ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΧΑΛΑΖΙΑΣ, Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ

Κρύσταλλος Χαλαζία

Ανυψώνει τους κραδασμούς. Γεφυρώνει τον υλικό κόσμο με άλλα βασίλεια. Έχει την ικανότητα να αποθηκεύει και να μεταβιβάζει ενέργεια.

Έξοχο για θεραπεία και διαλογισμό σε κάθε επίπεδο. Κατευνάζει μυϊκούς πόνους και πόνους των οστών.

Κίτρινος Χαλαζίας

Είναι αποτελεσματικός ενάντια σε ασθένειες του στομάχου, βοηθά κατά της δυσπεψίας, της αποβολής τοξινών και των ψυχολογικών προβλημάτων.

Καπνίας Χαλαζίας

Δρα ευεργετικά στα νεφρά, στην κοιλιακή χώρα, στο πάγκρεας και ειδικά στα γενετικά όργανα. Κατευνάζει πόνους και κράμπες περιόδου. Συμβάλει στην θεραπεία προβλημάτων γονιμότητας. Κατευνάζει τα νεύρα.

Χαλαζίας με Ρουτίλιο

Δραστηριοποιεί τη δύναμη της βούλησης. Μεγεθύνει την ενέργεια και βοηθά στην θεραπευτική διεργασία.

Ροζ Χαλαζίας

Θεραπεύει τις συσσωρευμένες πληγές της καρδιάς. Διδάσκει τη δύναμη της συγχώρεσης και αναπρογραμματίζει την καρδιά ν’ αγαπάει.

 

Παρα Κελσος

photo playbuzz.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.