ζωή, τις φιλοδοξίες, τους σκοπούς της ανθρώπινης προσπάθειας.

ΟΨΕΙΣ ΘΥΜΙΚΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ

ΠΕΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ  ΣΚΟΠΟΣ      ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ   ΤΕΧΝΙΚΗ
Φυσικό Ένοικος στο κατώφλι Άγγελος της παρουσίας Διάκριση Ολοκλήρωση προσωπικότητας Ενοποίηση τέλος της δυαδικότητας
Αιθερικό Μάγια Έμπνευση Αποζωτικοποίηση Ατραπός δοκιμασίας Αποκρυφισμός δύναμη χειρισμών των ενεργειών
Αστρικό Θυμική Αυταπάτη Φώτιση-διαύγεια όραμα Διάλυση Ατραπός Μαθητείας Διαλογισμός Συγκράτηση του Νου στο φως της ψυχής σταθερά
Νοητικό Πλάνη Ενόραση Πνευματική εποπτεία Διασκόρπιση Ατραπός της μύησης Κόσμος των ιδεών Ενατένιση δια ψυχής

Η διαίσθηση- ενόραση διαλύει τη πλάνη μέσω διάκρισης , πειθαρχημένη μέσω νοητικής ανάλυσης.

Η φώτιση διαλύει τη πλάνη μέσω διαλογισμού, ταπεινότητας και τεχνικών ελέγχου της σκέψης.

Η έμπνευση διαλύει τη μάγια. Η πλάνη είναι νοητική διαταραχή π.χ. αυτός που πιστεύει ότι είναι δάσκαλος, ή ότι οι ιδέες του είναι οι μόνες σωστές κ.λ.π.

Η Θυμαπάτη είναι συναισθηματική διαταραχή π.χ. υλιστές, εκλεκτός λαός, εγώ είμαι ο θεραπευτής κ.λ.π.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.