ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΟΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

ΟΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

 

Μάτι της Τίγρης

Βοηθά την λειτουργία της πέψης και συμβάλει στην καταπολέμηση του έλκους. Βελτιώνει την όραση.

Μαύρος Οψιδιανός

Αφυπνίζει τις τελματωμένες δυνατότητες, προστατεύει τους καλόκαρδους και ευγενικούς ανθρώπους από τυχόν κακομεταχείριση. Βελτιώνει την όραση και βοηθά στην καλή λειτουργία της πέψης και των εντέρων.

Νεφρίτης

Βοηθά στην καλή λειτουργία των νεφρών, της καρδιάς, του νευρικού συστήματος, της σπλήνας και του ήπατος. Στην αρχαιότητα, τον χρησιμοποιούσαν για θεραπεία στις πέτρες των νεφρών.

Όνυχας

Πέτρα του διαχωρισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να διακοπεί ή να τερματιστεί μια ενοχλητική σχέση.

Οπάλιος

Προφητεία. Καλό για τη συγκέντρωση. Βοηθά στην έκφραση πνευματικών μηνυμάτων από οντότητες και στη διδασκαλία αληθειών. Ψυχικά ταξίδια. Αγκυροβόλι ελπίδας. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Προστατεύει από φλεγμονές.

Οπάλιος της Φωτιάς

Γειώνει, εξισορροπεί και μεταμορφώνει κάποιον, προσφέροντας αρμονία.

 

Παρα Κελσος

photo fnews.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.