Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η ΟΨΗ ΘΕΛΗΣΗ

 

Θέλω να θέλω αυτό που θέλω, θέλω να το θέλω εγώ όχι οι άλλοι όχι η κοινωνία, όχι τα πρέπει, ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.

Τα ρητά λένε, οι σοφοί επίσης, κάθε σελίδα σχεδόν που θα ανοίξεις θα σου προτείνει κάτι που <<θέλεις>> , μήπως πάνω σε αυτό το <<θέλω>> δεν βασίζεται η παγκόσμια αγορά, να δημιουργούμε θέλω και να τα κατευθύνουμε προς εκεί που θέλουν οι ΑΛΛΟΙ ;

Όχι θέλω εγώ να θέλω αυτό που θέλω. Ωραία εύκολο θα μου πείτε, εγώ θέλω και κάνω κάτιi, εγώ αγοράζω το δείνα προϊόν, πάω στην τάδε εκδήλωση, διαβάζω το τάδε βιβλίο, ακούω τον τάδε δάσκαλο και χιλιάδες άλλα έως το απλό απλούστατο ΘΕΛΩ. Αυτό όμως που εγώ βαθιά αντιλήφθηκα και αναρωτήθηκα είναι <<ποιος είναι ακριβώς ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ>>

ΠΟΙΟΣ θέλει, ποιος είναι ΕΓΩ ; Aυτή η πορεία έχει αρχίσει για πάρα πολλούς και πριν πολύ πολύ καιρό. <<Άνθρωπε γνώθι σ’ αυτόν>>, μάθε ποιος είσαι, άρα ποιος είναι το ΕΓΩ.

Και όμως θέλω εγώ να θέλω αυτό που θέλω, θέλω στο πιο μεγάλο βάθος του Είναι, στην απόλυτη ησυχία του νου, της καρδιάς, των φωνών, του Σύμπαντος του Θεού όλων , να αναφωνήσω ΕΓΩ ΘΕΛΩ, εγώ παίρνω την απόφαση και δεσμεύομαι στον Εαυτό μου να θέλω να ζω, να θέλω ότι θέλω, να το υποστηρίζω, να πολεμάω για αυτό, να πεθαίνω για αυτό, να ζω για αυτό, να αναπνέω για αυτό. Πάθος, αποφασιστικότητα, πυγμή, όλα αυτά είναι χαρακτηρισμοί της κατάστασης, μα είναι πιο βαθιά, πιο κυριολεκτική και πιο συνθετική η φράση : ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ολοκληρωτικά με κάθε κύτταρο του κορμιού μου με κάθε μικροσωματίδιο μέσα σε αυτό το κύτταρο, χωρίς καμιά αμφιβολία, χωρίς καμία αμφισβήτηση, χωρίς καμιά δυσπιστία, ΘΕΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΩ . Γιατί ; γιατί είναι τόσο σημαντικό να θέλω τόσο πολύ τόσο βαθιά, τόσο παθιασμένα, μα γιατί έτσι μόνο ζεις συνειδητά , αυθεντικά, φωτισμένα. Βλέπετε η θέληση προηγείται της συνείδησης, προηγείται του φωτός. Ο Θεός ήθελε και γέννησε και δημιούργησε και όλα πήραν ΖΩΗ και συνεχίζει να θέλει και είναι αιώνιος και απέραντος . Θέληση, θέληση της θέλησης, απλά θέληση, βαθιά ολοκληρωτική, θέλω να θέλω και όταν θέλω αυτό που είναι το αντικείμενο της θέλησης, ακόμα καλύτερα.

Ποιος θέλει ; Oθεός θέλει, το Πνεύμα θέλει να υπάρχει να ζει σε σώμα σε φυσική μορφή και έτσι ζωοποιεί τα μάτια, χτυπά την καρδιά, κάνει το αίμα να ρέει.. και όταν απλά παύει να θέλει να υπάρχει σε αυτήν την μορφή και με αυτόν τον τρόπο απλά αλλάζει… δεν πεθαίνει, αλλάζει. Άρα δεν χρειάζεται να υπάρχει φόβος , μόνο η θέληση αρκεί να δημιουργήσει, η συνείδηση βοηθά για να δεις ότι δημιούργησες και ο λόγος για να το περιγράψεις.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!