ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

 

Συνέχεια του άρθρου ΟΙ ΝΤΕΒΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

 

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

 

Τι σημαίνει μείωση της επαφής;

Χειρίζονταν δηλαδή οι Ατλάντιοι τους ντέβα για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της καταστροφής του πολιτισμού τους. Τότε η Ιεραρχία απέσυρε τα τυπικά και τα μάντραμ από τη χρήση της ανθρωπότητας, διότι δεν έλεγχαν πλέον τους ντέβα με τον ορθό τρόπο.  Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τους ντέβα και γι’ αυτό οι Ντέβα αναπτύσσονται με τη μείωση της επαφής.

Οι Ντέβα είναι οι συνεργάτες της ανθρωπότητας στη διαδικασία εξέλιξης του Σύμπαντος

Στη θεραπευτική μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε ευγενικά και πάλι με τους ντέβα. Μας λένε επίσης ότι η ανθρωπότητα θα μάθει να ελέγχει τους ντέβα μέσα από τον ήχο, διότι οι ντέβα μαθαίνουν από την εσωτερική ακοή, εξ ου και η χρήση της μουσικής στη θεραπευτική.

Η ανθρωπότητα στην εξέλιξη της πρέπει να εξοικειωθεί να βλέπει εσωτερικά.  Να εξασκηθεί στη εσωτερική όραση. Να μάθει την ενόραση, που σημαίνει εν-όραση, άρα εσωτερική όραση. Μέσω της ενόρασης μπορεί να εργάζεται με το χρώμα, οπότε μαζί με τους ντέβα θα χειρίζεται το χρώμα και τον ήχο.

Οι άνθρωποι και οι ντέβα συναντώνται ακίνδυνα στο βουδδικό πεδίο, το πεδίο της ενοποίησης. Στο βουδδικό πεδίο δημιουργείται ο Θείος Ερμαφρόδιτος, που προκύπτει από την ενοποίηση της ανθρωπότητας, που είναι το θετικό , με τους ντέβα που είναι το αρνητικό. Γι’ αυτό επιμένουμε να δουλεύουμε με απροσωπία και αγάπη, διότι μόνο από το βουδδικό πεδίο μπορούμε να δουλέψουμε με απρόσωπη αγάπη σε συνεργασία με τους ντέβα.

Οι ντέβα είναι η ουσία του σώματος μας

Όταν ο Θιβετανός Διδάσκαλος μας δίνει τους νόμους και τους κανόνες για να ελέγξουμε την προσωπικότητα μας, δηλαδή το φυσικοαιθερικό, το αστρικό και νοητικό, ουσιαστικά μας δίνει τους νόμους και τους κανόνες για να ελέγξουμε τους ντέβα. Τι εννοούμε με αυτή τη δήλωση; Εννοούμε ότι, επειδή η ύλη του σώματος μας είναι ντεβαϊκή, τα πάντα τα ελέγχουν οι Ντέβα, π.χ. όταν ένας ντέβα είναι καπνιστής, ή θέλει να τρώει πολύ, ή θέλει πολύ σεξ κ.λ.π, μας αναγκάζει να τον υπηρετήσουμε ικανοποιώντας τις επιθυμίες του. Όταν όμως έχουμε χαλιναγωγήσει τις επιθυμίες, τα πάθη και τις αδυναμίες μας, τότε έχουμε ελέγξει τον αντίστοιχο ντέβα, οπότε ο ντέβα εξελίσσεται μέσα από τον έλεγχο που εξασκήσαμε. Παράλληλα εξελισσόμαστε και εμείς, διότι εκλεπτύνεται η ντεβαϊκή ύλη και προσελκύουμε πιο εξελιγμένους ντέβα.

Όταν προσπαθούμε να αποβάλλουμε τις φοβίες μας που σχετίζονται με το κ. βάσης, άρα το φυσικό πεδίο ή την προδιάθεση για καλοπέραση και χρήμα, που σχετίζεται με το ιερό και το αιθερικό πεδίο, ουσιαστικά ελέγχουμε την ύλη των ντέβα μέσα στο χώρο του σώματος και της προσωπικότητας. Το ίδιο συμβαίνει όταν προσπαθούμε να ελέγξουμε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα μας, που σχετίζονται με το ηλιακό και το αστρικό πεδίο ή όταν προσπαθούμε να εστιάσουμε το νου προς την Ιεραρχία, που σχετίζεται με το κ. λαιμού και το νοητικό πεδίο.

Όταν μάθουμε να ελέγχουμε την ύλη των ντέβα μέσα μας, στη προσωπικότητα μας, τότε είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε μ’ εσωτερικά πράγματα, να προσεγγίζουμε τους ντέβα του επιπέδου της ψυχής και τελικά να εργαζόμαστε με τον Ντέβα του ψυχικού πεδίου, τον ονομαζόμενο Ηλιακό Άγγελο.

Υπάρχουν άνθρωποι στα εσωτερικά πεδία, που εργάζονται υποκειμενικά για να μας βοηθήσουν στο φυσικό πεδίο. Όταν καταφέρουμε να ελέγξουμε τους ντέβα της ύλης μας, θα συνεργασθούμε ορθότερα μ’ Αυτούς, π.χ. την Ιεραρχία και τους Διδασκάλους της Σοφίας.

Στο φυσικό πεδίο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ελέγξουν το αστρικό πεδίο και είναι αυτοί που ελέγχουν σήμερα όλη την ανθρωπότητα. Είναι οι άνθρωποι της διαφήμισης, στενοί συνεργάτες των κερδοσκόπων, οι οποίοι μέσω της διαφήμισης αυξάνουν τις επιθυμίες αλλά και τους φόβους μας.

Υπάρχουν και άλλοι, όπως ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν στις αδυναμίες μας, που ανασύρουν τη συναισθηματική αυταπάτη και προσπαθούν να τη διαλύσουν. Είναι αυτοί που μας διδάσκουν τον τρόπο που μπορούμε να ελέγξουμε τους ντέβα ορθά.

Με τους ντέβα συνεργαζόμαστε σε όλες τις μορφές τελετουργίας  π.χ. εκκλησία, τεκτονισμό, θεραπευτική, διαλογισμό.

Καταλήγοντας θα λέγαμε ότι ελέγχοντας τα αρνητικά της προσωπικότητας:

Α) Εξελισσόμαστε εμείς τώρα.

Β) Βοηθάμε στην εξέλιξη των ντέβα τώρα

Γ) Προσελκύουμε εξελιγμένους ντέβα για πιο εκλεπτυσμένο φορέα προς χρήση στην επόμενη ενσάρκωση μας.

Δ) Εξελίσσουμε τώρα την ύλη του περιβάλλοντος μας.

Ε) Βοηθάμε τη γενική δεξαμενή ύλης απ’ όπου αντλούν υλικό για την κατασκευή όλων των μορφών για όλα τα βασίλεια της φύσης, ώστε να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα.  Αυτό θα βοηθήσει τον πλανήτη Γη να υλοποιήσει ή καλύτερα να δεχθεί χωρίς πόνο, τις εξωπλανητικές ενέργειες και να συνδεθεί πιο εύκολα με την πηγή της συμπαντικής ενέργειας, την Αγάπη – Υγεία.

Αξίζει να υπηρετήσουμε τον πλανήτη μας με ορθό τρόπο.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.