THETA HEALING

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ

 

Είναι το ThetaHealing θρησκεία;

Το ThetaHealing αναγνωρίζει και αγκαλιάζει όλες τις θρησκείες, πιστεύοντας ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ενέργεια Όλων όσων Υπάρχουν. Η ίδια ενέργεια που ρέει σε όλους και σε όλα, άσχετα από την ονομασία που δίνει η κάθε θρησκεία ή το κάθε φιλοσοφικό ρεύμα. Συνεπώς, λειτουργεί σε απόλυτη συμβατότητα με οποιοδήποτε πνευματικό μονοπάτι έχουμε ήδη επιλέξει.

 

Τι περιλαμβάνει μια συνεδρία ThetaHealing;

Η συνεδρία ξεκινάει με την αναγνώριση του προβλήματος ή του θέματος που θέλετε να επιλυθεί. Στη συνέχεια συνδέομαι με την Πηγή της Δημιουργίας, την ενέργεια όλων όσων υπάρχουν και μέσα στην κατάσταση Θήτα έχω εύκολη πρόσβαση στην αναγνώριση των θεμελιωδών περιορισμών που εμποδίζουν την υγεία ή την ευδαιμονία σας. Κι από τη στιγμή που ο καθένας μας είναι μια μοναδική ύπαρξη, φυσικό είναι κάθε συνεδρία να εξελίσσετε διαφορετικά. Χρησιμοποιώ τη διαισθητική ανάγνωση για να δω σε ποια κατάσταση βρίσκεται το σώμα σας και όλα του τα συστήματα. Με τη χρήση του μυϊκού ελέγχου επιβεβαιώνω περιοριστικές πεποιθήσεις και έλλειψη συναισθημάτων, αντικαθιστώντας τις αρνητικές πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες θετικές τους και ενσταλάζοντας συναισθήματα που πιθανότατα δεν έχουν βιωθεί ποτέ. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάθλιψη δεν μπορούν να βγουν από αυτήν την κατάσταση, επειδή δεν έχουν βιώσει ποτέ το συναίσθημα της χαράς . Μόλις το συναίσθημα της χαράς ενσταλαχτεί στο άτομο, η αλλαγή είναι εντυπωσιακή. Ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιώ μια κάποιες από τις τεχνικές της μεθόδου και κάνω θεραπεία εκεί που χρειάζεται.

 

Πόσες συνεδρίες ThetaHealing θα χρειαστώ;

Το ThetaHealing είναι εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό. Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μεταμορφωτική αλλαγή στην πρώτη κιόλας συνεδρία. Όμως μερικές φορές τα συστήματα πεποιθήσεων γύρω από το θέμα είναι πιο πολύπλοκα και χρειάζεται βαθύτερη εργασία, ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητές αλλαγές.

 

Μπορεί μια συνεδρία ThetaHealing να γίνει από απόσταση;

Το ThetaHealing χρησιμοποιεί την ενέργεια της Δημιουργικής Πηγής για να κάνει τη θεραπεία. Αυτή η ενέργεια δεν περιορίζεται από το χώρο ή το χρόνο, συνεπώς δεν απαιτείται να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να δουλέψουμε από απόσταση σας διαβεβαιώνω ότι η συνεδρία εξ’ αποστάσεως είναι εξίσου αποτελεσματική και ακριβής.

 

Χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία πριν από τη συνεδρία ThetaHealing;

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πιει αρκετό νερό, προκειμένου ο μυϊκός έλεγχος να είναι ακριβής.

Επίσης είναι σημαντικό να έχετε ξεκαθαρίσει το θέμα που θέλετε να δουλέψουμε και η πρόθεση σας για μια μεταμόρφωση να είναι έντονη. Μόνον όταν είστε έτοιμοι μπορεί να συμβεί η αλλαγή μέσα σας. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε και ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της δικής του μεταμόρφωσης. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει για λογαριασμό μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε θέμα υγείας σας συστήνω να δείτε τον γιατρό σας πριν από τη συνεδρία μας. Το ThetaHealing δεν προορίζεται ως συμπλήρωμα ή υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής φροντίδας ή θεραπείας.

 

Κι αν δεν έχω κάποιο πνευματικό υπόβαθρο;

Είναι απολύτως εντάξει! Δεν χρειάζεται να έχετε πνευματικό υπόβαθρο. Η ανθρώπινη υπόσταση είναι αδιαίρετη, είτε το συνειδητοποιούμε, είτε όχι. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από το ThetaHealing είναι να δέχεστε την ύπαρξη μιας Δημιουργικής Δύναμης μέσα σε όλα και σε όλους.

 

Μπορώ να μάθω εύκολα να χρησιμοποιώ κι εγώ το ThetaHealing;

Το ThetaHealing είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους είναι χρήσιμο εργαλείο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τον καθένα που βρίσκεται στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Άτομα όλων των ηλικιών και πεποιθήσεων μπορούν να μάθουν εύκολα και γρήγορα τις τεχνικές του ThetaHealing και να επωφεληθούν από την άμεση δράση του. Ιδιαίτερα οι έφηβοι θα βοηθηθούν στην απόφαση για την πορεία της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους. Δεν είναι απαραίτητη καμία προηγούμενη επαφή με άλλες θεραπευτικές μεθόδους. Το μυστικό είναι η συστηματική χρήση του, αφού όλες οι διαισθητικές ικανότητες με αυτόν τον τρόπο θα αναπτύσσονται και θα ανοίγουν όλο και περισσότερο.

 

Τι πρέπει να προσέχω σχετικά με την εγκυρότητα των σεμιναρίων ThetaHealing;

Για να βεβαιωθείτε ότι το σεμινάριο που πρόκειται να παρακολουθήσετε είναι αυθεντικό και σύμφωνα με τα πρότυπα της ιδρύτριας Βαϊάνα Στάϊμπολ και του ιδρύματος της να αναζητάτε αρχικά τα σύμβολα που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μεθόδου και φέρουν τα πνευματικά της δικαιώματα. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι ο εκπαιδευτής ή η εκπαιδεύτρια σας είναι εξουσιοδοτημένος από το Ίδρυμα THInK® και ότι το πιστοποιητικό που θα λάβετε προέρχεται από το παραπάνω ίδρυμα.

 

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.