ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;

 

Tον έχεις βρει ή ακόμα ; και αν όχι τι περιμένεις ; Aυτή η εβδομάδα είναι για να βρεις τον σκοπό της Ψυχής σου,  είναι για να συνδεθείς με τον εσωτερικό Εαυτό σου και να ρωτήσεις και να ακούσεις χωρίς πίεση, χωρίς φόβο και χωρίς αντίρρηση τι πραγματικά η δικιά σου ψυχή θέλει να εκφράσει και να εκδηλώσει στον κόσμο.

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το να θέσουμε καινούργιες προθέσεις , αληθινές , από καρδιές, ενδόμυχα στα φυλλοκάρδια όπως λέγαμε , να δούμε τι είναι γραμμένο εκεί και να το πράξουμε, να βάλουμε το πρώτο λιθαράκι, αν μπορέσουμε έστω και σαν σκέψη, έστω και σαν πρόθεση και να περιμένουμε να το δούμε να ανθίζει.

Η Αφροδίτη ο πλανήτης της Αγάπης, αλλά και του Νου κατά την εσωτερική Αστρολογία, μετακομίζει , αλλάζει ζώδιο και πότε το κάνει ελάχιστες ώρες πριν το σχηματισμό της τελευταίας έκλειψης για το 2014 και Νέας Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη προς Παρασκευή. Πηγαίνει από τον δικό της πλανήτη τον Ζυγό στον Σκορπιό, στον πλανήτη του Άρη και του Πλούτωνα, μετακομίζει και πηγαίνει στο υπόγειο, στο υποσυνείδητο, στην Ψυχή και εκεί θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα, προκειμένου να δείξει ξε-κάθαρα τι ακριβώς θέλουμε να επιδιώξουμε, τι αγαπάμε, τόσο βαθιά όσο ένας Σκορπιός μόνο μπορεί και λίγες ώρες μετά σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη ή και έκπληξη .

Αστρολογία η τέχνη της μαγείας, η τέχνη του να διαβάζεις τα άστρα, το φως των αστεριών αποδεικνύει το Φως που κρύβεται σε όλη τη Δημιουργία και στον άνθρωπο και αυτή η έκλειψη με την βοήθεια του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης πρόκειται να φωτίσει το ασυνείδητο.

Είναι μια εβδομάδα που θα αφήσουμε τα γνωστά, τα συνηθισμένα, αυτά που συνήθως πιπιλάμε ότι θέλουμε, ότι ποθούμε για να ζητήσουμε αυτό που κατακαίει την καρδιά, που το θέλει η Ψυχή με όλο της το πάθος. Ο Σκορπιός πρωτίστως είναι ζώδιο παθιασμένο, για όλα και εκεί η Αφροδίτη θα δείξει τι είναι αυτό ακριβώς με το οποίο παθιάζεται ο Εαυτός και ο Ήλιος μετά σχηματίζοντας την Νέα Σελήνη, μαζί με το Φεγγάρι, με την ώθηση που έχουν Αρσενικό και Θηλυκό αρχέτυπο μαζί (Ήλιος και Φεγγάρι, άντρας και γυναίκα, αρσενική και θηλυκή ενέργεια) θα συνωμοτήσουν για να φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, έστω και ως όραμα ή μπορεί και ως πραγματικότητα, αν το όραμα είναι πολύ δυνατό ώστε να υλοποιηθεί..

Δεν είναι όλες οι εκλείψεις άσχημες και δεν είναι όλες για φόβο, φόβος δημιουργείται εκεί που απουσιάζει η αγάπη και αυτή τη φορά η Αγάπη θα κερδίσει αν είναι αληθινή και πηγάζει από την καρδιά.

Για αυτό σπεύσατε, οραματιστείτε, διαλογιστείτε και ονειρευτείτε.. αυτό που η Ψυχή αποζητά.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.