ΒΙΒΛΙΑ

ΠΑΛΑΤΙ ΜΝΗΜΗΣ

 

Εκπαίδευσε το πιο ισχυρό σου όπλο-το μυαλό σου!

To «Παλάτι Μνήμης» είναι η ναυαρχίδα της τέχνης της μνημονικής. Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά που στηρίζει όλες τις σχετικές μεθόδους και τεχνικές.

Ως εφευρέτης της αναφέρεται ο Σιμωνίδης ο Κείος (556-469 π.χ.), Έλληνας λυρικός ποιητής, γεννημένος στην Ιουλίδα της νήσου Κέα.

Η χρησιμοποίηση του παλατιού μνήμης παραμένει ακόμα και σήμερα το βασικό εργαλείο όλο των πρωταθλητών μνήμης. Τους βοηθάει να αποθηκεύουν τεράστιο όγκο με σειρά και τάξη ώστε να μπορούν να τις ανακαλούν γρήγορα και ευκολότερα.

Ειδικά όταν οι πληροφορίες είναι πολλές και απαιτείται ακριβή απομνημόνευση και της διαδοχής τους, τότε το «Παλάτι Μνήμης» κρίνεται απαραίτητο και σου κάνει τη ζωή απλή και εύκολη.

Η δημιουργία του Παλατιού Μνήμης είναι εύκολη για τον καθένα. Οι πληροφορίες θα πρέπει να κωδικοποιηθούν κατάλληλα και αφού τις μάθουμε, να τις αρχειοθετήσουμε με τάξη στο Παλάτι Μνήμης.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που δυσκολεύεσαι να θυμάσαι πράγματα (μαθήματα, τηλεφωνικούς αριθμούς, κωδικούς, λίστες πραγμάτων, ονόματα κ.λ.π.) δεν υπάρχει λόγος να μην αλλάξεις σήμερα. Μάθε τη χρήση του «Παλατιού Μνήμης» και των τεχνικών μνημονικής και ξεπέρασε μια και καλή τις δυσκολίες σου. Απόκτησε πανίσχυρη μνήμη και κοφτερό μυαλό.

Τα πάντα μαθαίνονται αλλά χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές.

Το «Παλάτι Μνήμης» είναι το βασικότερο πολυεργαλείο. Είναι το κλειδί της επιτυχίας όταν προσπαθείς να μάθεις οτιδήποτε στη ζωή σου.

Απόκτησε τώρα το βιβλίο «Παλάτι Μνήμης» του Γιάννη Αραχωβίτη (brain coach & memory expert) και ξεκίνα το ταξίδι σου στην αρχαία ελληνική τέχνη της μνημοτεχνικής που αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους στυλοβάτες των επιτευγμάτων του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχει ασθενής μνήμη. Υπάρχει ανεκπαίδευτη μνήμη. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει άπειρες δυνατότητες. Μπορεί να αποκτήσει, να αποθηκεύσει και να ανακαλέσει εκατομμύρια πληροφοριών. Αποφάσισε σήμερα να αρχίσεις να τον εκπαιδεύεις.

Απόκτησε το «Παλάτι Μνήμης» και αναβάθμισε το πιο «πολύπλοκο κομπιούτερ» που υπάρχει. Το μυαλό σου.

Μάθε να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά το «Παλάτι Μνήμης» και απογείωσε την απόδοσή σου σε διάφορους τομείς της ζωή σου. Αυτά που διαβάζουμε αξίζουν, μόνο όταν τα θυμόμαστε.

Αγόρασε το Σήμερα σε Ηλεκτρονική Μορφή!

Για να γίνει σήμερα δικό σου στείλε μας μήνυμα στο yiannis@successmentor.gr με θέμα Βιβλίο: Πώς να θυμάσαι απέξω όλα τα χαρτιά μιας τράπουλας! και θα σου στείλουμε τον τρόπο αγοράς!

 

Γιάννης Α. Αραχωβίτης
Ομάδες Ανάπτυξης

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Ο Γιάννης Αραχωβίτης είναι ιδρυτής του SuccessMentor & του StarDogs Positive Training. Πρωτοπόρος της Θετικής Εκπαίδευσης Ανθρώπων και Ζώων σε όλη τη νότια Ευρώπη, είχε την ευκαιρία για πάνω από 25 χρόνια, να εμβαθύνει στα μυστικά της συμπεριφοράς και στο πώς μπορούμε να πετύχουμε τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να φτάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στους στόχους μας (προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς). Σήμερα είναι από τους κορυφαίους στο χώρο του, με διεθνή αναγνώριση, εισηγητής και διοργανωτής διαφόρων σεμιναρίων και εργαστηρίων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Τα βιβλία του σχετικά με τη συνεργασία ανθρώπου-ζώου είναι από τα ελάχιστα ελληνικά συγγράμματα που έχουν μεταφραστεί και σε άλλες χώρες.

Έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσει τη συμπεριφορά ζώων (πιο απλή) και την συμπεριφορά ανθρώπων (πιο σύνθετη), ανέπτυξε την ικανότητα να ερμηνεύει, αναλύει, σχεδιάζει και να κατευθύνει, με μοναδική μαεστρία, τη διαδικασία ελέγχου και αλλαγής συμπεριφοράς. Ο τρόπος του να καθοδηγεί από τα απλά προς τα σύνθετα, κάνει την επίτευξη στόχων ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι που κρατάει τα κίνητρα ισχυρά και τον ενθουσιασμό διαρκή .

lifehub-apopseis-100Ο Γιάννης έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπρόσθετα, έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές σε διάφορα κορυφαία περιοδικά και εφημερίδες, καθώς και στο διαδίκτυο. Έχει γράψει 3 βιβλία , και 4 CD, DVD. Έχει λάβει μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έχει υπάρξει σύμβουλος σε τηλεοπτικό ριάλιτυ στην Τουρκία καθώς και σε κινηματογραφικές και διαφημιστικές παραγωγές στην Ελλάδα. Είναι αντιπρόσωπος χώρας του PDTE.

Πρόσφατα, παρακολούθησε με επιτυχία το EXPERTS ACADEMY ( public speaking, marketing, creativity, self growth, motivation, launching and campaigning, building success , Coaching & Mentoring) στο San Francisco.

Το πάθος του είναι η συμπεριφορά και η βελτίωση των ανθρώπων. Το πώς μπορεί κάποιος να φτάσει από το A στο Β (τα βήματα) και πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές του, και να μεταμορφωθεί σε έναν θετικό, αποτελεσματικό και ικανό άνθρωπο (αλλαγή πιστεύω & συμπεριφορών). Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 450 επαγγελματίες εκπαιδευτές συμπεριφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκοπός του είναι να εμπνεύσει, μέσω αμοιβαίας συνεργασίας, όσους θέλουν να πετύχουν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αποτελεσματικότητας και ηθικής. Να τους βοηθήσει να βρουν την ψυχική, σωματική και νοητική δύναμη, καθώς και τις σύγχρονες τεχνικές, για να αναπτυχθούν με περισσότερη υγεία, αφθονία, επιτυχία, αυτονομία, και σοφία.

lifehub-apopseis-101Απευθύνεται σε κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία /Επιχειρηματία (π.χ. συγγραφείς, εισηγητές, ομιλητές, καθοδηγητές, διοργανωτές σεμιναρίων, ψυχολόγο, καθηγητή, δάσκαλο ιδιαίτερων ή ομαδικών μαθημάτων κ.λ.π.), στον καθένα που έχει ένα μήνυμα (υπηρεσία ή προϊόν) που θέλει να το παρουσιάσει και να το προωθήσει στο ευρύτερο κοινό. Είσαι ειδικός (ειδήμων) σε κάτι και θέλεις να το μοιραστείς με το κόσμο; Έχεις ένα όνειρο ζωής, να ασχοληθείς κάτι που σου αρέσει και θέλεις να κάνεις καριέρα; Το SuccessMentor μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις τη πορεία , τη στρατηγική, τους στόχους, το στήσιμο της όλης καμπάνιας προς την επίτευξη των στόχων σου.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.