THETA HEALING

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

 

Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου είναι ευαίσθητα και απίστευτα διαισθητικά παιδιά. Ένα παιδί του Ουράνιου Τόξου γεννιέται με άπειρη σοφία και την ικανότητα να αλλάζει τον κόσμο γύρω του. Από τα αρχαία χρόνια, ο κόσμος περίμενε να εμφανιστούν αυτά τα παιδιά.

Ένα παιδί του Ουράνιου Τόξου διαφέρει από ένα παιδί indigo. Τα παιδιά indigo γεννήθηκαν για να εισάγουν, να οδηγήσουν τον κόσμο σε μια Νέα Εποχή και παρόλο που έχουν απίστευτες διαισθητικές ικανότητες, μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητικότητα που επικρατεί γύρω τους. Από την άλλη ένα παιδί του Ουράνιου Τόξου μετατρέπει την ενέργεια που υπάρχει γύρω του έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανώτερες ανάγκες του ανθρώπινου είδους.

Ένα τέτοιο παιδί διαθέτει μια απίστευτη κατανόηση και γνώση του καλού και του κακού και γνωρίζει ενεργειακά πως να μετατρέπει την ενέργεια. Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά indigo μετατρέπονται σε παιδιά του Ουράνιου Τόξου. Με εξάσκηση και χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή τους, ακόμη και οι ενήλικες μπορούν επίσης να μετατραπούν σε παιδιά του Ουράνιου Τόξου.

Αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά στοργικά και ευπροσάρμοστα όντα που έχουν αναμνήσεις από άλλους τόπους και εποχές, αναμνήσεις δεξιοτήτων που κατέχουν και φέρουν μαζί τους ανεξάντλητη αγάπη και υπομονή.

Εδώ και πολλούς αιώνες η ανθρωπότητα αναμένει την άφιξη των Παιδιών του Ουράνιου Τόξου, παιδιά με έντονες ευαισθησίες και διαισθητικές ικανότητες. Όταν κάποιος βρίσκεται ανάμεσά τους νιώθει καλά. Εκπέμπουν ανιδιοτελή αγάπη και υπομονή.

Είμαστε πλέον ευλογημένοι με αυτά τα παιδιά, τους έφηβους και νέους ενήλικες, τα οποία είναι ταλαντούχα, διαισθητικά άτομα και σοφές ψυχές που μας προσφέρουν νέα γνώση. Τα ίδια είναι ιδιαίτερα συμπονετικά και έχουν επίγνωση για τα συναισθήματα των άλλων.

 

Theta Healing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.